Zapore zaradi Bushevega obiska

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Priporočam, da se najprej naučiš pisati vsaj približno slovensko.
crazy1.gif

Smešen sem zato, ker si ne pustim jemati pravice svobodne izbire poti vrnitve iz službe?
crazy1.gif

Tebi se mogoče jebe, ker si tm gor v Bruslu, jaz sem pa tukaj in ne bom se vozil iz Ljubljane v Tržič prek Celja, Velenja, Slovenj Gradca, Avstrije, čez Ljubelj ali pa prek Idrije, Tolmina, Srpenice, Kobarida, Vršiča, Kranjske gore, in Jesenic.

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
bruselj nima ene same ceste .
Zakaj pa ne pustijo AC na miru pa naj gre po stranski cesti? Pa zakaj za cel dan zapore, če se bo peljal 10min?

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Problem je, ker bodo zaprli tudi stranske.
crazy1.gif

Če bi bil vsaj dvakrat v Sloveniji (okoli Brnika), bi vedel, kaj to pomeni za dnevno migracijo na relaciji Gorenjska - Ljubljana.
Edina alternativa je Medvode - Kranj. Ki je zabasana že med normalnimi dnevi. Zdaj si pa predstavljaj zaporo avtoceste in ceste Mengeš - Kranj.
crazy1.gif

Če bi se kdaj v življenju sploh peljal tam, bi vedel, da so bili tisti zastoji proti Štajerski zadnjič, pičkin dim napram telim, ki se obetajo v torek.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
v petek popoldan, ob 16.15 sn kolega pelu na Bruseljsko letalisce,
15 km, vozla/stala sma 1 uro in 10 minut

to na bruseljskem ringu r0, ki je 4/6 pasovnica

pa ni blo videt nobene nesrece, pac obicajna petkova guzva

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Ki ni bila posledica obiska nekega predsednika in prisilne preusmeritve celotnega prometa neke regije na edino lokalno cestno alternativo, ampak normalne gužve.
smirk-1.gif

Bo šlo?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
LJ-KR boš šel lahko tudi po stari do Vodic -->Brnik--> Cerklje-->Visoko-->KR Primskovo ali kaka podobna ruta. Dalo se bo vsekakor. Gužva pa seveda bo, nimaš kaj.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.421
529
113
43
Še vedno Rdeči revirji
KSZ...

Če zaradi ene prireditve, obiska državnika,... zaprejo kakšno ulico ni noben problem. Da pa gredo zapirat glavno prometno žilo iz LJ proti gorenjski ali pa obratno, pa je miljonkrat čez mero. Kot je miljonkrat čez vsako dopustno mero, tudi prepoved parkiranja na Prešernovi v LJ ob ameriški ambasadi. Če že morajo tega neuspešnega naftarja toliko merkat, naj naredijo premikajočo zaporo pa naj ga peljejo po odstavnem pasu, ne pa da za celo popoldne zaprejo AC.

Hvala bogu, da ga v Zagorje ne bo kot si je želel naš župan, ker bi po mojem kar celo Zagorje izselili, da bi lahko tega bebota pripeljali.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

"tolk se prtozujete kot da je Bush vsak tedn v SLO"

Ne gre se za to, da je to Bush. Gre se za to, kaj takšni ukrepi predstavljajo. Pač dejstvo, da so v republiki Sloveniji Slovenci najmanj pomembni.

In meni je povsem razumljivo, da to marsikomu ne le da ni všeč, ampak je tudi na nek način nelogično in nepravično.

Funkcija državnika je povsem nadomestljiva (hirearhija), medtem ko življenje nekoga v reševalnem vozilu NI. Ta naša demokracija ni nič drugega kot zamaskiran kult osebnosti.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
pa ti sploh ves kaj pises?

ti nisi novinar, ampak egoisticna neizobrazena troblja
Egoist, ker pravim, da ima dva milijona Slovencev pač prednost pred enim butastim amerom? A za ves evrobebčke je to egoizem? Koliko pa bi potem moralo biti "navadnih" ljudi, da odtehtajo enega bebavega politika, kekršen prihaja? 10 milijonov? 100? Vsaj kot kitajcev?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
v petek popoldan, ob 16.15 sn kolega pelu na Bruseljsko letalisce,
15 km, vozla/stala sma 1 uro in 10 minut

to na bruseljskem ringu r0, ki je 4/6 pasovnica

pa ni blo videt nobene nesrece, pac obicajna petkova guzva
In kaj bi rekel, če bi vse dostope do letališča enostavno za 5 ur zaprli, kot jih bodo tukaj?

GFors

Pripravnik
12. okt 2007
406
0
16
Obišči stran
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Najbolj zabavno: kako prideš na letališče? Dvomm, da bodo poslovneži v oblekah z zadnje strani plezali čez ograjo (imamo pon/tor tukaj človeka, ki ima 17.55 letalo za Frankfurt, me prav zanima, ali bo prišel do njega)?
Mogoče bomo pa imeli srečo in se na veke vekov zapisali v zgodovino kot država, kjer ...
evil.gif

Crknil bi od (privoščljivega) smeha ...

To sem se ravno jaz spraševal, ko sem puslušal poročila. Rekli so, da naj bi imelo 7 letal zamudo zarad grmovnika, a nič niso rekli, kako naj zdaj potniki pridejo na in z Brnika. Kaj me briga zamuda, če sploh ne morem do letala oz. da morem tam prespat, ker ne morem z Brnika
hysterical-1.gif

Sicer pa komu to mar. Glavno da vemo, kaj bo grm jedel na naš račun
aplauz.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.773
548
113
42
povsod malo
Če si se prijavil na kakšen let so te verjetno obvestili, da moraš priti na letališče saj 4 ure pred letom
bonk.gif

Spoštovani potniki, Med zasedanjem vrh EU -ZDA v Sloveniji se bodo od petka, 6. junija, do torka, 10. junija 2008, na območju Letališča Jožeta Pučnika Ljubljana izvajali posebni varnostni ukrepi: - Od petka, 6. junija, bo od 21. ure naprej bo deloma omejeno parkiranje na zunanjem parkirišču in v parkirni hiši. - Od ponedeljka, 9. junija, bo od 6. ure naprej bo prepovedano parkiranje in ustavljanje vozil neposredno pred potniškim terminalom. - 15 minut pred pristankom letala, na katerem bo predsednik ZDA, bo na celotnem območju letališča prepovedano vsakršno gibanje oseb in vozil. - Od nedelje, 8. junija, bodo od 21. ure naprej na območju letališča ob vhodu na nekatere javne površine postavljene dodatne varnostno-kontrolne točke (parkirišča, javni del potniškega terminala in servisno območje). - Servisni vhod na letališče bo zaprt od nedelje, 8. junija, od 21. ure, do torka, 10. junija, do predvidoma 17. ure. Vhod na servisno območje bo skozi glavni vhod na letališče (mimo potniškega terminala). - Ob prihodu in odhodu predsednika ZDA bodo na cestah do letališča zapore, zato bo promet do letališča močno moten v ponedeljek, 9. junija, od 17. ure naprej in v torek, 10. junija, od 12. ure dalje. Prosimo vas, da se zaradi navedenih ukrepov na letališče odpravite dovolj zgodaj in upoštevate navodila varnostnikov in policistov. Večina letal bo vzletala in pristajala po voznem redu, pričakovati pa je zamude pri letih v času prihoda in odhoda ameriške delegacije (ponedeljek zvečer in torek popoldne). Svetujemo, da se o svojih letih pred prihodom na letališče pozanimate pri letalskih prevoznikih in na spletni strani www.lju-airport.si in prek drugih sredstev javnega obveščanja. Prosimo za strpnost in razumevanje. Aerodrom Ljubljana, d. d.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

In kaj če letiš v Pariz npr. v torek ob 16:10? Moraš biti na Brniku ob 11:00?

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.415
2.372
113
Pomurje
Dobro da ni Brdo nekje v Prekmurju. To bi bilo šele zanimivo. :)

Lp

p.s. kaj menite, da imajo tile ZDA agenti mrtvo stražo?

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
Evo, jutri bom v Ljubljani v času zapor... In se odločim, da bom šel na vlak KR - LJ, a glej ga zlomka, ko zjutraj od devete do dvanajste ure ni nobenega vlaka...
bonk.gif