Zgolj v razmislek

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
@ Dizzy

zdej vem, kako ji je ime, prav tako pa vem, zakaj jo tako zagovarjaš ...
evil.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
po videnem je zatrapan v njo, ampak ga 5% ne jebe..on se pa tolazi z virtualnopunco, ali bolje imaginarno... jah cudna so pota...
hysterical-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Tega ne bom delil ne s teboj (sorry, pa čeprav te od ene teme naprej kar malce bolj upoštevam
cheer.gif

Sajkek, ni to, kar misliš ... ne, ni piramidni sistem
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Tjasa, ko bos postala zenska bos mogoce razumela. Ocitno si vsa zmedena in sploh neves kaj bi rada. A ni lepo, da ti je partner nekdo, s katerim lahko prezivljas dneve povrh vsega pa ga imas se rada. Oprosti izrazu ampak zgleda, da bi se rada "porivala" s svojim princem, za kratenje casa, pa bi rada imela prijatelja. Lahko, da se iskaze, da ta tvoj princ sploh ni tolk vredu, ker ta najstniska ljubezen izpuhti, ostane pa ti se samo oseba, s katero niams nic skupnega.

Edit: ce je temu tako, daj te vsaj kolegu malo nastavi, za vzorec. Zdaj sploh ko greta v shoping. Ce nisi vezana ne delas nic narobe, obrabi pa se itak ne.

Vse lepo in prav, težava je le ena: ženski možgani so drugače narejeni, in bejbe sploh NE ZNAJO zako razmišljati... Tip, ki je zanje prijatelj in ne outlaw biker, je pravzaprav kot ena pičkasta kolegica, evnuh brez jajc, pač.

Kar se pa neobrabe z rabo tiče:
evil.gif

In Tjaša, prosim, poskusi razumeti za vnaprej: to kar ti delaš tipu, "ker ga imaš rada", boli. Edina korektna stvar, ki jo lahko narediš (če pozabimo prejšnji odstavek
evil.gif
), je da tipu jasno in glasno razložiš, da pač ni tvoj tip in pretrgaš vse stike z njim. Druge ni.

Pa si babe najdite babje kolegice za globoke pogovore, če vas že seks ne zanima
cool-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ksz ...

pač, naša Tjaša ... hm ... je res, da ima še veliko pred sabo, da se ima veliko o življenju za naučiti, da je malce zmedena in ne ve točno kaj bi, ampak - tudi jaz nisem vedel, kaj bi rad ko sem bil toliko star kot ona. pač se še išče. ampak to še ne pomeni, da ni dobra oseba, da se ob njej ne moreš meti lepo in z njo uživati. nasprotno, njena družba je zelo osvežujoča in sproščujoča ... problem je samo v tem, da je zelo energična in tega marsikdo ne zdrži. in prav to, se mi zdi, da se odraža tudi na tem forumu. jaz je tudi nisem najbolj štekal - dokler je nisem spoznal v živo. potem dejansko vse njene besede in izjave, ki se ti zdijo še tako neumestne, dobijo glavo in rep - oz. po njeno, rep in glavo.
grin1.gif

@Noker: tolele me pa res zanima, kaj si preračunal skupaj.
grin1.gif

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Aja, a tako? No prav še žal ti bo. Samo toliko, da boš vedela, da ti meni nisi bila več zanimiva že prej, ko jaz tebi več, nisem bil zanimiv in to zelo, zeloooo veliko prej!.
grin1.gif

Bodimo malo resni. Fenomen, ki ga ti, oziroma nasplošno ženska družba tega foruma opisuje in pripisuje fantom, lahko opazimo tudi pri vas, emancipiranih moški rasi. Simptomi omenjene bolezni so pri vas primerljivi, mogoče malo manj direktni kot pri nas, a je odziv na "NE" bistveno drugačen. Medtem, ko se mi takoj spakiramo k naslednji, ve s časom spremenite "prijateljski odnos". Kako? Hja, po dolgem in počez začnete prijatelicam označevati tistega, ki vas je negiral, ga poveličevati v idealnega moškega in hkrati utopično povdarjati, da ste izjemno vesele, da se niste dale dol z njim, ker bi to skrhalo vajino izjemno prijateljsko vez. Ceremonial prebolevanja zavrnitve pri ženskah lahko traja tudi kakšno leto. Po tem začnete klavrno iskati najboljši približek "idealnega nepoloženega moškega". Končno nekaj najdete, se distancirate od "nepoloženega osebka" in glumite idealno vezo ob dejstvu, da za vsako, ko se dajete dol s "približkom" vzdihujete po originalu.
evil.gif

Torej drage dame. V želji po emancipaciji in želji po prevzemu vloge lovca (Kakšen je ženski spol besede lovec, kmalu ga bomo potrebovali?), se morate naučiti, da se na plen ne navežete emocionalno. Ha, a to žal ni mogoče! Zakaj? Vsi vemo, da ima vsaka klobasa, čeprav je le klobasa tudi svoj karakter, ki vas neizmerno privlači. Mortadela recimo primorskega. Mortadela do mortadele zopet ni enaka. Ene imajo dodane olive, pestacije, nekatere celo srček... In po teh dodatkih se klobase med sabo okarakterizirajo in na te dodatke se ve navežete. Lovec, ki se na svoj plen naveže, pa je slab lovec.
wink-1.gif

Ha, ha medtem smo edini avtohtoni "Jagri - ribiči" že spoznali, da je riba - riba. Vse diši isto, razlika je samo v embalaži. Če nas zavrne delamarisova konzerva, si bomo brez oklevanja odprli Rio Mare.
evil.gif

Povzetek: Primerke prijaljev, ki so glavni akterji te teme najdemo na obeh polih. Dejstvo, pa je, da moški negacijo prebolijo izjemno hitro, medtem, ko je žense sploh ne.
grin1.gif

lionel

Pripravnik
5. nov 2007
98
0
6
To je tako, da pač je vedno tako, npr tudi sam sem imel že veliko frendic za katere bi naredil veliko, ne pa vsega
rolleyes-1.gif

In hm v ljubezni kot vsedrugje so porazi in zmage, važno, da je zmaga veličastna
tongue-1.gif