Smehi, "240" km/h po AC je res cela znanost. Najbrž je bla res očarana, še bolj bo, ko bosta prihodnje leto dopustovala v Kopru.
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:]
"240" km/h po AC je res cela znanost
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Mišljeno je blo to, da s sposobnostjo tiščanja gasa do podna in držanjem volana naravnost bolj težko očaraš koga.
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Mišljeno je blo to, da s sposobnostjo tiščanja gasa do podna in držanjem volana naravnost bolj težko očaraš koga.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Prenizka kazen.
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Da ne gre slučajno 230 uno turbo ja.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Jaz mislim, da je model pač zahodo do konca (nevem če sem kdaj šel na morje da ni po AC letelo kok gre; jebat ga na morje se gre,
lepo vreme, dopust, konec službe, najljubši mp3ji na glas, nemoreš da nebi probal do konca; naj žere kok če)
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Pa niti ne da nebi toti avto šou tlko ampak bol zato, ker kia ti pri 240 enostavno razpade
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Jaz mislim, da je model pač zahodo do konca (nevem če sem kdaj šel na morje da ni po AC letelo kok gre; jebat ga na morje se gre,
lepo vreme, dopust, konec službe, najljubši mp3ji na glas, nemoreš da nebi probal do konca; naj žere kok če)
Idealen trenutek za raztresciti se (in sopotnico)
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Idealen trenutek za raztresciti se (in sopotnico)