Zapore zaradi Bushevega obiska

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
ko sn zivel se v SLO, so v blizini zaprli cesto zarad reli dirke, tut kolesarka dirka po SLO je sla skozi nase mesto

pa se nikol ne spomnim, da bi gdo potrku in vprasu, ce lahko zaprejo cesto
sprasujem se.gif

tak, da si pomoje mal namisljas vse skupi
Seveda, tipična zaplankanost evrobirokratka.
Kar pridruži se kakemu organizatorju, pa boš videl.
Dva tedna nazaj je bila dirk na letališču, organizatorji pa so se pred tem 14 dni pogajali z vasjo ob letališču. Pa ni bila zaradi dirke na letališču nobena cesta zaprta, nobenega prkiranja izven letališča, nič. Lokalce je samo motilo dvakrat po tri urce dirk par sto metrov od vasi ... Kao hrup motorjev ...
Skratka, pojma nimaš, nehaqj se že smešit tule. Politiki in aparatčiki pač niste center sveta in večini se j..., če vam kdo kaj naredi.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
dej zaupaj nam kdaj so te prireditelji dirke obiskali,
da ste se pogovorili o tej zapori?
Dam se no boš zdajle obešal na bicikliste, sem napisal, da so od hiše do hiše hodili organizatorji avtomobilističnih dirk (ki si jih ti tudi najprej omenil).
Pa tudi za zaporo ceste skozi kraj za bicikliste ali pa tekače mora dat soglasje lokalna skupnost. Če ga ne da, se ceste ne da zapret.
A misliš, da so za unga bebčka kaj spraševal lokalne skupnosti?

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
smesko si ti.

kaj zdej nek hrup na letaliscu polek mesas?

organizatorji saturnusa, dirke po SLO,...
pac ne hodijo od vrat do vrat in prosijo za soglasje,
kajti v tem primeru ne bi blo nobene podobne prireditve,

na kar dokazuje tvoj, sicer ne prav posrecen primer, z letaliscem kjer so, po tvoje, rabli celih 14 dni za pogajanja

prireditev, reli recimo, je seveda prijavljena, ne more pa reli odpast zarad enga cudaka npr.,..

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
dej zaupaj nam kdaj so te prireditelji dirke obiskali,
da ste se pogovorili o tej zapori?
Dam se no boš zdajle obešal na bicikliste, sem napisal, da so od hiše do hiše hodili organizatorji avtomobilističnih dirk (ki si jih ti tudi najprej omenil).
Pa tudi za zaporo ceste skozi kraj za bicikliste ali pa tekače mora dat soglasje lokalna skupnost. Če ga ne da, se ceste ne da zapret.
A misliš, da so za unga bebčka kaj spraševal lokalne skupnosti?

zakaj se gres advokata saj vprasanje ni blo namenjeno tebi

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
ce pa, npr. zarad relija alpa kake gorske dirke zaprejo cesto to te pa ne moti?

zdi se, da kar tep pase je vredu vse ostalo pa je nicvredno
Zaprejo tudi zaradi biciklistov tekačev ...
Ampak tam se lokalna skupnost strinja (ja, če govoriva o dirkah, organizatorji od hiše do hiše hodijo). Tule se pa praktično nihče ni strinjal.
Skratka, tvoja primerjava ne zdrži. Kar je za evrobirokratka logično.

Se spomniš, ko so zaradi maratona odrezali del bežigrada od sveta, pa ni nihče nič vprašal? Res pa je, da si bil proti taki zapori.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
smesko si ti.

kaj zdej nek hrup na letaliscu polek mesas?

organizatorji saturnusa, dirke po SLO,...
pac ne hodijo od vrat do vrat in prosijo za soglasje,
kajti v tem primeru ne bi blo nobene podobne prireditve,

na kar dokazuje tvoj, sicer ne prav posrecen primer, z letaliscem kjer so, po tvoje, rabli celih 14 dni za pogajanja

prireditev, reli recimo, je seveda prijavljena, ne more pa reli odpast zarad enga cudaka npr.,..
Vidiš, bebček, prav to se je že zgodilo. Na prmer na reliju MB je odpadlo par HP, ker so se lokalci celo naknadno zbunili (po tem, ko je že bilo dovoljenje). Ne vsi, samo nekaj posameznikov, pa je bilo dovolj. In to ni edini primer. In ja - organizatorji Saturnusa (si moreš mislit, da ga je organiziral ravno klub, katerega član sem) so se tudi pogajali z lokalnimi skupnostmi. Tu in tam celo s posamezniki. Ampak iz fotelje, kjer taki kot ti cele dneve lenarijo, se tega seveda ne vidi.
Ne rini svojega birokratskega rilca nosu v zadeve, ki jih ne poznaš ... Aja, pozabil: saj to je ves smisel bedastih birokratkov ...

Nazadnje urejeno:

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
ce pa, npr. zarad relija alpa kake gorske dirke zaprejo cesto to te pa ne moti?

zdi se, da kar tep pase je vredu vse ostalo pa je nicvredno
Zaprejo tudi zaradi biciklistov tekačev ...
Ampak tam se lokalna skupnost strinja (ja, če govoriva o dirkah, organizatorji od hiše do hiše hodijo). Tule se pa praktično nihče ni strinjal.
Skratka, tvoja primerjava ne zdrži. Kar je za evrobirokratka logično.

Se spomniš, ko so zaradi maratona odrezali del bežigrada od sveta, pa ni nihče nič vprašal? Res pa je, da si bil proti taki zapori.
Pa še tam so vprašali, sicer samo "lokalno skupnost" (kar pomeni MOL), ampak so vsaj to naredili.
In sem še proti takemu sistemu. Moralo bi biti vsaj na nivoju KS (kot za nekatere športe že je, tudi tu namreč ni enakopravnosti) ...

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
no, super nestrokovnajk si ocitno ti,
kajti hvalis se z uspehi ki to zagotovo niso,
npr. prisotn si v avtomoto sferi, hvalis se s clanstvi v raznih reli odborih

ampak avtomoto scena v SLO je povsem na psu, PORAZNO,
recimo, kolk dirkalic je ze v SLO?

in to zaradi velesposobnih tebi podobnih nergacev, ki se cutijo poklicane za komentiranje/kritiziranje Busovega obiska, ki pluvajo cez CPP, ki se hvalijo, da sekajo ovinke, .......

namesto, da bi se posvetili, delali in uredili tisto za kar so placani in kar jim je v veselje
ampak tega niso sposobni zato se ukvarjajo s tisoc drugimi, nepomembnimi stvarmi

pac kup nesposobnezev, ki se kregajo medtem, ko organizirana avto scena v SLO sploh ne obstaja vec, ker ste jo zarad egoisticnih posameznikov unicli

imas se za priznanega novinarja zato poskusi sproducirat se kaksno drugo zaljivko kot
bebcek in bedasti birokrat

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Evo, naš bedasti birokratek še enkrat dokazuje, da je funkcionalno nepismen.
Nisem član nobenega reli odbora, nisem pomagal organizirat relija, GHD ali KHD (in tega tudi nikoli nisem napisal), o tem le poročam ... Kar pomeni, da moram stvari dokaj dobro poznat. Edina stvar, pri kateri organizacijsko sodelujem (s področja dirkanja) pa (vsaj po mnenju tekmovalcev, gledalcev ter po po količini poročanja v medijih) čisto dobro deluje.
In delam tisto, za kar sem plačan in mi je v veselje (to pa vključuje tudi poročanje z dirk in o egoističnih posameznikih, ki uničujejo dirkanje pri nas in ostalo novinarsko delo, ampak tudi še kaj več kot to), pa še uspešen sem pri tem ... In ker mi ostane tudi nekaj prostega časa, ga pač zapolnim tudi s tisto eno stvarjo, ki sem jo omenil zgoraj.
Žaljivke pa ...
Saj bi si kaj bolj inovativnega izmislil, ampak ker si že večkrat dokazal, kako omejena je tvoja pamet in kako funkcionalno nepismen si, bom ostal pri tistem, kar si očitno že dojel. Torej bedasti birokrat.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
vse bolj se mi dozdeva, da pri avtomagazinu avte v pralnico vozis

ker novinar nemore bit tk neinovativn ino ozkogleden kot si ti

sicer sma pa off
in grem iz teme
Seveda jih. Ne bom se z umazanimi vozil.
No ja, lepo, da boš dal mir ... Vsaj ena dobra odločitev.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
smile-1.gif

Ne izgubljaj živcev z njim. Ni vredno. Raje povej, ko boš imel kakšen testni BMW in se prišlepam zraven. Saj sem ti zadnjič nekaj takega omenil, kajne?