Citat:
Uporabnik Matey pravi:
nebi ga jst žgal 140 z ax-om....
Sej mu ne rečejo zastonj "leteča truga"
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
nebi ga jst žgal 140 z ax-om....
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
nebi ga jst žgal 140 z ax-om.... kot da bi šel z bavarcem 300+
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Jaz sem šel z AX-om po števcu do konca (180). Avto je že itak fajn letel, pa še precej klanca navzdol je bilo.
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Ampak ti si bil v Fiat Uno 1.0, to je drugač.
Kaj pa je narobe?Citat:
Uporabnik Matey pravi:
nebi ga jst žgal 140 z ax-om.... kot da bi šel z bavarcem 300+
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
a kaj je narobe? narobe je, če gre kej narobe. pol pa rešuj ti situacijo pri 200+ z bmwjem ali pa z axom.
Meni svoje čase na Skali55 šel števc cajger čisto do konca dol. Po moje 200/uro sem se peljal. Ker Zastave so imele čisto točne števce. Šala, da ne bo kdo resno zagrabil...Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Na Yugoa sem pa že čist pozabil...
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
a kaj je narobe? narobe je, če gre kej narobe. pol pa rešuj ti situacijo pri 200+ z bmwjem ali pa z axom.
V obeh boš mrtev, tako da ni neke velike razlike.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
V obeh boš mrtev, tako da ni neke velike razlike.
matr ej, sami pesimisti, takoj najslabše možne opcije....
če pri 200+ vidiš npr. stoječo kolono pred sabo na AC, most probably ne boš kar v trenutku umru, ampak boš začel bremzat in mogoče (odvisno od vseh okoliščin) se boš še celo pravočasno ustavil. z AXom bi pa imel resne probleme. a ne?
če pa gledaš pri 200+ čelno trčenje je pa res dost vseeno, pa še tuki bi mel več šans v bavariji kot pa v 20+ let starem AXu.
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
jaz sem si izmerjeno hitrost imel cast pogledati na posnetku CRO provide.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
ja sej, ko gre kaj narobe. letiš 200+ po AC, pred tabo pa stoječa kolona. a to je pol čist OK, če ni narobe?
sej nisem imel v mislih kakšne nerešljive situacije 2 sekundi pred trkom, takrat je res že dost vseeno.
Citat:
Uporabnik shift pravi:
pri nekaterih je narobe šele takrat ko umreš.vse pred tem je okej.zgleda
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
ja sej, ko gre kaj narobe. letiš 200+ po AC, pred tabo pa stoječa kolona. a to je pol čist OK, če ni narobe?
sej nisem imel v mislih kakšne nerešljive situacije 2 sekundi pred trkom, takrat je res že dost vseeno.
Kolikor se spomnim je pri nas na AC omejitev 130km/h. Torej če dirkaš z 200km/h na uro si pač sam zračunaj kje in kako se boš ustavil. Samo če se boš v meni in jaz preživim ti neboš.