Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Rosberg je dobil prepoved napadanja Hamiltona. Hamiltonov pace je bil nižji od Rosbergovega. O kakšnem rasturu je torej govora?
Ali če se spustim na tvoj in še kakšen nivo: lahko je Hamiltonu, ko mu je šumi tri leta avto razvijal
Glede boldanega - poglej nazaj v kakšnem kontestu je bil omenjen "rastur"Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Rosberg je dobil prepoved napadanja Hamiltona. Hamiltonov pace je bil nižji od Rosbergovega. O kakšnem rasturu je torej govora?
Ali če se spustim na tvoj in še kakšen nivo: lahko je Hamiltonu, ko mu je šumi tri leta avto razvijal
Rosberg je dobil prepoved napadanja Hamiltona, ker je Hamilton dobil prepoved hitre vožnje. Z drugimi besedami - oba sta morala šparat materjal, ker Mercedes boli kita za to ali je 3. Rosberg ali Hamilton. Hamilton IN Rosberg razturata glede na lansko sezono in predvsem glede na lanske napovedi strokovnjakov iz alterja
Jaz sem komentiral tvojo izjavo, tako da ne vem kaj men zdaj podtikaš šumi obsedence (v eno ali drugo smer). Težko pa zanikaš dejstvo, da je Mercedes od lanske sezone naredil največji napredek. Zakaj je temu tako so različna mnenja, ampak očitno Hamilton stvari ni poslabšal
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Še dobro, da od danes naprej ne spremljaš več F1, da ne bomo več brali tvojega kozlanja...
Citat:
Uporabnik Najbolji pravi:
ajde, zdej pa ze bluzis. valda da je nico hotu naprej, sploh k je bil hitrejsi in stopnicke so le stopnicke. problem je k ni smel in to mi gre res na kito, da ni za povedat. sej navijam za hamija ampak danes bi ga mogu nico snet, pa ni smel. lewis je sam kriv da je zradiral gume, to z bencinom se mi zdi mal za lase prvlecena. pa tud ce je res, sami so si krivi. take f1 si res ne zelim ker me oropa vsega dirkaskega uzitka. resno, to vse skup ni vedno pol pizde hladne vode... varnost varnost in podobno, nej jih za ps2 posedejo pa nej tam pol vlakce vozjo...
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Sicer nisem videl kako je prst prišel mimo Webbra, ampak Webber ga ne bi smel na noben način spustiti mimo!! Naj odstopi, boli te, tudi če oba odstopita. Od FIA-e po mojem ne bi dobil kazni prepovedi dirke, če te pa moštvo skensla je po mojem možna tožba, tako da...
Ne vem zakaj se sploh umikajo...če je res toliko hitrejši bo šel mimo, če ni pa ne bo šel, samo ne se mu umikat! Magari ga zrini s steze.
Neumno je prepovedovati nekaj, za kar je 'workaround' preveč preprost. Se še spomnite - "Alonso is faster than you, do you understand"?
Ukazi iz boksov so vedno bili in vedno bodo, ker konstruktorji še vedno dobijo denar od končne uvrstitve moštva in ne od tega ali je prvak eni ali drugi. Problematično je, če en od dirkačev začne delat po svoje in tukaj je Vettel še enkrat dokazal, da je svetovna plčkica...
Ne bi bil problem, če bi bil Webber počasnejši, če pa Webber dobi ukaz iz boksa da naj uizi pripelje do konca, pa ga prstek nima kaj prehitevat. Pri Mercedesu so imeli podobno situacijo, samo da je Ross dal jasno vedet, da ne bo toleriral soliranja - ukaz o počasnejši vožnji sta dobila oba zato naj ne drekata.
Rosberg je normalen in je to zastopil (verjamem da v podobnem primeru tudi Hamilton ne bi (bo) prehitel), Vettel pa je pač pIčkica...