Citat:
Uporabnik Sine370 pravi:
Citat:
Uporabnik gufy pravi:
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
kako je lahko maslo x boljše od masla y ? več česa je lahko ? maščobe ? voda ? okus razumem, da je lahko različen pri vseh mlečnih izdelkih. ampak maslo pa mleko ?
Očitno je lahko.
Kupi mercator puter, ga daj v hladilnik in isto naredi s hoferjevim (btw nagrajenim za ZPS). Potem zjutraj vzemi vem oba in hoferjevega boš lahko lepo mazal na kruh, imel bo dober okus. Mercatorjev se bo lomil po kosih ko da je iz stiropora. ne morš namazat, če ga vzameš direkt iz hradilnika. okus pa tud bolj tako-tako.
[cenzura] a misliš da se zmišljujem
O tapravem "putru" tako ali tako nimaš pojma!
Tisto maslo, ki ga naredim doma iz smetane, ki jo zberem, ko posnemam mleka iz sosednje kmetije, se tudi reže v koščkih, ko je primerno hladno. Da je mazavo je treba dodati nekaj, čemur se ne reče ne maslo, ne "putr".
Pravo maslo se pozna samo po okusu. Kupi enkrat Planikinega, pa ti bo približno jasno!
P.s. Planikinega ne dobiš za 1€ in malo drobižka!