½socialna½ trgovina Lidl/Hofer

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
S šimpanzom boš lažje z argumenti, kot pri robertu.
grin1.gif

On je jokcal xyz postov, kako Hofer črpalke služjo miljarde, ko ti 80€ rezervirajo in jih obračajo.
hysterical-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Ja, pa plačal si ga po polni ceni, da si izkoristil razliko si moral priti tja še enkrat. Kar je, milo rečeno, nateg. Če oglašujejo najnižjo ceno potem to pomeni da bom dejansko na blagajni plačal to ceno ne pa da mi turijo neke kartice zvestobe, bone, nalepke in ne vem kaj še vse.
Leclerc je brez te nategancije čisto povprečno drag (ni ravno ugoden), se ne razlikuje bistveno od ostalih...

Moja excell tabelca z mojim izborom robe pravi drugače. Že brez popustov na kartice (Hoferja in Lidla nimam not, ker nimata vsaj približno istih izdelkov kot Leclerc). Pri tebi je pa mogoče tudi drugače.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Nisem nikoli delal tabelce pa se upam marsikaj stavit, da leclerc vedno "zmaga".

Sicer pa je to potrdil tudi sam Mercator, ko so v tisti akciji zagotavljanja najnižjih cen izvzeli prav Leclerc. Kartica in tisti bonus sta pa daleč najbolj prijazna do kupca in najmanj zavajata, tudi če kdaj pišejo trojne cene: redna cena, cena s popustom, cena s popustom in kartico.

V teh koliko... 15 letih se mi je naredilo mogoče 2x da sem šel brez kartice, kar je bil pa velik problem.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
v excelu. Ded ima vse naštudirano. Da nebi v kakšni trgovini kak cent več pustil. Prevoz od trgovine do trgovine ima itak for free (testniavti)
evil.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Tako kot je Alter naj forum daleč na okoli. Če že ne v svetovnem, pa vsaj v evropskem merilu
evil.gif

Če želim nasvet, kater avto naj kupim ... grem gledat na Alter.
Če želim nasvet, kater telefon je najboljši ... grem gledat na Alter.
Če bi se hipotetično želel včlanit v kako stranko, bi prišel po nasvet ... kam že? Aja, na Alter.
Če želim nasvet, kje je 10 dek kofeta najcenej ... ma, grem spet na Alter po nasvet. Torej, ni da ni.

Torej, vse kar mora človek imet, je dostop do Alterja.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
ksz
Zadnjič sem šel en petek v hpermarket Mečkator z namenom, da kupim mal sadja, sem pa imel po naključju pildek z 20% popusta s seboj..potem sem pa vzel tlf. samsung, (ki sem ga imel namen iti iskat v Big bang)in priložil kuponček. Se je kar konkretno splačalo.
zmaga.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Zadnji cajt, da si zamenjal telefon, ker se mi zdi, da se ti je stari čist pokvaril. Zgleda, da nisi mogel klicat z njim ... recimo katerga kolega, naprimer
evil.gif

nahrung002.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Hm
ne-ne-1.gif
..zgleda, da tudi dohodnih klicev ni sprejemal vsaj iz ene smeri..ne prejšn ne sedanji..

To bo zaradi blokade klicev verjetno
grin1.gif

Drugač grem pa dostikrat v gozd, pa te nikol ne srečam
evil.gif

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
To nima veze z kvaliteto izdelka.

Idi enkrat pa irsko maslo v lidl, tisto se bo šele mazalo ko margarina, predelano pa u pm z dodatkom kemikalij.

kere kemikalije pa so v irskem putru? bos reku da irske krave, ki v 90% leta jedo samo free range travo, nic ne pripomorejo pri kvaliteti putra?