Zapore zaradi Bushevega obiska

xmovc

Pripravnik
2. okt 2007
110
0
16
Olimpijsko mesto
Tvoje mnenje me briga en qurac.

Da bi bil pa ponosen na to, da plačujemo obisk največjega kriminalca vseh časov, ki se ima za povrh še za nekega nadčloveka
bonk.gif
Zraven pa model, ki je zafural v zadnjih letih pol, če ne celo Slovenijo in večino ljudi pahnil na rob revščine.

Saj je res neka podrobnost med tema dvema, obadva vidita strahove. verjetno ne povsem brez razloga...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
kup nergacev ste, da vete

Hvala, gospod Brihtnoba.

Eni hočemo pač normalno življenje, ne pa zapiranje pol pokrajine za pol dneva samo zaradi tega, ker se nekdo, ki ga nihče na svetu ne mara, premika na relaciji samo par km.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik predator pravi:
ne-ne-1.gif
je pa zasedena

Tako kot vse lustne
tongue-1.gif

Je bilo pa res veliko policajev vceraj na avtocesti, brez avtomobilov ampak pes. So se revezi kuhali na soncu
smirk-1.gif

Pa opazil sem da je bilo vceraj veliko ljudi prostih, saj zjutraj sploh ni bilo kolon na koncu avtoceste
nahrung002.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
dej povej zakaj si tolk proti ameriskemu predcedniku, americanom,...

in kaj ti tolk v nos grejo diplomati, drzavni usluzbenci?

in kaksno zadoscenje obcutis, ko omalozujes zene/zarocenke, ki stoji ob strani uspesnih moskih?

kokr je videt te je sama fausija
Če bi me sicer poznal, bi vedel, da sem celo proameriško usmerjen - ampak to še vedno ne pomeni, da se lahko en njihov bebček tule šetka tako, da je celo mesto in še pol države zraven zaprto. Kar se tiče žen, zaročenk: če je zaradi njih vse zaprto, potem mi gredo na k... In to ni vezano na njihove može, zaročence ...
Državni uslužbenci (in evrobirokrati) mi gredo v nos zato, ker večinoma (kot vedno, tudi tu obtaja določena količina izjem) delajo malo in zanič (lenobe skratka, lep kup je pa še butastih), plačujem pa jih (tudi) jaz.
Diplomati me ne motijo, dokler ne počnejo sranja (tudi na cestah z njivoimi spremstvi) ...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Itak ka zarad relija vedno zaprejo najbolj prometno vpadnico v sloveniji ob 8 zjutri

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Državni uslužbenci (in evrobirokrati) mi gredo v nos zato, ker večinoma (kot vedno, tudi tu obtaja določena količina izjem) delajo malo in zanič (lenobe skratka, lep kup je pa še butastih), plačujem pa jih (tudi) jaz.

Zgleda da slabo plačuješ.
Sej veš - mal dnarja mal muzke.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Citat:
ce pa, npr. zarad relija alpa kake gorske dirke zaprejo cesto to te pa ne moti?

zdi se, da kar tep pase je vredu vse ostalo pa je nicvredno
Se spomnim, ko je bila dirka na Lj. obvoznici, so zaprli vse ceste po Gorenjski in še letališče Brnik (takrat je Pučnik še živel...). pa prepoved prostega gibanja je bila v radiusu 100km... NOT
bonk.gif

22. jul 2007
1.398
43
48
KSZ
Malo off:Ko bo pa čez 4 leta prišel Barack Sadam Obama na obisk v Slovenijo boste (bomo) pa spet vsi p.zdli zakaj je spet pol Slovenije zaprte za ves promet
evil.gif

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Ne bomo.
Ceste zapirajo samo zarad visokih državniških obiskov, ne zarad turistov.
evil.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
ce pa, npr. zarad relija alpa kake gorske dirke zaprejo cesto to te pa ne moti?

zdi se, da kar tep pase je vredu vse ostalo pa je nicvredno
Zaprejo tudi zaradi biciklistov tekačev ...
Ampak tam se lokalna skupnost strinja (ja, če govoriva o dirkah, organizatorji od hiše do hiše hodijo). Tule se pa praktično nihče ni strinjal.
Skratka, tvoja primerjava ne zdrži. Kar je za evrobirokratka logično.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Zgleda da slabo plačuješ.
Sej veš - mal dnarja mal muzke.

Glede na to, kako delajo, so krepko preveč plačani.
redface-1.gif

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
ko sn zivel se v SLO, so v blizini zaprli cesto zarad reli dirke, tut kolesarka dirka po SLO je sla skozi nase mesto

pa se nikol ne spomnim, da bi gdo potrku in vprasu, ce lahko zaprejo cesto
sprasujem se.gif

tak, da si pomoje mal namisljas vse skupi

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
A so zaprli na delovnik ob obeh konicah in to za več ur? So bile zaprte tudi tiste ceste, ki jih organizatorji niso uporabljali? Avtoceste? Je bil mednarodni promet med severom in jugom Evrope omogočen? Na letališče so te spustili?
17758-icon_confused.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Eni so hoteli recimo samo iz Gorenjske v Ljubljano in nazaj.

jebeštrga gleda te nekatere, kajne da?
priden.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik keber pravi:
A so zaprli na delovnik ob obeh konicah in to za več ur? So bile zaprte tudi tiste ceste, ki jih organizatorji niso uporabljali? Avtoceste? Je bil mednarodni promet med severom in jugom Evrope omogočen? Na letališče so te spustili?
17758-icon_confused.gif

evo, nas kraj in okolica (med brnikom in kamnikom) bo v petek popolnoma zaprt! in to ob konici, ko se bomo vracali iz sihta, jaz ne vem kaj bom pocel do vecera, da se kreteni kolesarski spravijo na cilj. pa kaj naj? najraje bi zapeljal s kombijem v gruco kolesarjev. ne me jebat. predsednik in ostala zivina, ki pride enkrat na par let ali klinceve prireditve zaradi katerih so nasi kraji zaprti od marca do septembra vsak vikend....in med tednom, ko se kaksnemu sprdne.

bonk.gif