Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Kje je fora destilirane vode
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
KSZ
Zastopstvo za Sonax je v bližni mene na Brnčičevi, če se ne motim. Jaz sem za službene namene vzel Paulino tekočino (cenejša kot sonax) do - 30°C. Cena za nas kot podjetje me je prišla 0,78€/l. Fantje se mi niso kaj dosti pritoževali, da je zanič, pa imamo 12 avtov v voznem parku.
Za privat pa uporabljam Wuerth tekočino -60°C. Dobil sem jo ugodno -> 12l za 24€, imam pa razpršilne šobe na XP-ju in so hitro problemi, če je prešvoh mešanica.
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
KSZ
Zastopstvo za Sonax je v bližni mene na Brnčičevi, če se ne motim. Jaz sem za službene namene vzel Paulino tekočino (cenejša kot sonax) do - 30°C. Cena za nas kot podjetje me je prišla 0,78€/l. Fantje se mi niso kaj dosti pritoževali, da je zanič, pa imamo 12 avtov v voznem parku.
Za privat pa uporabljam Wuerth tekočino -60°C. Dobil sem jo ugodno -> 12l za 24€, imam pa razpršilne šobe na XP-ju in so hitro problemi, če je prešvoh mešanica.
MI zrihtas tole WUERTH tekocino? Lahko na privat. Lahko tudi 12l skupaj. Vcasih sem kupoval AGIP do -60, dokler ga niso zaceli prodajati kot zlato. Pa se redciti so ga zaceli.
No super! hvalaCitat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Bom videl, če se bo še dalo zrihat, ker je potnik, ki mi je to rihtal, sel v drugo firmo, ta novga bom pa ta teden povprašal, če se da kaj ugodnega dobiti.
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Kje pa so Agipove črpalke po Sloveniji?
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
kaj to na usta ven potegneš ? ker jaz bom tudi zgleda mogo, ker ko stisnem se niti ne čuje motorčka, se mi zdi da sem zajebal pa letno nalil ena dva tedna nazaj