Želel očarati punco s Kio Ceed pri 240km/h

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
nebi ga jst žgal 140 z ax-om....

Sej mu ne rečejo zastonj "leteča truga"
smile-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
nebi ga jst žgal 140 z ax-om.... kot da bi šel z bavarcem 300+
grin1.gif

Jaz sem šel z AX-om po števcu do konca (180). Avto je že itak fajn letel, pa še precej klanca navzdol je bilo.
shocked-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.268
113
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Jaz sem šel z AX-om po števcu do konca (180). Avto je že itak fajn letel, pa še precej klanca navzdol je bilo.
shocked-1.gif

bad day? samomorilske ideje?
grin1.gif

kolega me je enkrat peljal s VW derbyjem (predhodnik polota) čez eno polje 120-130.... sm mislu da bom umru. filling kot v mokri kartonasti škatli, ki bo razpadla zdejzdej....

sad

Guru
24. avg 2007
21.189
9.817
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
nebi ga jst žgal 140 z ax-om.... kot da bi šel z bavarcem 300+
grin1.gif
Kaj pa je narobe?
gt z lahkoto pihne čez 200 po števcu. Pri pospeševanju od 140 km/h zna pa tudi kakšnega Bavarca presenetit.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.268
113
a kaj je narobe? narobe je, če gre kej narobe. pol pa rešuj ti situacijo pri 200+ z bmwjem ali pa z axom.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
a kaj je narobe? narobe je, če gre kej narobe. pol pa rešuj ti situacijo pri 200+ z bmwjem ali pa z axom.

V obeh boš mrtev, tako da ni neke velike razlike.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.049
450
83
tam ko se terc po tori rola
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Na Yugoa sem pa že čist pozabil...
hysterical-1.gif
Meni svoje čase na Skali55 šel števc cajger čisto do konca dol. Po moje 200/uro sem se peljal. Ker Zastave so imele čisto točne števce. Šala, da ne bo kdo resno zagrabil...
No, ko se že tako hvalite, kako vam grejo avti, pa primerjajte med končno hitrostjo stanje na števcu in na GPS-u. Malo boste presenečeni in upognjenih glav...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.268
113
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:

matr ej, sami pesimisti, takoj najslabše možne opcije....

če pri 200+ vidiš npr. stoječo kolono pred sabo na AC, most probably ne boš kar v trenutku umru, ampak boš začel bremzat in mogoče (odvisno od vseh okoliščin) se boš še celo pravočasno ustavil. z AXom bi pa imel resne probleme. a ne?

če pa gledaš pri 200+ čelno trčenje je pa res dost vseeno, pa še tuki bi mel več šans v bavariji kot pa v 20+ let starem AXu.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:

matr ej, sami pesimisti, takoj najslabše možne opcije....

če pri 200+ vidiš npr. stoječo kolono pred sabo na AC, most probably ne boš kar v trenutku umru, ampak boš začel bremzat in mogoče (odvisno od vseh okoliščin) se boš še celo pravočasno ustavil. z AXom bi pa imel resne probleme. a ne?

če pa gledaš pri 200+ čelno trčenje je pa res dost vseeno, pa še tuki bi mel več šans v bavariji kot pa v 20+ let starem AXu.

Rekel si da ko gre kaj narobe... Takrat je že prepozno.

Ko sem pred par tedni videl novejši bemfo karavan, ki se je zaletela pri 130km/h, sem vedel da je bila bemfa, samo iz ostankov prednjega grilla od bmw-ja. Ker ostalo je bilo nerazpoznavno.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.268
113
ja sej, ko gre kaj narobe. letiš 200+ po AC, pred tabo pa stoječa kolona. a to je pol čist OK, če ni narobe?
sej nisem imel v mislih kakšne nerešljive situacije 2 sekundi pred trkom, takrat je res že dost vseeno.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
ja sej, ko gre kaj narobe. letiš 200+ po AC, pred tabo pa stoječa kolona. a to je pol čist OK, če ni narobe?
sej nisem imel v mislih kakšne nerešljive situacije 2 sekundi pred trkom, takrat je res že dost vseeno.

Kolikor se spomnim je pri nas na AC omejitev 130km/h. Torej če dirkaš z 200km/h na uro si pač sam zračunaj kje in kako se boš ustavil. Samo če se boš v meni in jaz preživim ti neboš.

Firing_Nukez

Pripravnik
3. mar 2010
328
0
16
Bremzat z 200 na 0 z valarji od gum in ABS-om je malo drugače kot pa z neko kantico brez ABS-a in 155 gumami. To je najbrž Matey hotel povedat ... In če si se že kdaj vozil vsaj 200 po AC na daljše ture, potem to itak veš. Ampak itak je tvoj interes iskanje konflikta kot vidim =)

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.268
113
Citat:
Uporabnik shift pravi:
pri nekaterih je narobe šele takrat ko umreš.vse pred tem je okej.zgleda
confused-1.gif

očitno. sej v takem primeru je pa res vseeno a se 200 voziš z axom ali pa z kakšnim boljšim avtomobilom
grin1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.268
113
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:

Kolikor se spomnim je pri nas na AC omejitev 130km/h. Torej če dirkaš z 200km/h na uro si pač sam zračunaj kje in kako se boš ustavil. Samo če se boš v meni in jaz preživim ti neboš.

kakšna je omejitev je v tem primeru brezpredmetno, ker ni to point debate.

je pa res omejitev 130, vozili smo se tudi že po "podvojeni" omejitvi in brez skrbi, da imam skoz v mislih morebitna "krizna" zaviranja, ustavil se bom pa še vseeno 4x prej kot nekdo z AXom.

aja pa še to... če se zaletim vate in ti preživiš.. a me boš kr nabil? goddamn, res upam da bi me. bi imel zastonj popravljen avto. oziroma bi si kar po novega šel
cool-1.gif

Nazadnje urejeno: