1 litrski kozarc

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
http://www.zlate.si/ majo tud po 1,5litrske plastenke za sabo!!! 2,5eur!

Pivo je fenomenalno! Majo pa še pizzerijo poleg tko da....
evil.gif

ne, narobe sem se izrazil. mora biti vrč! kozarcev imam dosti pollitrskih (ali kako se zapise pravilno slovensko) ampak so vsi ali ozki in nerodni ali tenki, ki se razbijejo, ce jih grdo pogledam. Plastike ne maram. Tudi piva v piksnah praviloma ne kupujem. Flasa uberalles, sploh zadnja leta, ko je cenejsa od kovine.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.407
5.660
113
Aha razumem!

Pivo pa le probi (če si kje bliz) je res fenomenalno (men)

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Tisti literski je nekako neokreten za ob računalniku.

Sploh ne
smirk-1.gif

Mam litersko "kriglo", pa je prou fajn, niti ne toliko vačja od navadne, ko jo imaš enkrat postavljeno... Pa več gre notri, težja je, manj šans da jo poliješ
grin1.gif

Samo ne me vprašat, kje dobit... jaz sem to nabavil leta nazaj na poljskem (pa mislim da je bilo eno dansko pivo (Faxe?), kao akcija glaž+literska piksna notri
evil.gif
)

Lp

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
nisem k ne maram ebaya. bom eno spletno stacuno nasel pa nabavil vrce. nekaj podobnega iscem za boljso predstavo.

large_bigbeer.jpg

Crna_Ninja

Fizikalc
25. dec 2007
514
96
28
Litrške krigle pomoje v trgovini ni teško dobit.

Drugače pa še najlažje v kašni gostilni. Jaz pravim, da pri nekaterih cenah piva, te vključujejo tudi kozarce, tko da uzameš pa greš. Lahko pa narediš tudi na jamesbondov način, da malo namigneš kelnrci, se mal pohecaš znjo, pa ti ga sigurn kašna kr da. Unim študentkam je itk useen a ga majo al nimajo. Al pa ji rečeš da ji daš 2 € za to kriglo pa je cela vesela.
Gostilna je pred v trgovino v prednosti, da tam tud enga spiješ.

Vem pa, da se je prej dalo preko laškove spletne strani, v njihovi trgovini naročit različne izdelke, med drugim tudi krigle, in se spomnim, da je ena koštala 800 sit. Mogoče še prodajajo.

Drugače se pa tudi dobijo ti unionovi vrči, po 1,5l. Samo moraš že malo bolje poznati lokale keri jih majo in keri ne.

Zbiram pivske kozarce.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
sam kakšno pa je pol pivo po 20min? čista voda, pa še topel rata. Zato tud obstaja malo pivo, da je dober ves čas, če ga piješ v normalnem tempu.

glede popravljanja slovničnih napak: jest se čist strinjam s tem, da se popravlja/opozarja. Ko tkole mal pogledam, bomo kmalu imeli sleng za slovenščino. Malcom, pejt en spis napisat, 2 strani, pa bomo vidl koliko napak bo! Človek se kar navadi potem tako pisat, in sploh ne zna več pravilne slovnične slovenščine.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.185
113
pred nekaj leti smo v blizu korabida pili v enem baru kjer so imel 5 litrse vrče za pivo, sam na žalost je lastnik skrbno pazil da nebi kdo kakšnega odnesel

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
matr tole bi jest mel v sobi... lepo sokci notr, skoz mrzli... sam problem je ker ropota ponoči...