Želel očarati punco s Kio Ceed pri 240km/h

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Smehi, "240" km/h po AC je res cela znanost. Najbrž je bla res očarana, še bolj bo, ko bosta prihodnje leto dopustovala v Kopru.
grin1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Mišljeno je blo to, da s sposobnostjo tiščanja gasa do podna in držanjem volana naravnost bolj težko očaraš koga.
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Mišljeno je blo to, da s sposobnostjo tiščanja gasa do podna in držanjem volana naravnost bolj težko očaraš koga.
grin1.gif

Sej glej...

Kak misliš da je prišlo do tega, da se govori da jo je hoto očarat?

Jaz mislim, da je model pač zahodo do konca (nevem če sem kdaj šel na morje da ni po AC letelo kok gre; jebat ga na morje se gre,
lepo vreme, dopust, konec službe, najljubši mp3ji na glas, nemoreš da nebi probal do konca; naj žere kok če)

In modela ustavijo. Kaj misliš da ga je policist vprašal; "Eee zemon, pa kuda ti tako brzo, izigravaš nekog šumahera a?"
On pa mu je nazaj rekel: "Pa znate gospodine, trebao sam, mora da cura vidi kako brzo može da ide moja Kia!"

Pomoje je tako sn reko, ded je z ultra dobre volje zahodo kok je pač letelo, zraven je mel svojo ki je bla pač ultra huda,
in pol faušn hrvaški policist je pol pač tako izjavil.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
grin1.gif

Ajde kaka Maci bo mislila da te bo očarala, ko ti bo demonstrirala kak adrenalin za preživetje ti uprizori, ko grmiš
207 v 21 let stari karjoli brez ABS, Airbagov in ostalih inštrumentov, ki pribljižno zagotavljajo da maš kak % več da preživiš.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Jaz sem leta 2007 na AC v okolici Zadra plačal 600 Kun za 228 km/h.
Je bilo pa najprej tudi govora oa 3000 kunah in sodniku za prekrške.
Potem sem pa jamral, da nimam toliko s seboj in gor in dol..., no pa mi je po 10 min. znižal na 600
smile-1.gif

S tem, da mi je napisal kazen za pas, pa še neko malenkost, vsaka po 300 kun, ker, če bi bilo 600 v kosu, bi moral k sodniku.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Jaz mislim, da je model pač zahodo do konca (nevem če sem kdaj šel na morje da ni po AC letelo kok gre; jebat ga na morje se gre,
lepo vreme, dopust, konec službe, najljubši mp3ji na glas, nemoreš da nebi probal do konca; naj žere kok če)

Idealen trenutek za raztresciti se (in sopotnico)
zmaga.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

zmaga.gif

Dobro no, njegovi family wagni itak gredo komaj da malo čez omejitev tako da ni panike.
smile-1.gif
e

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.808
560
113
42
povsod malo
Mah hebeš BMW, AUDI, MB, in ostale wagne ki gredo do 250 km/h in stanejo tam od 30k € naprej.
Kia za od 15k € naprej uber alles
cheer.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

zmaga.gif

Ajde majmune pakiraj, pol bi na nemških avtocestah kjer nimajo omejitve tut umirali v stotinah vsak dan.

Sicer pa idealni trenutek tako sarkastično si rekel, a bi priporočal kater drug datum raje? Vrjetno boljše sred poletja ko na
božični večer, kajpraviš?

Eni ste res... Sicer pa kje piše da nisem šel na morje z AX 1.5D, avto pa leti končne 140. Vrjetno ne ravno smrtno nevarna hitrost, ne?

Sicer pa moja zdajšna karjola nevem če gre tolko čez omejitev, da me stacionarni radar splojh pomerka, provida pa tak
na štantgasu gre več ko jaz v končnih. Teh revnih 150. 160 če je orng breg.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.268
113
nebi ga jst žgal 140 z ax-om.... kot da bi šel z bavarcem 300+
grin1.gif