Zelo pekoča hrana

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.458
346
83
34
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Bolj mislim pekoč občutek pri zadnji luknji.

Eh, to je pomoje ena največjih fam..
smile-1.gif
Drugače pa Tabasco-ene 10 let nazaj je bil veliko močnejši kot zdaj, te je jezik kar pekel, zdaj pa ga praktično sploh ne čutiš.

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Naslednjič, ko bom delala večjo količino chilli con carne, ste vsi ljubitelji res pekoče hrane vabljeni... heh,.. še vsi so jamrali, da je prehudo...
wink-1.gif
pekoče...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.953
6.987
113
To nima smisla, da ima jed potem prevladujoč pekoč okus, se vsi drugi okusi zgubijo.

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:

Tabasco je pa en navaden kisel šit.

Ker je po tvojih merilih prešvoh,ali je kaj drugega narobe z njim? A priporočaš kaj drugega boljšega (enake stopnje pekočega)?
Meni je sicer ok,mogoče pa česa ne vem,ker se pač ne spoznam na pekočo hrano,zato mi je pač Tabasco limit glede stopnje pekočega...

Problem s Tabascom je, da takoj ko si ga daš malo več na hrano, ne čutiš nič drugega kot tisti zoprn kis po katerem je slaven. Meni ni všeč sploh.

Probaj tole :
07_resize-700x700.jpg

Prekaša Tabasco v popolnoma vseh merilih. Mislim da bo tole glede stopnje pekočega tam-tam.

Ta ne pece, to jem js na zlico. Prvo je sladka pol pa zapece mal. Ostale od pipa so bol mocne.

Schime

Guru
22. nov 2008
1.988
774
113
Meni pa ravno te niso neki posebnega. Sem jih probal na hrvaškem pa imajo za mene preveč okusa po kisu.
Res je pa da sem probal samo dve malo manj pekoči.