Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Zakaj pa ne, če ni druge rešitve? Poglej malo preko oceana, kakšna pooblastila ima tam prometna policija in kakšen odnos imajo državljani do policije? Govorim o celotni severni ameriki...
Tam si lahko vesel, da preživiš, če se odločiš za pobeg, tistih 20 let čuze je malenkost...
Me prav zanima, koliko bi bilo pri nas junakov, če bi imela policija dovoljenje (in odobravanje iz strani raznoraznih pljuvačev čez delo policije) za uporabo orožja ali kakršnihkoli drugih prisilnih sredstev v primeru pobega...
Pa spet eden. Pa a ti veš zakaj imajo tam taka in taka pooblastila? Pa a ti veš, da tam nisem srečal policaja, da bi stal ob cesti in ustavljali? Srečal sem jih pa ogromno. Vedno so bili v movingu. Razen na enem odseku sem zasledil, da je večkrat eden stal. Pa a ti veš, da so se nabiti menili s policajem, kdo bo vozil, pa a ti veš....da ne nadaljujem naprej. Noben [censored] te ne vpraša po ničemer. Vsaj nas niso. Pa je bilo za vikende kar pestro. Pa nobenih butastih frulic nam nikoli niso ponudil v gobec. Imajo čist posebne prijeme in delujejo, men vrjem. Nikoli nič plačal, pa se tudi nisem vozil po omejitvah. Sam upošteval nekaj dejstev, ko so mi jih povedali ameriški sodelavci. Sej veš, ko gledaš filme se ti zdijo tile trooperji osebe, s katerimi ni heca
.
Ampak, a veš kje je keč? Močno se zavejo, da ko bo nekaj ušpičil, ne bo dobil nekaj 100 dolarčkov kazni, ampak bo šel direktno v zapor. Ga ne bo nobeden vprašal po ničemer. Tukaj se pa ustavlja vsepovprek, pa ni važno kako se pripelješ. Oni že vejo zakaj, meni pa tudi.
Na Spalu ob Idrijci, dajo avto tam, kjer se da kaj pokasirat. Še nikoli ga nisem videl nasproti gostilne. V Desklah tudi merijo na koncu table, VEDNO. Da bi merili v mestu, kjer otroci hodijo čez prehod za pešče, jih tudi še nisem videl. Logično, kršiteljev bi bilo dosti manj, ampak tam bi imelo merjenje vsaj en smisel. Pa še to bi laho merli vse nad 65. Ker je ravnina in ni nič kaj zahrbtnega tam. Viš to mot nas, ko se toliko oglašamo. Merijo nekaj na mestih, ki nimajo veze z ničemer, ustavljajo pa vsepovprek, da ja dobijo tiste kateri so brez izpita. Zakaj misliš, da so zapore na AC? Da lovijo roparje sigurno ne.
Sedaj pa hitro pisat, da zagovarjam tega v Cliu, bedake, pijance, mamilaše, nosečnice in vaše starše.
Aja....pa magična beseda. Pa če bi se ti že 1x vozil po omejitvah. Skoraj pozabil.