Ženske ste mimosunjene

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Citat:
Uporabnik MG3 pravi:
Ta ženska, če resničo obstaja v real ne samo v tvojih sanjah in si želi iti s tabo kamorkoli je
stupid-1.gif

Sem stara, bolna , nisem niti m od manekenke ampak s tabo ne bi šla niti ob 24.00uri na noč čarovnic.
ne-ne-1.gif

Tvoja vizualna podoba + tvoj karakter je zgolj za ženske, ki so prišle iz umobolnice ali pa še niso na vrsti za sprejem.
Nikdar
ne-ne-1.gif
A si to ti?
17758-icon_confused.gif

Nazadnje uredil moderator:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Citat:
Uporabnik MG3 pravi:
Ta ženska, če resničo obstaja v real ne samo v tvojih sanjah in si želi iti s tabo kamorkoli je
stupid-1.gif

Sem stara, bolna , nisem niti m od manekenke ampak s tabo ne bi šla niti ob 24.00uri na noč čarovnic.
ne-ne-1.gif

Tvoja vizualna podoba + tvoj karakter je zgolj za ženske, ki so prišle iz umobolnice ali pa še niso na vrsti za sprejem.
Nikdar
ne-ne-1.gif
A si to ti?
17758-icon_confused.gif

Bi rekel.
grin1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Bi rekel? o, potem jo pa že poznaš..ti je poslala sliko a? si ji tudi pošiljal PM-je, kot tisti "mimosunjeni" nadi hehe? ti ti..
smile-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Njo sem žal nekajkrat videl v živo...
frown-1.gif
nadi...a je imela prej nek drug nick? Ker je ena na vsak način želela na date, s tem da je imela obenem baje srečno dolgoletno zvezo.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Citat:
Uporabnik MG3 pravi:
stupid-1.gif

ne-ne-1.gif

Nikdar
ne-ne-1.gif
A si to ti?
17758-icon_confused.gif

Beden poizkus. Uničil si "čar" alter nicka.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik MG3 pravi:
stupid-1.gif

ne-ne-1.gif

Nikdar
ne-ne-1.gif

Tole pa ni bilo posebno lepo s tvoje strani
ne-ne-1.gif

Pa ga niti ne poznam, ampak tale izbruh žolča me je pa res malo zmotil
shocked-1.gif

Slab dan, ha?
shocked-1.gif

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Vprašanje je bolj, če se komu sploh nate. Bi rekel, da ne, razen kakemu pilletu.
grin1.gif

Nč se bat zanjo, ne dvigne se kakemu geyu pa še oni so pod uprašajom k mala je BOMBA
cry12bpy.gif

Aja , kdo je reku da ma krive noge
10.gif

MG3

babi
20. jul 2007
533
0
16
Bakovci pri MS
www.opelforum.si
Kdorkoli si lahko dovoli pisati, da smo vse ženske mimosunjene, če se katera s tem ne strinja, ima vso pravico izliti žolč nad piscem sporočila oziroma v tem primeru je celo tema odprta.
V kolikor se kaka ženska
uf-1.gif

v tem primeru je
stupid-1.gif
on, ki nas vse označuje za mimosunjene.
Verjetno ste opazili, da sem redn na forumu a se malokrat oglasim.
Ker pa sem osebno spoznala uporabnika stieber in vem kako izgleda in kakšen značaj ima , sem se oglasila v bran vsem ženskam, ki nas je okarakteriziral za mimosunjene.
Ne vem čemu je bilo potrebno lepiti v to temo mojo sliko, se ne sramujem sama sebe, sem starejša, bolna, v času ko je nastala ta fotka sem dobila 5. injekcijo zaradi bolečin, ki sme jih imela zaradi ishijasa.
Ne vem kako bi izgledali vi, ki se spotikate ob moj videz, ko boste v življenju dali vse to čez kar sem morala dati jaz, se pokažite, če boste imeli sploh srečo, da boste dočakali 52 let.