Zaradi Janše se razlega jok!

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Sodnica že zaradi medijskega pritiska ni imela "jajc", da bi ga oprostila.

Jaz sem opazil medijski pritisk kvečjemu v obratni smeri.
cool-1.gif

zakon

Guru
16. maj 2008
8.829
854
113
toti Maribor
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Zadeva je dokaj preprosta: če se v sodbi izkaže, da so Janši prisluškovali/mu brali e maile in smsje in ga pri tem ujeli, kako je sprejel obljubo o podkupnini - naj gre v čuzo.

Pa saj ravno v tem je problem, ker se ni
stupid-1.gif
Pa da ne bo kdo mislil, da se ne strinjam s tem, da ga obsodijo. Ravno obratno, vendar z dokazi, ne pa tako čez palec.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Mene samo zanima, če je kdo od vas videl še kakšne druge dokaze kot je na neznanem kraju, ob neznanem času, od neznane osebe? Mislite, da so se samo o tem pogovarjali. Najbrž je zadaj veliko več in IJJ ni neumen, da bo o tem spregovoril pred javnostjo.

@zakon

Se tebi zdi, da bi se šel Matoz neko verodostojnost, Čeferin? Bitch, please, vse kar vidijo je denar ter promocija.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Saj pravim - če se izkaže, da imajo te dokaze, potem super. V nasprotnem primeru pa imamo problem.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Mene samo zanima, če je kdo od vas videl še kakšne druge dokaze kot je na neznanem kraju, ob neznanem času, od neznane osebe? Mislite, da so se samo o tem pogovarjali. Najbrž je zadaj veliko več in IJJ ni neumen, da bo o tem spregovoril pred javnostjo.

@zakon

Se tebi zdi, da bi se šel Matoz neko verodostojnost, Čeferin? Bitch, please, vse kar vidijo je denar ter promocija.

Preberi tožilčevo zaključno besedo v Mladini, kjer navaja dokumente, maile, zapiske v rokovnikih itd. Vse jasno za ljudi, ki nimajo čipiranih možganov.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.829
854
113
toti Maribor
Ravno zaradi takih izjav kot jih daješ sedaj ti, je problem živet v Sloveniji. Ko zagovarjam pravo in se ne strinjam z obsodbo brez konkretnih dokazov, se mi očita čipiranje možganov ker je obtožen pač Janša. Če bi prebral moj post malo višje bi videl, da mi dol visi kdo je obtožen. Zagovarjam izključno pravo in ne Janša. To kar piše v Mladini in ti praviš dokazi je vse skupaj bolj tako tako. Lahko bi šlo tudi za tebe ali mene. Če smo vsaj malo pravna država, bo itak višje sodišče vse skupaj razveljavilo. Me prav zanimajo vaši odgovori potem.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Evo:
http://www.mladina.si/144876/svece-za-janso-listinski-dokazi-proti-jansi/
Citat:
Tudi sicer so razni zapisi, predvsem elektronski, tisti, ki dokazujejo krog vplivanja, obljubljanja in sprejemanja provizije, od zapisnika sestanka 1. septembra, do elektronskih sporočil, v katerih se je omenjalo provizije, je ocenilo sodišče. Dogovor naj bi dokazoval tudi osnutek internega zapisa, ki je nastal v Rotisu, da bodo dobili obljubo, da bo Patria delala z njimi, nekaj dni po sestanku pa so po faksu tudi prejeli potrditev zastopanja. Na aktivno vlogo Janše naj bi kazal tudi osnutek elektronskega sporočila, namenjenega Riedlu, ki ga je sestavila Črnkovičeva žena in v katerem se omenja poznanstvo z Janšo, je danes povedala sodnica. Zapis je dodatna potrditev vpliva Janeza Janše, ki se je kazal tudi v zapisih v drugih dokumentih, sicer se ga sploh ne bi omenjalo, je še menila Klajnškova.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.829
854
113
toti Maribor
Meni je zelo žal, ampak tukaj se omenja samo to, da nekdo pozna Janšo. Po tej logiki mora v čuzo tudi Erjavec, ker je vse skupaj podpisal.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Čaki malo, a dokazov ni zato, ker je to rekel Janša oz. dokazi so, ker je tako rekla Mladina? Kdo ima zdaj bolj prav.

Najbrž je sodišče moralo imeti kaj več kot pa znamenita poved, ki jo tako vsi vehementno ponavljate.
grin1.gif

Do danes, so še vsako sranje spucali by Matoz, Čeferin in kompanija. Zgleda je tukaj veliko več dreka kot ga lahko prebavijo.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Jaz računam, da ne pa zraven komot dodajo še koga, ki je tako radoostno kradel. Nima veze, levi, desni, srednji, zadnji. Naj odsedijo ter preštevajo rešetke.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Zato pravim, da je potrebno počakati prepis sodbe - iz zgornjega članka gre sklepati, da si kriv, če te tretja oseba omeni v emailu. Še vedno čakam prisluhe, prestrežene e maile, ki dokazujejo, da je Janša osebno sprejel obljubo podkupnine. V nasprotnem primeru (če je recimo res kriv) enostavno zoper njega nimajo dovolj dokazov in je to še en fiasko slovenske policije/tožilstva.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.130
11.220
113
žena je rekla, da je janšo napisala, da je bolj resno zgledalo, in je v bistvu zlorabila njegovo ime. To je kot na alterju ko reče en da pozna tega pa tega, tip pa sploh ne ve za uporabnika.

V tvojem citatu je: dokazujejo krog vplivanja, naj bi dokazoval, tudi osnutek, v katerih se je omenjalo provizije. Najvčeji lol pa je: Zapis je dodatna potrditev vpliva Janeza Janše, ki se je kazal tudi v zapisih v drugih dokumentih, sicer se ga sploh ne bi omenjalo, je še menila Klajnškova. - NEPOSREDNI DOKAZ haha, smejem se.

Najbolj hudo dejstvo pri celi patrijie je, da je STO ravne imela tako zanič oklepnik, da niso morali konkurirat.In so se tako pavček in cvikl zajebali, in ni šloveč tankat jahte.. Ta dva bi morala prvo na sodišče. Zjebala kup firm po SLO.

Nazadnje urejeno:

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Meni se zdi zelo čudno, da je ratalo en kup "pravnikov" in "sodnikov" tako na strani zagovornikov obsodbe, kot na strani nasprotnikov sodbe, ki poznajo vse dokaze, celoten postopek in vse kar se je dogajalo v povezavi z zadevo. Eni tako zlahka trdijo, ni kriv saj ni nobenih dokazov, drugi tako zlahka trdijo da je kriv in da naj gre v čuzo.

p.s. nisem ne pravnik ne sodnik niti nisem imel nikakršnega stika z zadevo ali spisi v njej, da bi se lahko kakorkoli opredeljval. Torej vse kar vem vem iz medijev in iz natolcevanj ene in natolcevanj druge strani, ki vsaka razumljivo lapa po svoje. Priznam o sami zadevi ne morem soditi, če pa že lahko demokratično podam svoje mnenje vsekakor bolj verjamem sodniji kot pa medijskim zgodbam oziroma zgodbam enih in drugih privržencev, ki vsak svojim fanatikom "perejo možgane".

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Evo:
http://www.mladina.si/144876/svece-za-janso-listinski-dokazi-proti-jansi/
Citat:
Tudi sicer so razni zapisi, predvsem elektronski, tisti, ki dokazujejo krog vplivanja, obljubljanja in sprejemanja provizije , od zapisnika sestanka 1. septembra, do elektronskih sporočil, v katerih se je omenjalo provizije , je ocenilo sodišče. Dogovor naj bi dokazoval tudi osnutek internega zapisa, ki je nastal v Rotisu, da bodo dobili obljubo, da bo Patria delala z njimi, nekaj dni po sestanku pa so po faksu tudi prejeli potrditev zastopanja. Na aktivno vlogo Janše naj bi kazal tudi osnutek elektronskega sporočila, namenjenega Riedlu, ki ga je sestavila Črnkovičeva žena in v katerem se omenja poznanstvo z Janšo, je danes povedala sodnica. Zapis je dodatna potrditev vpliva Janeza Janše, ki se je kazal tudi v zapisih v drugih dokumentih, sicer se ga sploh ne bi omenjalo, je še menila Klajnškova.
očitno je, da tisti email od žene je samo postranskega pomeni in je vse osnovano na eneih drugih sporočilih. ne vem kaj sedaj govroite o samo enem mailu.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.127
1.278
113
42
Jaklič ni kazenski pravnik in Šturm je lepo včeraj pokazal kako pravnik ki ni kazenski nima pojma o teh zadevah. Vsakič ko je odprl usta je povedal neko bedarijo.