Več sicer je, kot če imaš denar na računu na banki. Na te ljudi ciljajo.
Za državne obveznice jamči država. Če ne veš, kaj je jamstvo države, pa hitro poberi ves denar iz banke, ker ti tudi tam za 100.000€ jamči država. Država ti pa ne more jamčiti za nobene delnice ali obveznice podjetij, če ni tako jamstvo posebej zagarantirano.
Čudno da braniš prav vsko državno lopovščinoČudno, da ti ni noben že razložil, da je to bil čisto drugačni finančni instrument. Pa kaj si bil pohlepen.
Imam eno tako "sanjsko" investicijo v tujini v "zraku"Revolut da 3,11%. Nič vezan denar.
Po moje je zgoraj sarkazem. Vsaj sodec po hudickuČudno da braniš prav vsko državno lopovščino
Razlastitev je razlastitev ne glede ali ti pokradejo evre ali pa švicarje
Sam a resno, ti vse dvigneš?Ne skrbi, na mojem računu je vedno nekaj evrov minusa razen v času od plače pa dokler ne pridem do banke
Imam eno tako "sanjsko" investicijo v tujini v "zraku"
Kdo garantira da "revoulta" cez noc ne bo vec in bos ti dobil kaj od tiste glavnice.
Ce koga poznate za izterjavo glavnice mi sporocite.
ker zdaj ne leto nas Revolutu.
komaj kaj več, pa na banki ne rabiš trgovalnega računaVeč sicer je, kot če imaš denar na računu na banki. Na te ljudi ciljajo.
Plača je 15., plačam položnice, nekaj gotovine, drugo gre pa na debetno kartico. Neslovensko.Sam a resno, ti vse dvigneš?
S pozitivno nulo in nekaj strahukomaj kaj več, pa na banki ne rabiš trgovalnega računa
z zastonj računom pa da se država odpove 25% davka bi pa šlo
Saj ti ni treba kupiti za 30 jurjev. Če boš za manj, ne boš plačal nobenega davka.Pa še 25% davka državi na koncu. Big biznis.
Še nobena državna obveznica ni propadla, če ni propadla država. Pri nas se menda tega ni bati, tudi če bo Golob dobil še en mandat.Čudno da braniš prav vsko državno lopovščino
Razlastitev je razlastitev ne glede ali ti pokradejo evre ali pa švicarje
Ok, očitno razmišljam o čisto drugačnih cifrah, da se mi sploh splača čas zgubljat.Saj ti ni treba kupiti za 30 jurjev. Če boš za manj, ne boš plačal nobenega davka.
Razen če jim pride na obisk Putin in spremeni pogoje igre.Revolut lahko propade jutri in ves ta denar ostane. Upravljal ga bo pač kdo drug, ker zdaj ne leto nas Revolutu. Kar je na običajnem računu pa garantirano do 100k€. Kot pri nas.