Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Subvencije in jamranje nimata nič z osebnim nivojem.
Citat:
Uporabnik yamahafazer pravi:
Citat:
Pisal si o pištolah na tilniku.... Osebni nivo
Citat:
Citat:
Citat:
A bejž bejž! Čisto korektno vprašanje pa že ni osebni nivo. So vas silili, da imate otroke? Če ste se zanje odločili sami, jih vzdržujte in ne jamrajte. In vztrajam pri tem, da bi bilo najbolj pošteno, da vsak plača vrtec sam 100%.
FYI: osebni nivo je omenjanje mame nekoga, insinuacije o pomanjkanju ljubezni in podobno.
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Prekin ti dopolnino zdravstveno zavarovanje pa placuj vse iz svojga zepa, pa nehi izkoriscat ta sistem.
Kaj je tvoja mama vec kot moj otrok??
Pa da se popravim, komurkoli od starsev bi ti omenil pistolo na tilnik bi ti razbil pi.cko, ne samo jaz.
Citat:
Citat:
Citat:
A bejž bejž! Čisto korektno vprašanje pa že ni osebni nivo. So vas silili, da imate otroke? Če ste se zanje odločili sami, jih vzdržujte in ne jamrajte. In vztrajam pri tem, da bi bilo najbolj pošteno, da vsak plača vrtec sam 100%.
FYI: osebni nivo je omenjanje mame nekoga, insinuacije o pomanjkanju ljubezni in podobno.
Citat:
Uporabnik model1a pravi:Pištola na vrat ni osebni nivo? Daj si razjasni pojme, potem pa bluzi naprej.
Upam da ti nimaš otrok, ker si ne znam predstavljat, kako mišljenje bi jim vcepil-najbolje da nima nihče več otrok ker pač "preveč stanejo". Po tvoji logiki potemtakem čisto sprejemljiva teza oz. odločitev. Kdo bo pa za tvojo penzijo delal te pa predvidevam da čisto nič ne zanima.
Citat:
Citat:
Uporabnik model1a pravi:Pištola na vrat ni osebni nivo? Daj si razjasni pojme, potem pa bluzi naprej.
Upam da ti nimaš otrok, ker si ne znam predstavljat, kako mišljenje bi jim vcepil-najbolje da nima nihče več otrok ker pač "preveč stanejo". Po tvoji logiki potemtakem čisto sprejemljiva teza oz. odločitev. Kdo bo pa za tvojo penzijo delal te pa predvidevam da čisto nič ne zanima.
Vprašanje je bilo popolnoma korektno.
V kolikor bodo brezposelni, ne bodo delali ne za tvojo ne za mojo penzijo. Ah ne, razcvet gospodarstva v Sloveniji in Evropi bo v prihodnje neizmeren in sploh ne bo problema, kajne?
Citat:
Uporabnik Abeta pravi:
eno vprašanje....
je kaka razlika ali vlogo za znižano plačilo vrtca oddam jaz oz moja izven zakonska partnerica?
osebni prihodek ima ona višji, premoženja imam jaz več....