Ženske ste mimosunjene

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
A že vase vn gledajo?
grin1.gif

Bi reku, ja .. no, zdej je že zuni ... cel
cheer.gif

Tole --->
nahrung002.gif
pa velja. Gatto že ve ...

Nazadnje urejeno:

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
prvo se zjasn a si tip al ženska pol ti bom pa odgovorila...........................al pa tudi ne
evil.gif

majč

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Evo, še en primer...poznam eno manekenko (ok, poznam jih precej več, pa to niti nima zveze tu), ki hoče, da bi šla z mano kot povabljenka na kakšno kao jet set zabavo. Sama baje ne dobi povabil. Ji razložim, da zadnje čase na te stvari ne hodim več. Tu bi moralo biti vse jasno, kajne? No, zadnjič me napade na chatu, zakaj vendar jo nikamor ne povabim, če sem pa gotovo bil te dni na omenjenih partyih. Mislim...povem, da imam vročino in ležim doma, plus nimam niti njenega telefona in da itak ne hodim na te zadeve sploh. In kaj reče ona: izgovori...A ČA NEKOMU POVEŠ, DA NA JET SET ZADEVE NE HODIŠ VEČ, to ne zadostuje in ti zdej ženska kar ne verjame ali kaj? S tem, da ima itak tipa in to zagotovo ni pretveza, da bi prišla do mojega tiča.

Mislim...je stari, a me vzameš na jadrnico? Ej model, ne jadram več spljoh. [censored] si nesramen, zakaj me nisi vzel na jadrnico?- a si predstavljate tak pogovor med moškima, ali ne? Jasno da ne!!! Samo ženske so sposobne česa takega.
bonk.gif
Ali morda hočeš povedat kako pomembna faca si ko te še vedno vabijo na elitne tabave , pa čeprav se jih ne udeležuješ več ?

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Če bi pozorno bral, bi opazil, da tega nisem nikjer (razen v eni temi) posebno poudarjal, temveč čestitke letijo tu in tam, zato se pač moram zahvalit.

Če pa te še kaj moti, pa danes do 14.00 ure oddaj pritožbo na VO-KA Ljubljana, mednda tovrstne pritožbe rešujejo dokaj ažurno ...

Nazadnje urejeno:

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
1. Čestitke. Meni pa nikakor ni blo jasno, kva za vraga nej bi tvoj podpis pomenil
grin1.gif
.
2. Malo ste offtopica. Čebelca se ustrajno drži v boji proti tiæem.
grin1.gif

Majči, mal maš še fore, da zagovoriš žensko populacijo....
wink-1.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Khm, ena pripomba: če ne bi blo nas oftopičarjev, bi bil tale kukrle živ dolgčas
grin1.gif

Al ni po cel teden nove teme ali replaja, al pa so tok butaste teme, da se jo ne da normalno pokomentirat in poj vse leti v Spam.
No, resnici na ljubo, večina "tem" tukaj tja dejansko tudi sodi.
evil.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Eh, če tema res totalno zabluzi, potem se premakne. Če se pa v temi vseeno kregajo Ženske vs. deci, pa vsekakor spada med Bitko med spoloma.
Zato sm pa reku čbelci, da nej se malo bolj potrudi, pa vas/nas ...
evil.gif

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Ok se ena cvetka zenske populacije :D

Zadnc se spravm na eno pjasicko, nas dva gola ona huda jaz trd, in ona lepo natakne tist feeling proof plasc na tica (kondom) in da rokce lepo stran, a glede na to da sem lezu na njej sem ga pac notr vtaknu :D (ja zima mu je blo kva bi radi :DDD) in kaj mi pjasicka prbije.... kdo ti je dovolu...... ja halo......... ja i ti goli in kaj bi ti, da se igramo karte?
grin1.gif

Mislm zenske :DDDDD

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Kaj če bi se tem našim kuram naredilo kokošnjak (podforum) kot je bil nekoč daleč nazaj in daleč drugje?

Pa naj tam te avše kot so čebelca in ostale kokodakajo o moških kakor jim paše.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Pa so ti ga res spizdili? Pi*zda, da ti sred F00ka povejo, da so ti neki ukradl... Ma jebeš, sexaš naprej.
evil.gif

@Spirit. Ti se prvo javi na telefon, pa se boma pol menla
grin1.gif
).
Samo zaradi čbelce, mi je res neki tazga že padl na pamet, ja.. Bomo v kratkem vidl, kako se bo odneslo.
Bomo nardil eno žensko-moško offtopic love&romantic&frustrating temo. Stem, da se potem zmanjša offtopic za 40% v temah
wink-1.gif
...

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Pa so ti ga res spizdili? Pi*zda, da ti sred F00ka povejo, da so ti neki ukradl... Ma jebeš, sexaš naprej.
evil.gif
Jap res so mi ga, itk da sm nehu fookat, su iskat kamjon
grin1.gif

Citat:

@Spirit. Ti se prvo javi na telefon, pa se boma pol menla
grin1.gif
).
Samo zaradi čbelce, mi je res neki tazga že padl na pamet, ja.. Bomo v kratkem vidl, kako se bo odneslo.
Bomo nardil eno žensko-moško offtopic love&romantic&frustrating temo. Stem, da se potem zmanjša offtopic za 40% v temah
wink-1.gif
...
To mislite na FF (fukfehtarsko) temo
hysterical-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Sam tole mam za komentirat...mi bejbike smo čist kul in dejstvo je, da brez nas ne morte dolg zdržat.
priden.gif

majč

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
hysterical-1.gif

LOL "kdo ti je dovolu..."
hysterical-1.gif

Svašta, tele babe so čist adijo. Dobr, da so ti kamion ukradl, da si ji lahk ušel
cool-1.gif