Citat:
Uporabnik westie pravi:
Točno tako zgledam, pa še brado, krive zobe pa špegle mam.
Citat:
Uporabnik MG3 pravi:
Ta ženska, če resničo obstaja v real ne samo v tvojih sanjah in si želi iti s tabo kamorkoli je
Sem stara, bolna , nisem niti m od manekenke ampak s tabo ne bi šla niti ob 24.00uri na noč čarovnic.
Tvoja vizualna podoba + tvoj karakter je zgolj za ženske, ki so prišle iz umobolnice ali pa še niso na vrsti za sprejem.
Nikdar
Citat:
Uporabnik westie pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
AHAHAHAHAHHA crknu od smeha ob tej sliki
Lepo napisanoCitat:
Uporabnik felicita pravi:
Eni se ne zavedajo, da zloba in poniževanje ljudi okrog sebe izvira iz lastnega nezadovoljstva, nesamozavesti, slabe samopodobe itd... S svojim vedenjem vse povedo.
Človek z dobro samopodobo ne bo nikoli zloben do drugih, ker nima razloga za to.
Junačiti in se pretvarjati za nekim nikom...no tega je tule to much...
Kdor lepo misli je lep.
Citat:
Uporabnik felicita pravi:
Eni se ne zavedajo, da zloba in poniževanje ljudi okrog sebe izvira iz lastnega nezadovoljstva, nesamozavesti, slabe samopodobe itd... S svojim vedenjem vse povedo.
Človek z dobro samopodobo ne bo nikoli zloben do drugih, ker nima razloga za to.
Junačiti in se pretvarjati za nekim nikom...no tega je tule to much...
Kdor lepo misli je lep.
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik westie pravi:
Brade nisem opazil. Sem mislil, da si zadnjič navalila name, ker si me začela otipavati. Torej je bilo zato, ker nisi nič videla in si si pomagala z rokami?
Citat:
Uporabnik westie pravi:
No, pa da ne bom OFF: Ženske smo mimosunjene, ampak samo zato, ker prenašamo takšne čudeže narave kot so nekateri osebki v tem topicu.
Citat:
Uporabnik westie pravi:
On ali očka?
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Vprašanje, pri kom boš ti hlipal in jokcal, ko zagrabi kamenček v ledvici...
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik westie pravi:
On ali očka?
A kateri izmed omenjenih kriči ali kako?