Zoki je zmagal

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.795
6.557
113
Zanimivo, da ima iVan Grosuplje "samo" 46,07%, Zoki pa Ljubljana Moste-Polje II 55,93%, Moste-Polje III 52,70%, Bežigrad II 48,46%.

Običajno je iVan popolnoma "ownal" Grosuplje.

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Jao vama, od kdaj pa so MB, CE in Ptuj Koroška?? Jao jao. Pa bo res čas za odcepitev za Štajerske, kot pravi Kanglica.

Citat:
Uporabnik KKK pravi:
Jao vama, od kdaj pa so MB, CE in Ptuj Koroška??

Ko padete pod avstrijo boste avstrijska-koroška
grin1.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Saj se še lahko samo prekrižam ...

Slovencem že tako gre zelo slabo, kar se politike tiče, zdaj pa če pride ta jankovič na oblast, ki že za hrbtom krade in dela kar hoče že kot župan, potem bo kot velika roka, okupiral celo slovenijo, denar pa porinil v LJ ...

Softi ... nerazvit si ti ... sem že enkrat zapisal, zakaj je vzhod po tvojem žabarskem mnenju tako nerazvit ... ker ves denar gre v Ljubljano ...

Če "vzhodnjakov" ne bi bilo, potem bi Ljubljana bila to, kar je po tvoje zdaj vzhod ...

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
47
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:

Jankovič ne more zmagati, ker je vsa vzhodna slovenija (od celja dalje) proti jankoviču, enako tudi novomeščani in gorenjci ...

No, ne sklepaj po sebi. Jaz, CELJAN, SEM za Zokija ...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Saj se še lahko samo prekrižam ...

Slovencem že tako gre zelo slabo, kar se politike tiče, zdaj pa če pride ta jankovič na oblast, ki že za hrbtom krade in dela kar hoče že kot župan, potem bo kot velika roka, okupiral celo slovenijo, denar pa porinil v LJ ...

Softi ... nerazvit si ti ... sem že enkrat zapisal, zakaj je vzhod po tvojem žabarskem mnenju tako nerazvit ... ker ves denar gre v Ljubljano ...

Če "vzhodnjakov" ne bi bilo, potem bi Ljubljana bila to, kar je po tvoje zdaj vzhod ...

zoki za hrbtom, poraženci pa kar pred trbuhom

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik JMR pravi:
Vsem firmam, ki so "pripravljale" predvolilne ankete bi bilo potrebno dati brco v rit...

Mediana je zelo točno napovedala rezultat.

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Trebalo bo protestirat, v primeru jankoviče zmage!

Kako je mogoče sploh, da jankovič zmaga, ko pa v niti eni anketi ni bil niti blizu Janši ...

Zetor

Pripravnik
6. apr 2010
451
2
16
Slovenski narod se enkat dokazal , da balkan je balkan. Balkanec je pa vsega zmozen ,celo opankarja za predsednika si izvoliti.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Trebalo bo protestirat, v primeru jankoviče zmage!

Kako je mogoče sploh, da jankovič zmaga, ko pa v niti eni anketi ni bil niti blizu Janši ...

hysterical-1.gif

Od kdaj so pa ankete merodajne glede volilnih rezultatov? Sploh če gledaš rtvslo in komentarje pod prispevki...
uf-1.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
47
Ljubljana
Jaz bi se raje vprašal, kako glup moraš biti, da folk še vedno verjame, da je JJ nedolžen!?

Nazadnje urejeno:
17. dec 2010
1.174
0
36
125
Ja itak, da JJ ni nedolžen ... zagotovo je imel prste vmes pri Patrii ... ampak toliko Janša ni nikoli pokradel, kot je Jankovič samo kot župan ...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.