Ženske ste mimosunjene

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Evo, še en primer...poznam eno manekenko (ok, poznam jih precej več, pa to niti nima zveze tu), ki hoče, da bi šla z mano kot povabljenka na kakšno kao jet set zabavo. Sama baje ne dobi povabil. Ji razložim, da zadnje čase na te stvari ne hodim več. Tu bi moralo biti vse jasno, kajne? No, zadnjič me napade na chatu, zakaj vendar jo nikamor ne povabim, če sem pa gotovo bil te dni na omenjenih partyih. Mislim...povem, da imam vročino in ležim doma, plus nimam niti njenega telefona in da itak ne hodim na te zadeve sploh. In kaj reče ona: izgovori...A ČA NEKOMU POVEŠ, DA NA JET SET ZADEVE NE HODIŠ VEČ, to ne zadostuje in ti zdej ženska kar ne verjame ali kaj? S tem, da ima itak tipa in to zagotovo ni pretveza, da bi prišla do mojega tiča.

Mislim...je stari, a me vzameš na jadrnico? Ej model, ne jadram več spljoh. [censored] si nesramen, zakaj me nisi vzel na jadrnico?- a si predstavljate tak pogovor med moškima, ali ne? Jasno da ne!!! Samo ženske so sposobne česa takega.
bonk.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.085
5.659
113
Jst bi se na tvojem mestu še 1x uprašu če ji nisi mogoče ušeč...pa hoče probat zamenat tipa! Pač bi te ona probala napast na kaki jet set zabavi! Probat ni greh (njeno razmišljanje!!! )
smile-1.gif

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Nisi biu dost prepričljiv. Tud mene nisi prepriču s tem izgovorom, kaj šele "blondinko"
evil.gif

Drugič ji reč: Nisi ravno moj nivo
grin1.gif
(mogoče pa tud tega nau dojela)

Nazadnje urejeno:

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
To bi on rad nam prodal, ja.
grin1.gif

Sam, če ti ena, okol katere se probaš slinit, reče "dej ****** al pa polcijo pokličem", ne pomeni, da se že kr "poznata"
crazy1.gif

Saj poznamo štibra po njegovih zgodbicah - rad bi vzbujal vtis pomembneža
wink-1.gif

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
K si že prašek omenu, joj kva so bli zakon praški pa še radio al pa uro si not dobu
hysterical-1.gif

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
To ti je a good dream gone bad :D
Lepe sanje---------> Prst v riti----------> Manekenke v sanjah
Lepe sanje gone bad--------->Domaca kumara z bodicami v riti fi 8cm----------> A nightmare, baba mu tezi, noce z njo ker je gay
grin1.gif