Ženske so doble letance!

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
No saj o takšnih in podobnih zadevah jaz govorim. Itak je praktičnih primerov na milijone.
se strinjam. take scene pa pol ful zamorijo piknik al pa žur ki ga imaš
crazy1.gif

sploh če se začne baba dret na njega, da, kaj še čaka ipd
bonk.gif

ma te kr drži da bi ju v bazen vrgel oba, pa da se ona shladi, on pa k zavesti pride
crazy1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Res je, več ali manj so mestni pobje. Pa tudi tisti, ki so primestni se hitro vnesejo v mestno okolje zaradi študija, dela, itd.

O seveda mi je prišlo, da mu vzamem tisti ap. ter mu ga zabijem tam, kjer mu ga še mama ne bo našla. A vseeno sem raje spil kaj okrepčilnega ter se delal norca.

Najbolj pa obožujem začetek stvaka. Ej stari veš Tanja je rekla, da to pa to....?! Takrat pa fašem odfukizem, samo pojdi stran, da te moje oči ne vidijo.

Se menimo na morje samo kolegi potem pa uleti kolega z idejo, ej kaj če bi šli kot parčki na morje. Ma nemoj! Utopim tebe i njo. Paše tole pluvanje, matr.
smile-1.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
ksz

ravno včeraj s frendico pa še dvema tipoma debatiramo in en tip se je neprestano pritoževal, da kakšne smo bejbe, da si malodane ne znamo rit obrisat, kuhat pa prat itak da ne, sam zapravljale bi rade ipd. Zdej pa men ni jasno-al dejansko obstaja tok takšnih bejb al samo jaz ne poznam praktično nobene? Moje frendice vse, če že ne živijo same oz. s tipom, znajo in kuhat in prat, šoping jim gre več ali manj na živce (jst se ponavad kak teden psihično prpravlam
smirk-1.gif
), kofetkamo ravno toliko,da se vidimo in kakšno rečemo.

Sicer je blo pa lepo rečeno-kakor zafuraš na začetku zveze,tako bo tut kasneje. In če se že na začetku navadiš, da se nonstop klicariš za vsak šit, da 'moraš+ vse skup delat ipd. bo tut kasneje tako. Pa sej ja znate razmišlat s svojo glavo pa kdaj rečt tut ne. Sej ne rečem, da stvari čist po svoje furaš, ampak določeno mero svobode pa vsak posameznik mora ohranit. Če ne zaradi drugega, pa zaradi lastne osebnostne rasti kot posameznik.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
hysterical-1.gif

napisano pa ne bom komentirala, ker res ne vem kaj naj napišem
grin1.gif
take veze, kot jih opisuješ so meni milo rečeno tuje in "nenormalne"...

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Najhujše so take fore, ko se na enkrat ženska naprdne da hoče it domov, kolega ima pa še skoraj cel pir za spit. In valda, ga mora zeksat pa hitr za njo odskakljat
bonk.gif

To pa tui mene pune znervira. Pivo je zato da se ima fino pa se zram še kako debato fseka, to je pač ritual še iz paleolitika ko se se s tim med dedi utrjevale vezi v plemenu (vreji, piva niso meli, ampak so se pa družili, to je važno). In ker so te skup držali, smo lahka do dans preživeli, če bi pa babe bile glavne bi se pa samo pune kregalo pa nič naredilo.
Dans pa ko smo se že tolko razvili da nea gre več samo za golo preživetje, pa se toti vidik druženja ob pivu kar zanemarja pa izgleda da je pa to čisto neke "brezveze" pa izguba časa, pa zato babe tečnarijo v tri krasne. Ampak one nea zastopijo, da je to še zmirom pomembni del socializacije pa da mamo dedi takrat pač radi svoj mir in da te sili, da pivo na hitro rukneš, mislim to je pa vlki greh... to je tak ko da bi jest htel izpraznit polna jajca po metodi "nategni in pobegni", pa tak na hitro brez predigre, da se ne izgublja preveč časa, ampak te bi ziher rato celi škandal, kak hitim pa da nea gre to tak.

No ampak ko se na pivu baba dere svojemu dedu na uhe ko jesihar pa ga priganja, to je pa vreji al kak? Me zanima kak bi reagirale če bi se pa recimo meni enkrat sprdnalo, da grema kar zaj domov fuzbal gledat pa bi ji gnjavo, da naj že eksa toto kavico pa cigareto v enem šusu pozauga. Ziher bi bilo kokodakanja tolko da še Jata ne bi mogla fsega predelati.

Za zmirom vaš, Batate

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
moderna ženska je ženska ki zadovolji moškega in mu zna tut drugače ustreči!

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
ksz

tale tema je en sam lol
psihološki profil piscev v tej temi je:

1.) wannabe al bundy (jst sm dec, men pa tega ni treba, to je žensko delo, naj to ona postori)
2.) ženske, ki vam je al bundy-pegy razmerje všeč
3.) deci, ki mislijo, da če jim ženska reče, naj jo pokliče, da so največje copate a obenem od ženske pričakujejo prav to
4.) bejbe, ki bo znala deca zmotivirat, da ji bo pomagal pri kakšnem opravilu, le-ta pa se mu bo, zaradi prihranjene energije, izdatno oddolžila pri dobrem kosilu, zlikani srajci in posteljnih aktivnostih
5.) deci, ki so opisani v točki višje

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Je še kdo opazo, da zadnjih par let ženske hočejo prevzet moško vlogo? Ta njihova ideja o enakopravnosti je presegla vse meje-ne samo, da so enakopravne, sedaj so že več vredne.

Stvari, ki jih je prej lahko opravljal SAMO moški sedaj ženske opravljajo čist normalno. In obratno-"moderen" moški si kuha, pere, lika, pomiva posodo,....to so stvari, ki jih mora opravljati SAMO ženska! Če vprašam dedeka če je že kdaj opral cote me gleda kot da sn fukjen.

Pred leti je ded šel s pubeci ven pa se je deklina malo zdrla pa je blo vse vredu drugi dan. Dandanes pa se mi zdi da dekline bolj okoli lutajo kot moški in ko pridejo v jutranjih urah domov se moški ne bi smel nič zadret na njo. Vse se obrača vam povem!

Skratka kaj hočem povedat- moški se čez nekaj časa ne bo počutil več moški ampak obična peečka poženščena in to seveda ni dobro za razmerja. Opažam, da je vedno več moških copatkov v naši družbi. Fantje ne se pustit!!

Da nebo kdo narobe razumel-rad mam punce in SEM za enakopravnost ampak moški se še vedno mora počutit moško.

Če bo šlo to tak naprej bo vedno več gejov in copatekov. To je zgolj opozorilo puncam.
crazy1.gif

Dokler je iskrena, zvesta in prijazna..., me bo še najmanj motilo, če bo hotela žarnico zamenjat.
grin1.gif

Da tip postane copata, pa si je sam kriv. S tem, da si prijazen in kdaj pomagaš svoji ženski, namesto, da bi žulil fotelj, pa tudi ni nič narobe. Dokler ona ne žuli fotelja, medtem ko ti non stop pucaš, je še vse vredu.

Nazadnje urejeno:

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Ti si tipična ženska, ki gre vsem "pravim" moškim na kuraac. Prepričan sem, da si v reaj lajfu al si debela ko prašič ali si grda kot majkl đekson al pa maš samospoštovanje v kurrcu
wink-1.gif

ajde pčelica
bonk.gif

Ja sej to je moj cilj, da tja gor prilezem ane
evil.gif
ne morem iz svoje debele kože.

debela maja
redface-1.gif