Zaposlitev pri Pekarni Pečjak

guardy

Guru
3. avg 2007
8.523
1.107
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Barbarian pravi:

Dobr si napisu tete , kdo drug pa sploh še vztraja v tej naši deželi
sprasujem se.gif

Raje grem k pečjaku kjer vem, da bo zaposlil tudi starejšega, kot pa v sosednji bife, kjer so same mlade smrklje prek napotnice...
To, da nekdi danes dejansko zaposli nekoga 50+ je zame en velik plus...

acer

Zelenc'
9. nov 2009
16
0
1
Ja, tukaj bo težko kaj zvedet. Najboljš da mal pogledaš, se pozanimaš če koga poznaš, pa probaš.
grims-1.gif

5. avg 2011
1.056
196
63
Okolica Ormoža
Človek božji, si ti tudi na istem nivoju kot marin??? Tebi se ne zdi "nič problematičnega", če nekdo na takšen način poskuša diskreditirati točno določen lokal, ki prodaja prehrambene proizvode??? Si pokavec, ki se mu vsaka barabija zdi "kul" ali si odrasel, odgovoren človek??? Se ne zavedaš, da lahko nekdo zaradi takšnih neumnosti propade??? Že res, da imamo pravico govora, ampak to se neha v trenutku, ko z lažmi ali natolcevanjem nekomu namerno povzročimo škodo! Če bi bil jaz na Pečjakovem mestu, bodi prepričan, da se zadeva ne bi končala tako zlahka! In upam, da bo Pečjak ukrenil vse, da se opere dobro ime njega in njegovega lokala in seveda zahteval krepko odškodnino! Ni mi jasno, zakaj moderator še ni ukrepal!

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.473
9.775
113
EU
Torej ne smeš napisati da je iPad zanič, ker te Aple lahko toži.
V gostilni tudi paziš kaj govoris
sprasujem se.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Glede na to da je bila kandidatka za službo tam in da je ena imela šoclna ob sebi in da sta potem izginila v noč.... Najbrž bo tudi ogenj ne samo dim

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
698
113
ksz...

Mogoče je smiselno omeniti kontekst, v katerem je bila dotična tema odprta. Namreč sodeč po IPjih gre pri "acer" in "marin" za eno in isto osebo.
Zdaj ali je bil namen načrtno blatenje nekoga ali pa imamo opravka z razdvojeno osebnostjo. Kdo bi vedel
rolleyes-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Pobriš temo, pa ban them both. (z mojim dovoljenjem) :p

Lahko, bi tudi tvoja mama prodajala tam.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.663
3.170
113
v lokalni ostariji
janez kranjski jaz sem toliko zrel da vidim kdaj nekdo nabija bedarije! sploh na forumu.

in tale marin je nabijal... bogi tisti ki ga je resno vzel...

ni panapisal nič kaj takega.. kvečjem je blatil tiste dve zaposleni...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik philips pravi:
ksz...

Namreč sodeč po IPjih gre pri
off
Sej sn vedu de Skorpyka ????, ko je enkrat rekla, da ima samo Maverik vpogled v IPje, navadni moderatorji pa ne.
Laž ima kratke noge, babnica ........
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

acer

Zelenc'
9. nov 2009
16
0
1
Ni hudič da ni prebrav tega kdo ki je vsaj neposredno vpleten. Niso dve, jih je 8 še v bifeju, pa XY strank, ki vse to poznajo. pa če kej ni res, pa da vidmo. Tle se pa vsi drug umešavajo, sam tist k bi se mogu, je tih ko rt. Pa berejo!

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
698
113
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Vseenno... Poleg tega tako izobražen, pa ni slišal za NAT? Ne tečem da IP V6...

Kaj ima NAT in IPv6 veze s tem? Za NATom je več kot polovica uporabnikov. Pa na IPv6 jih je tudi kar nekaj. V obeh primerih pa je normalno viden zunanji (public) IP naslov uporabnika...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
781
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Kaj vseeno? Kdor pozna malo kodo v forumih ve, da ima admin vedno moznost videti ta podatek... za moderatorje pa je odvisno, kako je nastavljeno... Lahko vidijo, ni pa nujno, ce admin tak nastavi v nastavitvah ... Zmotilo me je predvsem obtozevanje, da nekdo od moderatorjev laze ...
smile-1.gif