Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Itak.Button pa z lahkoto mimo vseh ze do cetrtega mesta.Top dirkalnik ma! Mercedes pa ko sajterga...
Massa, webber, sutil , tudi kobajasi.Pravi talenti ,ko jih je treba prehitet.Hitro te lahko izlocijo lol
Hamilton je šel naprej Kobayashi ga je poskusil zapret prišlo je do nenamernega trčenja in je to to. Če bojo komisarji vse kaznovali kar je včasih bilo legalno potem f1 ne bo več zanimiva. Oz bo še manj kot je
SPIDIII požri se!!!! Danes se lepo vidi KDO je dobr šofer. MS iz zadnjega mesta trenutno PRED Rosbergom, z enim!!! postankom več, Nico pa celo eno mesto izgubu!!!!
RBja klasa zase kljub težavam na začetku.
MSC danes pokazu kako se pametno vozi. Še krilca ni nobenga razbil ^^
Mogoče bo spidi zdaj utihnil vsaj do naslednje dirke.
Kaj so pa z reklamami razmišlal danes pa ne vem. V prvih 15 krogih vsaj 15 reklam, potem so se umirili. Upam da tole nebo postala stalnica.
Mater jim in oni par tednov prej najavijo podražitve RTV naročnine :S
Ima kdo kak stalen link kjer prenašajo f1? neda se mi vsakič pred dirko pol ure iskat da potem štart zamudim...
Bravo Šumi (ti tu zgoraj Jami....stfu) , bravo Button.Vettle tut brez napak.Webber adijo pamet na štartu.Smola za alguesarija, Senna pa pokazal, da ni za F1. Nasplošno dobra dirka, smao nekje na 3/4 je bla malo dolgočasna.Upal sem na malo deža.
@darjan - hvala. sem že med dirko kliknil pa je pisalo "channel no longer available" pa se nisem potem nič več ukvarjal. Vidim da so še drugi streami zraven.
@jamiekarai - največ kar lahko naredi še dokler ima pogodbo je mogoče ena zmaga če bo dirkalnik izboljšan. edino to se čaka če bo mogoče ratalo. on je svoje že odpeljal in mislim da razen resnih fanatikov noben več ne računa na kaj večjega. še tista zmaga je vprašljiva, bodo mogl bit še pogoji na stezi ne samo avto.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.