Želja po njemu...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
ti se kar zbujaj...ni to tko k tvoj fejkan milijon evrov...
grin1.gif
sej teh mercedesov ni bilo tko mal, nekje iz nemčije ga je pripelju rabljenega od enega prijatelja svojega ga je vzel sem pozabu točn iz kje...

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
sam milijona pa ni noben pozabu
grims-1.gif

...

drugače pa moja (uresničena) želja
cheer.gif

e30.jpg

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Željo si lahko uresničiš - klik

Sicer pa :

Res je bilo dosti teh otroških sanj, ampak ta kotira na 1. mesto.

Enako !
nahrung002.gif

P.S. : Sem quotal tudi sliko, zato ker je prelep da bi bila samo ena slika
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Verjetno si mlajsa generacija. Diablo je bil skonstruiran v zacetku 90ih. In oblika prve generacije je legendarna. To je pravi BIK. Vsi nadaljnji poizkusi pomladitve so bili le kozmeticne narave. Kot da bi se starka zelela pomladiti. Botox, wonderbra etc. First gen. Rox

miha_zd

Pripravnik
7. jan 2010
535
0
16
Maribor
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Verjetno si mlajsa generacija. Diablo je bil skonstruiran v zacetku 90ih. In oblika prve generacije je legendarna. To je pravi BIK. Vsi nadaljnji poizkusi pomladitve so bili le kozmeticne narave. Kot da bi se starka zelela pomladiti. Botox, wonderbra etc. First gen. Rox

Niti nisem tako mlad ampak meni osebno je GTR najlepši.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
cry12bpy.gif

Pa ne ta Manta; ta je res grda. Prva inkarnacija ("A") je tisto pravo, evropski avto, ki izgleda kot katerikoli ameriski "musce car" iz sedemdesetih (Ford Mustang, Chevy Camaro in podobno). To novejse izgleda kot en plasticen porta-potty.

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Citat:
Uporabnik naliM pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Tole bi dodala v zbirko

1696163-1.jpg

1696163-8.jpg

Ghibliji so relativno dostopni: na spodnjem linku je en z malo poškodovanimi vrati in pragom za pod 10.000EUR:

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=l3nhus3un312

Glede na to, da ti je všeč E30, ti tudi Racing ne more biti napačen:
smile-1.gif

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3858205&show=1

Vem
smile-1.gif
ampak trenutno so drugi načrti, tako da bodo sanje o čem takem za nekaj časa na strani, temu sta bili posvečeni zadnji dve leti, dve želje sta na dvorišču, zdaj pa je projekt hiša...

Haha, dva sta pa ne vesta, da se pogovarjata o Shamalu, ki je na slikah. Kakšen Ghibli neki.
hysterical-1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Ghibli-ja mi je "ponujal" preko linka
smirk-1.gif

Se nisem spotikala ob detajle oz. njegove besede, sama verjetno vem kaj sem gledala, gre za Masserati Shamal ja.

sad

Guru
24. avg 2007
21.192
9.829
113
Citat:
Uporabnik naliM pravi:
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
Citat:
Uporabnik miha_zd pravi:
Moje želje:

-evropske:

Tega Lotusa pa sem pred kratkim v mb videl.
cheer.gif

Pred kratkim? Na katerem koncu? Spomnem se ga izpred vsaj 10 let, potem pa ga ni bilo več videti.
Jaz sem ga v videl kakšna 2 meseca nazaj v okolici Ljubljane. Se pa ne spomnim tablice. Vozil je pa en moški cca. 50 let, če se prav spomnim.