Zavedeni otroci v Stični

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
https://www.youtube.com/result...c.1.fZl1B9vY1Rg

https://www.youtube.com/watch?v=PoRSBGD7vbA

tule imaš za ene 20ur izobraževanja
evil.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu

Citat:
Črnce sem imel v mislih pa je očitno bilo mišljeno kaj drugega.
Šele zajle mi je potegnilo.....cuj ti!, kva pa si ti za en, da dobiš ob besedi ,,opica,, , asocijacijo na črnca?
Malo se zamisli, mogoče se sploh ne zavedaš.....ker to pa še moje izpade presega....

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik capl pravi:

Citat:
Šele zajle mi je potegnilo.....cuj ti!, kva pa si ti za en, da dobiš ob besedi ,,opica,, , asocijacijo na črnca?
Malo se zamisli, mogoče se sploh ne zavedaš.....ker to pa še moje izpade presega....

Govoril si o krstu, ker vemo, da se lahko krsti le človek, torej bitje z dušo, se kaj drugega ni dalo sklepati.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:

Citat:

Govoril si o krstu, ker vemo, da se lahko krsti le človek, torej bitje z dušo, se kaj drugega ni dalo sklepati.
....ob omembi opice si lahko sklepal samo na črnce,.....kaj drugega sploh nisi sposoben sklepat, praviš,.....
sprasujem se.gif

....na kak način sploh, a se ti zdijo črnci opicam podobni al ka? ....sploh mi ni jasno, nak način lahko prideš to takega sklepa

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Ne morem gledat vec kot 10 minut skupaj
frown-1.gif

Mi je ze po prvih par besedah slabo ratalo...
bonk.gif
Kaj naj recem nekomu, ki ze apriori postulira nekaj, kar je de facto - neglede na to kaj pravi karizmaticni american - zabloda.

Pa da ne bo pomote, verjamem v Boga, ampak da bi pa Sveto Pismo/Mormonovo knjigo/Koran/Bhagavad Gito/etc., etc. dobesedno jemal mi pa na kraj pameti ne pade...

Uf, zdajle smo prisli do tega, da so bili dinozavri naokoli par 1000 let nazaj. Are you [cenzura] kidding me.
bonk.gif

431306643_528c65a6b3.jpg

V primerjavi s tem folkom je se RKC leglo normalnosti.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
"Literal 6-day creation". A ne me jebat, lepo vas prosim. Bog je ustvaril, v sestih dneh, recimo, uran-238, ki ima prepolovno dobo 4.45 miljarde let... zakaj ze?

O, bog... vi racionalisti misliste, da ste ful pametni, v resnici pa ne poznate običajne metafore!

6 dni pač ne pomeni dobesedno 6 dni, ampak je samo metafora, ane.

In pol bi nas radi prepričali, da smo se razvili iz enih opic...
crazy1.gif

Edit: vidim, da sem bil literalno preveč trigger happy, nevermind...
frown-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.149
-8.781
113
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
"Literal 6-day creation". A ne me jebat, lepo vas prosim. Bog je ustvaril, v sestih dneh, recimo, uran-238, ki ima prepolovno dobo 4.45 miljarde let... zakaj ze?

O, bog... vi racionalisti misliste, da ste ful pametni, v resnici pa ne poznate običajne metafore!

crazy1.gif

Edit: vidim, da sem bil preveč literal preveč trigger happy, nevermind...
frown-1.gif
Verujoči naj se najprej zmenijo, kaj iz knjige pravljic je matafora in kaj se jemlje dobesedno.
Ne pa da se glede tega obračajo po vetru
evil.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:

crazy1.gif

Edit: vidim, da sem bil literalno preveč trigger happy, nevermind...
frown-1.gif

Ne mene gledat - na unem youTube linku ki ga je Capl prilimal so to odvalili! :D

EDIT: Presneto Thrivi, a si pogledal kdo je postal komentar?
smile-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
You have a point there.
evil.gif

Zdaj pa mir, grem naprej brat kako je Noe na "dobesedno" barko "dobesedno" stlacil vse zivali, ki jih danes poznamo... Me prav zanima kako je ujel en panj Kranjskih cebel in vse pod-vrste orhidej (ne pozabimi projatelji, evolucija je mit...).
smile-1.gif

A mislis, da je sel prej v Avstralijo po kenguruje, al da se je sproti ustavil, ko so ze plutali na morju? Pa zanima me tudi zakaj jebemu mater ni mogel "pozabiti" duriana vzet.

Pa kam je dal tiranozavre me tud zanima...

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
26.149
-8.781
113
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
You have a point there.
evil.gif

Zdaj pa mir, grem naprej brat kako je Noe na dobesedno barko stlacil vse zivali, ki jih danes poznamo... Me prav zanima kako je ujel en panj Kranjskih cebel in vse pod-vrste orhidej.
smile-1.gif

A mislis, da je sel prej v Avstralijo po kenguruje, al da se je sproti ustavil, ko so ze plutali na morju? Pa zanima me tudi zakaj jebemu mater ni mogel "pozabiti" duriana vzet.
Ti pomagam
grin1.gif