Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Prosim, če mi pobrišeš tablico
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
ksz
Kar sem lazil po Lidlu/Hoferju, so cene tam-tam z ostalimi trgovci. Sploh niso cenejši, sploh ko je govora o originalnih proizvajalcih. Tipičen primer je Barcaffe, pri "socialcih" je raje dražji kot ne. Če gledamo pa neke generike - imajo jih tudi v Sparu, Mercatorju..... ralik skoraj ni. Edino izbire je pri slednjih mnogo več, tako da je tudi treba nekaj truda, da najdeš ugodne izdelke. Pred časom se prav malo analizo naredil (Hofer/Spar), z malo truda je bila razlika v cenah okrog 10%. Moti me tudi (pomoje samo Lidl), da oglašujeo cene na težo 480g (kakšno meso, sadje, zelenjava). WTF?
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Prosim, če mi pobrišeš tablico
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Stari, če bi ti imel 400 eur penzije bi še kako preštudiral letake. Lahko je s polno ritjo srati, težje je s prazno.
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
kako je lahko maslo x boljše od masla y ? več česa je lahko ? maščobe ? voda ? okus razumem, da je lahko različen pri vseh mlečnih izdelkih. ampak maslo pa mleko ?
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
kako je lahko maslo x boljše od masla y ? več česa je lahko ? maščobe ? voda ? okus razumem, da je lahko različen pri vseh mlečnih izdelkih. ampak maslo pa mleko ?
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Stari, če bi ti imel 400 eur penzije bi še kako preštudiral letake. Lahko je s polno ritjo srati, težje je s prazno.
Če bi imel 400 penzije se ne bi po trgovinah grebel za stvari, ki jih ne rabiš. Za hrano in obleke se ni bilo treba še nikoli nič grebst. In ko vidiš 80 letnike, ki se grebejo za orodje se res ni problem usrat, tudi s prazno ritjo. 80 let nisi rabil orodja za navoje rezat, danes pa boš umrl če ti ga ne uspe dobit za 11.99 eur. Pa komplet 250 svedrov, 800 vijakov, 300 tesnil in čungalunge za 4.99 je tudi nujno imet. Vsakič ko je akcija 2 kompleta, da jih ne bo slučajno zmanjkalo. Čeprav živiš v garsonjeri in si nazadnje nekaj sam popravil pred 20 leti. Ker maš 400 penzije ja. In ker se ceniš.