Ni problem v Boschu, ampak v artiklu, ki ne pase na moj avto. Ne po online katalogu, ne po mnenju Autodoc tehnicne podpore.kaj točno manjka bosch svečkam?
Ne rečem da ti xy firmo uturijo
Moje izkusnje glede samovoljne menjava branda X za Y (magari Stark):
v zadnjem paketu sem dobil dva filtra Stark, narocil sem nekaj drugega. Why? Nismo imeli na zalogi in smo odposlali enakovreden del, sicer bi na odpremo cakali bogsigavedi kako dolgo. Ok, ni problema.
Potem sem dobil se nek kao ekvivalent sveck. No to pa ni bilo ok. Sem zahteval naj mi takoj(!) posljejo prave, jih ni bilo vec na zalogi, zato sem sam izbral drug artikel in cez nekaj dni dobil paket.
Najprej so zeleli, naj na svoje stroske vrnem svecke, na kar nisem pristal. Slo je za njihov zajeb. Se dvakrat sem jim poslal mejl, naj mi sporocijo kako na njihove stroske vrniti paket. V odgovoru (ki to ni bil) je bilo samo genercino bluzenje, tako da se mi od takrat doma valja extra gratis paket Boschovih sveck
Za naslednje narocilo vem, da bom v opombo napisal, naj me pred samovoljno menjavo artikla obvezno kontaktirajo. Prav tako placilo samo se preko PayPala, ker ce v tovrstnih primerih pride do disputa, bo pri njih zagotovo resen v prid kupca. Pri kakem MasterCardu lahko na to kar pozabis.
Sicer se Autodoca posluzujem samo za vecja narocila, za ne nujna popravila, ce so obcutno cenejsi od domacih trgovcev.
Do tell more please.Tudi pri Mastercardu BP urediš reklamacijo.
Do tell more please.
Govoriva za slovenske ponudnike (banke), v primeru, ko prodajalec o reklamaciji noce niti slisat.
K sreci nimam izkusenj, ampak po besedah prijateljev je MasterCard support prakticno nemogoce dobiti, banka izdajateljica pa ti ne pomaga (recimo da bi povrnili sredstva), ce ponudnik reklamacijo zavrne.
PP pa ima dispute process, ki ga odpres, ce s prodajalcem na najdeta skupnega jezika. Do odlocitve lahko pretece nekaj tednov in je dokoncna. Do sedaj uporabil 1x, reseno v mojo korist.
40% danes. 2 "brembo" diska za 50 eur, WTF je to?Autodoc na Aplkaciji danes -36%
Bolj verjetno, da imajo na tem sranju več marže.Zgleda noben starka ne jemle ko ga tok turijo
Ne razumem sklepam, da gre za en low budget brembo za nekaj 10k lepe voznje?Jah....sej dobil boš pa Stark
to je normalnoLol... Evo zdej dubu 555 volanske koncnike v Blueprint škatlah...
Su pogledat blueprint.... Is a bilstein group...
Blue Print - Blue Print
www.blue-print.com
Sankei Industry Co.,Ltd.
Sankei Industry has focused on manufacturing quality aftermarket automotive parts (suspension and steering-related parts in particular).www.sankei-555.co.jp