Zaradi tabletk yarina postala paralizirana

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
kaj si ti tipicen redneckar? bos tozil mcdonalds zato, ker si postal debel, ker si vsak dan jedel pri njih tri obroke? a so jo silili, da zre te tablete? a mogoce niso v skatli opozorila?
confused-1.gif

Pa kaj si ti nonstop nekaj nadrkan no! Ti pa sajkek sta vedno problematičarja, sploh ko pride do nekih življenskih problematik,
vedno zagovarjata "temno" plat.

16 letnico so na posteljo priklenile jebene tablete za kontracepcijo, in nikjer ne piše da obstaja možnost paralize, ti pa prideš
ven s tako "kdo jo je silil to jest".
Me zanima kako bi reagiral ko bi se to zgodilo tvoji bližnji osebi ženskega spola. (boknedaj, dajem le primer, da bi bli le vsi zdravi!)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
kaj si ti tipicen redneckar? bos tozil mcdonalds zato, ker si postal debel, ker si vsak dan jedel pri njih tri obroke? a so jo silili, da zre te tablete? a mogoce niso v skatli opozorila?
confused-1.gif

Kaj ti na vratih pred cerkvo piše ,da je možnost zlorabe mladih dečkov?

Jebeno dober primer!! Resnično! Bravo!

zmaga.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
a mislis, da se sekiram kaj ti mislis? babnica je dobila kar je iskala, ti bos pa tudi.

B81

22. jul 2007
37.006
10.535
113
Nimaš kaj skrbet....po turneji petek-sobota, nedelja sama voda, sem v torek dal kri, komplet pregled in je vse odlično, tudi jetrni testi so ok, tak da....

B81

22. jul 2007
37.006
10.535
113
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
a mislis, da se sekiram kaj ti mislis? babnica je dobila kar je iskala, ti bos pa tudi.

Da lahko nekaj takega rečeš, pa nisi vredn pol pizde tople vode al kak se naj izrazim. Pri vsakem normalnem človeku, ki bo ta tvoj stavek prebral, nimaš niti kančka spoštovanja.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
16 letnico so na posteljo priklenile jebene tablete za kontracepcijo, in nikjer ne piše da obstaja možnost paralize

Pa si kdaj bral kaj piše pod "možni stranski učinki" pri tovrstnih tabletkah?
crazy1.gif

Eno je glavobol, slabost, omotičnost, nikjer pa ne piše "možnost" prikovanja na posteljo doživljensko...

teutates

Pripravnik
14. feb 2008
232
0
16
lol preberi enkrat tista navodila, da ne boš takih bedarij govoril, ker glavobol ni nič v primerjavi z ostalimi stranskimi učinki
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
MOja bejba že 10 let jemle te tablete pa je edin stranski učinek teh tablet zmatranost od seksa.

teutates

Pripravnik
14. feb 2008
232
0
16
Saj itak da vsaka ženska ne bo zdaj paralizirana zaradi tabletk, ampak tako nedolžne kot nekateri fantje mislijo pa te tabletke tudi niso. Še vseeno je bolje (po mojem mnenju anyway), da se uporabi kondom, kot pa da se ženska fila s hormoni. Priporočam, da kdaj prebereš stranske učinke pa malo premisli, če bi ti to jemal
wink-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Pa da kupujem 5 kondomov na dan? Nej začnejo zaston kondome na recept dajat pa bo.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
MOja bejba že 10 let jemle te tablete pa je edin stranski učinek teh tablet zmatranost od seksa.

10 let že imaš taisto? Svaka ti čast, kak se ti da
uf-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik teutates pravi:
ampak tako nedolžne kot nekateri fantje mislijo pa te tabletke tudi niso.

Sigurno je ena škatla cigaret 5x bolj škodljiva kot pa ta tabletka.

Recimo vzamemo 1000 žensk, 500 jih filamo z eno tabletko na dan 25 let, 500 pa z škatlo čikov na dan 25 let...

Primerjamo te ženske... od kadilk jih bo za primerjat vsaj 25 manj,...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
tako je kot si napisal
zmaga.gif

Je pa zanimivo, da o tabletkah komuniciramo in pametujemo samo moški! Moja že 5 let jih je stranski učinki so močni vsako leto je bolj pohotna
evil.gif