Ženske ste mimosunjene

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
samo še tole knjigo vzamem, pa boš takoj vedel kaj pomenijo te tvoje sanje

zlata-sanjska-knjiga--sanje-simboli-ciganske-karte-tarot-astrologija.jpg

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Vse temelji na realnih dogodkih, v očitno veliko žalost in jezo nekaterih alterjevcev...namesto da dobim kak uporabnem nasvetu, kako postopati z osebo, ki NOČE razumeti, vas zopet gloda zavist. Pač svojčas sem, kot sem že omenil, bil prisoten an dosti happeningih po sklužbeni dolžnosti. Res sem bil zelo občasno vabljen in še vedno sem tudi kot gost, ampak to je res redko pa tudi udeležujem se ne. Vsem, ki so res tako v kurcu, da so zavistni celo meni, pa res poklanjam globoko sočutje.
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
"Ne vem kaj naj naredim. Kupil sem nov avto v vrednosti 150k EUR, tako da ga sedaj lahko parkiram v svoji garaži in potem samo z dvigalom v svoj penthaus. Kako naj vprašam sosedo, če bi mi zalila rože, ko bom šel drug teden na Bali?
confused-1.gif
"

grin1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
"Ne vem kaj naj naredim. Kupil sem nov avto v vrednosti 150k EUR, tako da ga sedaj lahko parkiram v svoji garaži in potem samo z dvigalom v svoj penthaus. Kako naj vprašam sosedo, če bi mi zalila rože, ko bom šel drug teden na Bali?
confused-1.gif
"

grin1.gif

pa kur:ca si je dal povečat? kak glupak tale stibla..no sej smo navajeni
smile-1.gif
sam je pa faca ( bradata)

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Ja pa jaz ne vem, zakaj iščeš pomoč tukaj, če smo pa vsi taki navadni luleki proti tebi. Mi dlje od red bull hostes nismo prišli in ne bomo.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Pač svojčas sem, kot sem že omenil, bil prisoten an dosti happeningih po sklužbeni dolžnosti. ...

Kelnaril? Nosil prigrizke? Sprejemal montlne? Parkiral vozila višjega cenovnega razreda (in pol še podpise lovač s šip dol radiral)?

Citat:
Uporabnik stieber pravi:
... Res sem bil zelo občasno vabljen ...

No ja, karkoli je že blo, je blo za enkurc, če so te samo občasno vpoklicali
crazy1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Jaz se samo javim, da pritrdim avtorju. Ženske ste res mimosunjene!

to je sicer res, ampak sem v zadnjem času prišel do enega šokantnega spoznanja, da smo dedi v bistvu še bolj.
zakaj se vprašaš?

nekak ugotavljam, da je ni "babe" ne dovolj neumne, ne dovolj grde, ali pa kombinacija obojega, da nebi nekomu bila všeč. Za vsako se najde en cepec, ki se je pripravljen slinit, how pathetic is that
evil.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Jaz se samo javim, da pritrdim avtorju. Ženske ste res mimosunjene!

to je sicer res, ampak sem v zadnjem času prišel do enega šokantnega spoznanja, da smo dedi v bistvu še bolj.
zakaj se vprašaš?

nekak ugotavljam, da je ni "babe" ne dovolj neumne, ne dovolj grde, ali pa kombinacija obojega, da nebi nekomu bila všeč. Za vsako se najde en cepec, ki se je pripravljen slinit, how pathetic is that
evil.gif
grin1.gif

Temu bi se reklo sindrom "sam da še toplo šči"
grin1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Hehe, tud men ni blo nč jasno, pa sm mislu, da je teb? Pa vidm, da tud teb ni LOOOOOL

To se lahko razume na več načinov:

1.da replicira na Majo in ne nate ---> Maja, se je potem uredilo glede (majhne) plače?
2.misli na mesec ---> (meseca) maja se je potem uredilo glede (majhne) plače? .... sam ne vem, čemu potem vprašaj ???
3.misli, da si ti Čebela_Maja
hysterical-1.gif

Vse, razen tretjega, je neverjetno, ker enkrat manjka vejica, drugič pa je odveč vprašaj ... torej ???
evil.gif

p.s. čutim, da bomo šli v kratkem, zlo kratkem času na pir ... razlog pa že poznaš, če pa ne, pa vpraši prjatla G-ja
cheer.gif

pozdrav.gif

Nazadnje urejeno:

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
ad 1. zihr ni, k jaz nimam majhne plače
smile-1.gif

ad 3. pa ne vem če je ženska, če je pol je to dokaz da so ene res mimosunjene, če je pa tip pol pa definitivno ta tema brcnjena v temo in bi moglo bit naslov TIPI STE MIMOSUNJENI KAMRKOL POGLEDAŠ ENGA TAZGA NAJDEŠ
evil.gif

majč

majana

Pripravnik
25. maj 2008
162
0
16
no kaj maja
ses pomnim, ko si v podjetnistvu izlivala svoj bes. koliko plate imas zdaj?