2011 FORMULA 1 SHELL BELGIAN GRAND PRIX

I

Izbrisan uporabnik #488

Posnetek je zgovoren, Hamilton je "cik cakal", se nastavljal na desni, mu skočil na levo in mimo, potem pa hinavsko rinil: "češ kaj se mi nastavljaš s to prikolico".

Da Maldonado ne bi smel voziti po liniji? Itak je spredaj imel dva, divjak pa se je bližal od zadaj, sploh v teh pogojih.

Pač vidiš drugače ok, jaz s tem nimam problema, ga pa imaš ti očitno, dobro da vsi enako ne vidijo, ker potem ti ne be gledal več f1.

Čim ma nekdo drugo mnenje postanejo nekateri uporabniki primitivni in "ad hominem". Jaz pa ne vem kakšen si ti, ne spremljam in ne analiziram tvojih prispevkov, ampak dejstva.

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.933
396
83
Coulthard pa brundle pa kontra ? komu zdj vrjet ? očitno si velik Hami hater, ker je blo ocitno d je Pastor dr3kač. hami ni bil nč nevarn v tem manevru. tko d ne bluzi kr neki. preglej posnetke in situacijo. če ti ne uspe pridt do tega zaključka mislm d F1 ni zate

I

Izbrisan uporabnik #488

Spet povsem nepotrebno, ker še nikoli nisem pisal modom, težko bi se tudi spomnil, kdaj sem stisnil gumb "opozori moderatorja".

Mene ta zadeva ne zmoti tako.

Očitno je, da govorimo o dveh situacijah. Eni navajate trk na ciljni ravnini, kjer je Maldonado urejal zadevo iz prejšnjega ovinka, ko se je hamilton zaletel v njega.

Če kdo ni videl trka, si ga lahko pogleda, zgoraj je nekdo objavil link. Zadeva je tam čista, Zaletel se je Hamilton.

Kaj pa sta kasneje "delala" pa je posledica tega prvega.

Tule je podobno silil, kjer ni bilo prostora.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
https://www.youtube.com/watch?v=uC8SOVCfuyw

Poglej si posnetek, ker očitno nisi gledal...

1. Hamilton je bil v hitrem krogu, tako da ima pravico prehitevat.
2. Zakaj je treba prehitevat in se namerno zaletet ob rdeči zastavi?

poglej 31 sekundo posnetka, maldonado desno hamilton pa namerno proti njemu...

Ja, ko je bil še za njim... Maldonado je bil jasno ob Hamiltonu, ko je pikiral v njega.

Tokrat je Maldonado zajebal na dveh nivojih. Prvič, ker se je sploh spravil pizdit na Hamiltona, ki ga je korektno prehitel, drugič pa ker je precenil svoje sposobnosti in se zaletel (predvidevam, da ni tak bumbar, da bi se šel zaletet namerno, ampak je bil vzrok ponesrečena provokacija).

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Na tem posnetku je Hamilton zajebal, ker je sel na silo.

Danes v SPA-ju je Maldonado sral za brezveze. Naj se raje smiri pa kaj iztisne iz telice od FW33.

Pa malo smirite dozivljaje, res ni treba it na osebni nivo...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ce te prav razumem je Pasta kriv za Monaco incident?

Ni, imel je svojo linijo, Hami je hotel iti malce na silo po robniku mimo. Fail.