Zgolj v razmislek

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Ja no,...razlika je, če to ženska uporablja zato, da se otrese moškega ali pa zato, ker je res v obdobju prebolevanja ali česa podobnega, ko res ni sposobna veze,....če nisi bil pravi je malo grdo od nje, da ti s takim odgovorm da vseeno kanček upanja
crazy1.gif

B81

22. jul 2007
37.012
10.539
113
Citat:
Uporabnik Goran_82 pravi:
Omisli si kolegico ali gay kolega.

Kolegice niso za nič uporabne. Plačajo manjkrat, dajo itak ne (ker pač ne vedo, da ni nič narobe, če se tu in tam povaljajo s kolegom), težijo o sebi, če pa so le pozitivne, pa nonstop nekaj lapajo.
So dobri kolegi boljši, oz. prijatelji, katerim se lahko zaupa. Morda še bolj, ko niso čenče.
Torej, če gremo ven, so pač ženske poleg bolj zato, ker se nam smilijo, ko nimajo s kom it ven in so pač zraven.
Drugače pa jaz nimam kolegic, ker ni od njih nobene koristi.

bonk ja, saj vem....

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Ma ti si že malo zamudila vlak,...to moraš že ob prvem tvojem občutku, da on pričakuje nekaj več, nevsiljivo namigniti, da tebi ni do tega, če vidiš, da ne dojame oz ne želi dojeti, se distanciraš, seveda mu pa že prej ne daješ nekega lažnega upanja in ne flirtaš z njim iz dolgčasa....Kaj kako povedati, da si želiš biti sama,...direkt...poveš, da nisi pripravljena na vezo, ker bi ti bila trenutno prej v breme kot v veselje, in da trenutno nisi sposobna dati nekomu toliko čustev in pozornosti, kot si ju, kot tvoj partner, zasluži...Kako prepričati srce, da pozabi? Sicer ne vem kaj je tu za prepričevati, če ti ni do njega, ampak ok,..največkrat razum in čustva niso usklajena in srčku žal lahko pomaga samo čas...

Ok, pa če ti v ključnem trenutku podvali flašo jegra?

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
@ Tjasa (morda si Asja, ugibam ... ?)

Upam, da si se našla vsaj na razprodajah, ker lajf je zate malce prekomplicirana zadeva ...

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Tipu brez dobre predispozicije tudi dve flaši jegra ne moreta pomagati,...jeger lahko kvečjemu pospeši kako zadevo, ki bi se zgodila v vsakem primeru, ne more pa sprožit nekaj kar se brez njega ne bi,..govorim zase
smirk-1.gif
....

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
z best fredndico sva si podvalila vsak po liter vodke, vmešane v limonin fruc ... in vsak je pristal v objemu drugega človeka - jaz v objemu njene frendice, ona v objemu mojega kolega.
grin1.gif

tko da, vodka - connecting people!
zmaga.gif
:

@Noker: zakaj bi bilo za njo življenje preveč zakomplicirano? Tjaša se še uči - poglej mene, koliko napak sem moral narediti, da me je vsaj malo izučilo, pa še jih bom, ker se celo življenje učimo, človek pa, kolikor vemo, se največ nauči iz lastnih napak.

ne je obsojat in meti nekih stereotipnih predsodkov ... če bi Tjašo (in ni Asja) poznali v živo, bi imeli o njej popolnoma drugačno mnenje.
wink-1.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
Citat:
Če ima on upanje, potem verjetno si tudi ti flirtala z njim, mu pokazala, da ti je do njega, ker drugač se ne bi prilepil na tebe ane

ni nujno...lahko, da ne daješ popolnoma nobenega znaka whatsoever, pa pride do tega...pač, domišljija dela svoje. Ko si zaljubljen, lahko marsikaj razumeš popolnoma narobe...

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Hm, ne vem, zakaj potem nisi raje preživljala dnevov z t.i. "izbrancem" oz. "nekom posebnim, v katerega si zaljubljena", kot sama praviš...?

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Najprej je treba nafilat ego, socasno pa od dalec opazovat svojega princa na konju in se delat "hard to get"

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Itak. TOČNO sm vedla, da bojo taki odgovori, zato se mi zdi brezsmiselno še karkol pojasnjevat. Važno da sva midva razčistila in da bova ostala v stiku.
Glede mojega izbranca pa; je zelo zaposlena oseba, hkrati more bit na treh koncih, zabasano ma vsako uro in za vsako minuto ve, kje bo in kaj bo delal. Torej se ne morem ravno obnašat kot 13 letna smrklja do njega in igrat neko užaljeno avšo, ker si ne vzame VSAK DAN časa zame po pet ur. Človek je pa družabno bitje in rabi druženje z ljudmi, če najde pa koga s katerim se ujame v pogovoru, je pa logično da boš z njem raje kot s kakšno tečnobo.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Glede mojega izbranca pa; je zelo zaposlena oseba, hkrati more bit na treh koncih, zabasano ma vsako uro in za vsako minuto ve, kje bo in kaj bo delal. Torej se ne morem ravno obnašat kot 13 letna smrklja do njega in igrat neko užaljeno avšo, ker si ne vzame VSAK DAN časa zame po pet ur.

če je tebi smisel imeti (nekoč) moža ki ga nič ne bo doma in boš samevala v bajti/stanovanju, potem vredu, a ne?
smirk-1.gif

Jaz vem da sem raje z družino/punco kakor pa da prinesem par € več domov in jih/je nič ne vidim čez teden.
Ampak vsakemu svoje. Enemu bolj paše prazna velika bajta, hud avto v garaži in brezčustven odnos, drugemu pa bolj paše neko povprečno življenje polno radosti, veselja in topline.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Glede mojega izbranca pa; je zelo zaposlena oseba, hkrati more bit na treh koncih, zabasano ma vsako uro in za vsako minuto ve, kje bo in kaj bo delal. Torej se ne morem ravno obnašat kot 13 letna smrklja do njega in igrat neko užaljeno avšo, ker si ne vzame VSAK DAN časa zame po pet ur.

če je tebi smisel imeti (nekoč) moža ki ga nič ne bo doma in boš samevala v bajti/stanovanju, potem vredu, a ne?
smirk-1.gif

Jaz vem da sem raje z družino/punco kakor pa da prinesem par € več domov in jih/je nič ne vidim čez teden.
Ampak vsakemu svoje. Enemu bolj paše prazna velika bajta, hud avto v garaži in brezčustven odnos, drugemu pa bolj paše neko povprečno življenje polno radosti, veselja in topline.

Če je pa tok luškan...
grin1.gif

Tole je vse skup velik bullshit. Paše ti pozornost intelektualnih kurb (sploh če so kolegi od tistga v katerga si zaljubljena...) in se verjetno obnašaš do njega vsa razigrana in prijazna pol se pa čudiš, ko ti dečko omeni, da bi rad nekaj več oz. da bi te rad pošteno nažgal.
aplauz.gif

Par let še pa bo.
zmaga.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Mah, Dizzy je prou napisal; Če bi me poznal v živo, bi vedel kakšna sem - fučka se mi za denar, še od svojga kolega s katerim se občasno druživa, ne sprejemam daril in je že parkrat bil kao užaljen zarad tega. Pri tem bi še dopisala, da mediji naredijo svoje iz oseb da o njih mislimo popolnoma drugače, ko pa jih spoznaš dejansko vidiš šele, kakšni so. Enako je pa tuki na forumu; če nekdo odpre eno temo, ga po tej temi že kar vsi sodijo in sklepajo neke svoje sklepe.