Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
[censored] ga, če nočeš verjeti pač ne verjameš, Ampak ti svetujem da malce odpreš oči, niso vsi policaji tako pošteni, kot si ti misliš.
Preidimo z verovanj na dejstva/dokaze. (skener...)
Poglej starejše poste, ko sm pisal o kolegu, ki ga je kaznovala policajka, ko je napihal 0,0, imel vse dokumente in opremo, pa je potem našla umazano šipo na zadnjih levih vratih in napisala kazen. Kaj ste vse zganjali, da si izmišljujem da sanjam, da zaradi tega sigurno noben policaj ne kaznuje, da se mi meša, nekateri so me blokirali, odvzemali pike, no dokler nisem prilepil skena. Pol ste bli pa tiho.
Pa kaj ste zganjali, ko sem napisal, da se je en mulc obesil, potem ko so ga dobili policaji in mu zagrozili z kaznijo. da si vse izmišljujem, da to ni možno, da je protizakonito, en je bil še posebej vztrajen in skoraj vsak dan zahteval neke dokaze. No ko sm prilepil sken časopisa je pa utihnil, pa ga ni blo več na forumu.
Od te kazni, k sva debatirala z Apollom, lahko prilepim sken kazni, sken pritožbe, in sken o prisilni izterjavi, več nimam in nisem nikoli imel, ker mi niso nič poslali. Pače vse skeniram kar imam, boste potem rekli da sklep sodišča sem pa proč vrgel pa ga ničem pokazat. Pa ti prilepi sken kako je policija in sodišče obravnavala pritožbo, kako so me vabili na sodišče, če misliš da se lažem. Pa še plačaj kazen, ki so mi jo policaji goljufivo zarubili, če si tolk siguren da lažem. Al kako bi lahko to razčistili? Ne morem dat skena od nekaj kar ne obstaja.
Sicer me pa prav boli qrac, al verjamete al ne, če ne je pač vaš problem, da se ne morete soočit z resnico, očitno živite v enem drugem svetu. Glih za vse kar si kdo izmisli pa tud ne bom iskal dokazov, skeniral kar obstaja in še kar ne. Nimam tolk cajta, da bi me šetali gor in dol.