Zaradi Janše se razlega jok!

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.130
11.220
113
drugače pa glede joka: Včeraj gledava poročila z ženo, pa žena šokirana nad jokom, pa potem ona, pa folk (mamike) prav obupan deluje... in če dobro pomisliš, je dejansko tako, da so v janši imele pač upanje, da bo kaj rešil, ker roko na srce s tole garnituro (PS, SD, previrant) bomo globoko potonli

.. in to je to pod črto.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
A te dve babe so mislile, da nas bo jajo rešil? potem bolj verjamem tistim, ki v nedeljo molijo k nevidnemu prijatelju..je le večja skupina ovc, kot pa jajotovih
cool-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
drugače pa glede joka: Včeraj gledava poročila z ženo, pa žena šokirana nad jokom, pa potem ona, pa folk (mamike) prav obupan deluje... in če dobro pomisliš, je dejansko tako, da so v janši imele pač upanje, da bo kaj rešil, ker roko na srce s tole garnituro (PS, SD, previrant) bomo globoko potonli

.. in to je to pod črto.

A daj ga srat no. V Janši upanje.
hysterical-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Tud jst glih berem v žurnalu, da bo zaradi obsežnosti postopka sodba pravnomočna šele čez leto in pol namesto v 30 dneh. Zgleda je tko, kot sem rekel, v zapor itan ne bo šel, sodba je sam za rajo, da je zadovoljna, Janša pa tko preveč ve, da bi šou v zapor, sicer ma pa še leto in pol, da dokaže ''nedolžnost'' in podkupi še ene tri.

Recimo nekje v času naslednjih volitev?
confused-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Drugače pa rezultati raziskav.

Ali se strinjate s sodbo, da je JJ & Co. kriv
Uporabniki so lahko izbrali samo 1 odgovor (Vseh glasov: 112)
DA

90 80%
NE

22 20%
Eh, ena petina.

To ni razdeljenost, tak rezultat dobiš če vprašaš karkoli.
tongue-1.gif

Me veseli, da vsaj alter ni razdeljen, nasplošno mlada populacija ni razdeljena v tem primeru. Starejši pa..., nekatere edino to še drži pokonci, nekatere bo pa zaradi teh živcev še kap.

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Kul.

Se pravi bi bili svobodni brez Petrleta, Bavcarja, Kacina, Kucana, Drnovska, poslancev v skupscini, Borstnerja, Tasica in Zavrla, in najverjetneje tudi brez 87% folka, ki je bilo na plebiscitu?

Tolk da vem kje je meja, saj razumes, ane?

Da še jaz dodam mal
evil.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.130
11.220
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
A te dve babe so mislile, da nas bo jajo rešil? potem bolj verjamem tistim, ki v nedeljo molijo k nevidnemu prijatelju..je le večja skupina ovc, kot pa jajotovih
cool-1.gif

tista raja tam je obupovala..če pa je kaj na tem, boš pa videl v prihodnjih letih, ko bodo še zvezdeljubci začeli obupavat.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.178
16.452
113
Res je...ene 30% nas je še drugih in teli procenti se običajno umaknejo stran od vsega tako, da potem res izpade kot da so v SLO zgolj Jajofeni in zvezdoljubci, ki ne morejo uiti preteklosti
tongue-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com

zakon

Guru
16. maj 2008
8.829
854
113
toti Maribor
Se tebi zdi, da bi si šel neki profesor prava , ki predava na harvardu zaradi enega Janša nižat verodostojnost z takimi izjavami? Jaz mislim, da ne in mu pritrjujem. Nisem pravnik, pa mi zdrava pamet govori, da z takimi dokazi lahko obsodijo kogar koli. Vsa zadeva mi smrdi že od samega začetke. Niti enega oprejemljivega dokaza. Od 40-ih prič, ni niti ena obremenila v tem primeru Janše. Popolnoma enako bi mislil, če bi bil na tak način obtožen Jankovič, Erjavec ali kdorkoli. Sodnica že zaradi medijskega pritiska ni imela "jajc", da bi ga oprostila.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Zadeva je dokaj preprosta: če se v sodbi izkaže, da so Janši prisluškovali/mu brali e maile in smsje in ga pri tem ujeli, kako je sprejel obljubo o podkupnini - naj gre v čuzo.