Zdrava prehrana

Ali se prehranjujete zdravo?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
kaj pa če mu paše da ga na morju vsi gledajo in mu zavidajo?
pa da potem dedci komentirajo da se sigurno špika s proteini
grims-1.gif

saj se on tudi verjetno včasih sprašuje, kaj ima folk od tega da se ga na mrtvo napije pa potem ni nobenih rezultatov od tega, razen da ima prazno denarnico.

eni cele dneve gledajo TV, eni igrajo igrice na PC/PS3, on pa je pač na fitnesu

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Na morju nisem bil na morju že par let. Če grem grem na jadrnico septembra, tam me pa noben ne gleda. Tune in piščanca tudi ne jem. Ko nekaj časa ne ješ raznih sladkarij se ti okus čisto spremeni. Zdele naprimer jem eno solato z redkvicami in bučnim oljem - zakon. včasih si prvoščim ali pa vzamem zraven tole; www.flapjack.si
Drugače pa tudi v fitnesu nisem prav pogosto v tem času ko je lepo vreme. Danes sem zjutraj šel za ene 40 min laufat. Ko sem se stuširal sem spil korenčkov in jabolčni svež sok - zakon. Danes sem imel dosti za delat pa sem šel poldan malo veslat na savinjo. proti večeru sem naredu še en kratek trening 30 min, glih tolk za tonus. Za zvečer mam pa eno domačo kozjo skuto, to je pa tako dobro da se ne da povedat.
Nikoli v lajfu nisem probal nobene droge, cigaret itd... Pijan sem bil nazadnje par let nazaj.
Men pač tako življenje paše, verjetno se pa večini zdi čudno.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Uau, to pa je disciplina. Jaz bi tud tako....
smile-1.gif

...vendar za razne hude športne aktivnosti dejansko nimam časa, ker mam čez teden ogromno dela po hiši in vrtu, čez vikend si pa le privoščim kak hrib...

Sicer pa, pomivanje kopalnice je tud ene vrste šport
grin1.gif

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Dejmo se mal pogovarjat, katere jedi so zdrave.
Recimo ješprej, rižota, govej golaž, goveja juha + solata + krompir + malo mesa, ..........

Najbolj me zanima kaj jest za večerjo....kuhana jajca, paradižnik, kumare pa seveda par koščkov domače salame potem pa že zmanjka.
Kak ribe bi bile zakon ali pa tudi ne?

Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.812
113
40
MB
ksz

evo da malo delim z vami, da se da ..