Psa sigurno ni možno krstiti. Gotovo pa obstaja kak blagoslov, ker sem že slišal, da blagoslovijo konje.Citat:
Uporabnik stieber pravi: hm, res je...najbrž ni duhovnika, ki bi krstil psa...
Psa sigurno ni možno krstiti. Gotovo pa obstaja kak blagoslov, ker sem že slišal, da blagoslovijo konje.Citat:
Saj psa se lahko tudi polije z vodo po glavi. Kako da ne greCitat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Psa sigurno ni možno krstiti. Gotovo pa obstaja kak blagoslov, ker sem že slišal, da blagoslovijo konje.
Ti že veš.Citat:
Uporabnik capl pravi:
ksz
Opice se pa lahko krstijo,....
Nekaj podobnega so bili tedenski izgovori v prejšnjem sistemu, če ga je kdo pred cerkvijo videl,...,,,..sem staro mamo peljal, pa strica, ......Citat:
Pred leti sem 15.avgusta peljal sorodnika na Brezje in sem zraven imel tudi svojega cucka. Ko so po maši farji škropili okoli s svojo vodico, je poškropil tudi cucka in ga blagoslovil.
Da ne bo kdo narobe razumel vabila,...:za odrasle je treba plačat, samo za otroke je zastonj,Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Ti že veš.Citat:
Uporabnik capl pravi:
ksz
Opice se pa lahko krstijo,....
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
To je pa precej rasistični izpad.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Se jokaš, zakaj? Mene to ne prizadane, ker nisem opica, zakaj je tebe? Snecer, najprej pri sebi pošlihtaj ( katolibani, klerojanšisti...)
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Se jokaš, zakaj? Mene to ne prizadane, ker nisem opica, zakaj je tebe? Snecer, najprej pri sebi pošlihtaj ( katolibani, klerojanšisti...)