Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Monaco je nek drekač privlekel ven, ko ni imel kaj več reči..
Glede Monaca sem že pisal v drugi temi. Hamilton je izjavil, da je Maldonado prehitro in premočno bremzal ampak verjetno krivda ostane... V današnjem primeru se tudi vidi precej počasna vožnja Maldonada, samo da je bilo prehitevanje čisto in se je on iz maščevanja zabil v Hamiltona.
Sumi je bil ze enajsti po 4 krogih.... Zaj pa rahel dez. Pa bogi alguesuari, senna z neogretimi gumam pikiral v njega.Kazen samo voznja skozi boks. Hmm
Hja,tak sem jaz tut prvic videl, drugic pa kot da je alonso zabremzal, da je webber sploh priso pred njega in lahko zvozo ovinek.Alonso ga je morda resil heheh. Spet reklame... W t f
Med reklamami je hami odstopo ko ga je kobajasi prehiteval ,sta trcla z gumami.Kobanasi bi mogo hamiltonu postit kaki meter vec...Alonso bi verjetno mu , heheh. Safety car in se eni oglasi
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.