Greta, Andy & Co.Morda globalno segrevanje, tam je še dost za rešit ... Andy aka IERS (IESVS EMONIVS REX SLOVENIVM) .. ni lih INRI, ampak tud ni iz Narareta
Greta, Andy & Co.Morda globalno segrevanje, tam je še dost za rešit ... Andy aka IERS (IESVS EMONIVS REX SLOVENIVM) .. ni lih INRI, ampak tud ni iz Narareta
Sem spomladi smucal
Ne vec na traktor, je slze nekaj novejsega, se vedno pa za mene no go. (Krozniki)Na Dulah ??? Sej nimajo nič, razen nekaj medvedov po hosti. Tista vlečnica na traktor pa - a sploh še obstaja?
Ja, uni niplčki ki gledajo iz gume ko je nova, ne bodo pravilno ogreti na pravo temperaturo in ti bodo prej odpadli, kar pomeni, da boš imel celo zimo slabši oprijem gume na ledenih površinah.Eno vprašanje za znalce:
Ali kaj škoduje, če nove zimske gume namontiram že jutri, ko še ni dovolj mrzlo?
kaj ni dovolj mrzlo? pod 10° se zimska že bolje obnaša, če seveda ni zlizana in 50let stara...Eno vprašanje za znalce:
Ali kaj škoduje, če nove zimske gume namontiram že jutri, ko še ni dovolj mrzlo?
Mislim, da je "dogovorjena" optimalna meja za zimske gume pod 7 stopinj C.kaj ni dovolj mrzlo? pod 10° se zimska že bolje obnaša, če seveda ni zlizana in 50let stara...
ne vem, jaz sem gledal neke teste, in graf se lomi pri 10°... nisem si sam to izmislil in se dogovoril.Mislim, da je "dogovorjena" optimalna meja za zimske gume pod 7 stopinj C.
Mam nekje v spominu to številko ... ampak, tud če jih zdaj namontiraš, ne bo krize ...
Še dobro da je vse ok, LOLPrejsnji teden sem montiral zimske, zaenkrat se vse ok Na obeh avtih, dokler ni guzve je se znosno tam.
Bolš bit plešast kot glup, sorryHvala vsem za odgovore, sploh pa Garfildd-u, ker mu kar niplčki lezejo iz glave. Nasmesto las. Bolje, niplčki kot biti plešast.
Imam še eno vprašanje. Ali je to ugodno?
Continental 205/55r16 91H WINTERCONTACT TS 870 letošnji DOT (izdelava) 77,63 EUR guma x 4 =310,52 + menjava z 4 ventilčki 18,48 EUR=skupaj 329 EUR.
Pa še garancija, če se predre, če zapeljem na pločnik, če je zlonamerno dejanje.
Hvala za odgovore. Pa zresnite se.
Si morda oboje? Sicer pa, tudi če ne bi odgovoril. Jaz bom vljuden in te ne bom žalil.Bolš bit plešast kot glup, sorry
Skupna cena je OkHvala vsem za odgovore, sploh pa Garfildd-u, ker mu kar niplčki lezejo iz glave. Nasmesto las. Bolje, niplčki kot biti plešast.
Imam še eno vprašanje. Ali je to ugodno?
Continental 205/55r16 91H WINTERCONTACT TS 870 letošnji DOT (izdelava) 77,63 EUR guma x 4 =310,52 + menjava z 4 ventilčki 18,48 EUR=skupaj 329 EUR.
Pa še garancija, če se predre, če zapeljem na pločnik, če je zlonamerno dejanje.
Hvala za odgovore. Pa zresnite se.