Aja, a tako? No prav še žal ti bo. Samo toliko, da boš vedela, da ti meni nisi bila več zanimiva že prej, ko jaz tebi več, nisem bil zanimiv in to zelo, zeloooo veliko prej!.
Bodimo malo resni. Fenomen, ki ga ti, oziroma nasplošno ženska družba tega foruma opisuje in pripisuje fantom, lahko opazimo tudi pri vas, emancipiranih moški rasi. Simptomi omenjene bolezni so pri vas primerljivi, mogoče malo manj direktni kot pri nas, a je odziv na "NE" bistveno drugačen. Medtem, ko se mi takoj spakiramo k naslednji, ve s časom spremenite "prijateljski odnos". Kako? Hja, po dolgem in počez začnete prijatelicam označevati tistega, ki vas je negiral, ga poveličevati v idealnega moškega in hkrati utopično povdarjati, da ste izjemno vesele, da se niste dale dol z njim, ker bi to skrhalo vajino izjemno prijateljsko vez. Ceremonial prebolevanja zavrnitve pri ženskah lahko traja tudi kakšno leto. Po tem začnete klavrno iskati najboljši približek "idealnega nepoloženega moškega". Končno nekaj najdete, se distancirate od "nepoloženega osebka" in glumite idealno vezo ob dejstvu, da za vsako, ko se dajete dol s "približkom" vzdihujete po originalu.
Torej drage dame. V želji po emancipaciji in želji po prevzemu vloge lovca (Kakšen je ženski spol besede lovec, kmalu ga bomo potrebovali?), se morate naučiti, da se na plen ne navežete emocionalno. Ha, a to žal ni mogoče! Zakaj? Vsi vemo, da ima vsaka klobasa, čeprav je le klobasa tudi svoj karakter, ki vas neizmerno privlači. Mortadela recimo primorskega. Mortadela do mortadele zopet ni enaka. Ene imajo dodane olive, pestacije, nekatere celo srček... In po teh dodatkih se klobase med sabo okarakterizirajo in na te dodatke se ve navežete. Lovec, ki se na svoj plen naveže, pa je slab lovec.
Ha, ha medtem smo edini avtohtoni "Jagri - ribiči" že spoznali, da je riba - riba. Vse diši isto, razlika je samo v embalaži. Če nas zavrne delamarisova konzerva, si bomo brez oklevanja odprli Rio Mare.
Povzetek: Primerke prijaljev, ki so glavni akterji te teme najdemo na obeh polih. Dejstvo, pa je, da moški negacijo prebolijo izjemno hitro, medtem, ko je žense sploh ne.