Pa si MI te kamere mi lahko kje pogledamo za čas lova in nesreče?Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
KSZ
Oprostite vsi vpleteni ampak tu ali gre za popolnega bebca v čisto običajnem cliotu ali pa nekaj ne štima.
V tomačevske rondoju je vozli v nasprotno smer?? Tomačevski rondo je precej prometen, vsi dovozi gredo v smer vožnje in ne recimo naravnost, vozit sem moraš kontra vseh semaforjev.
Najbrž se to na kamerah lepo vidi in si niso izmisll krneki
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
No ja, v tujini policaji nimajo nobenega zadržka nekega divjaka zbit z ceste. Ne reagira na običajno ustavljanje, ni blema. Zrinjanje s ceste, če je potrebno tudi šus svinčenke z nadzvočno hitrostjo direkt v glavo.
No, rezultat tvojih želja bi bil kvečjemu par mrtvih na obeh straneh, kakšnih pobegov pa streljanje nebi preprečilo, niti ne zmanjšalo.Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Tako bi moglo bit pri nas... Pa da vidimo potem te mozoljaste junake, če bi si upali kar tako bežat pred policisti, ali bog ne daj, poskusit fizično obračunavat z njimi.
Škoda, da je naša policija tako konzervativna...
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Je pa hecno videt da dezurna jokica ki mu vsi sekajo ovinke, sekanja ovinkov ne odobrava, ce pa nekdo pelje v kontro na najvecjem krozisccu v sloveniji je pa pac vse v redu.
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
"Po podatkih policije je 29-letnik med vožnjo po Ljubljani storil več hujših cestnoprometnih prekrškov. Vozil je brez vozniškega dovoljenja, njegovo vozilo ni bilo registrirano, prevozil je rdečo luč, v krožišču vozil v nasprotni smeri in ni upošteval odredb policistov. Tako je ogrožal sebe in druge udeležence v prometu."
Hujši prekrški zame so, vožnja skozi rdečo, pa kontra v krožišču. Vse ostalo je pa treba zraven dodat, da se lepše bere, kot je rekel Lost1. Kaj je vzrok tega lovljenja? Da ni hotel ustaviti najbrž ne bojo napisal, ker so naravno smešni, koliko patrulj je treba, za enga Clio-ta. Če ta nima na vesti dveh ropov in enega umora, naj me tudi koklja brcne.
Jaz ne vem kaj mislete. Vsi varuhi pravice tam ob tistem kliotu (da niso še kake rezerviste klical
Citat:
Tako bi moglo bit pri nas... Pa da vidimo potem te mozoljaste junake, če bi si upali kar tako bežat pred policisti, ali bog ne daj, poskusit fizično obračunavat z njimi.
zdej bodo pa napisali da si je punca sama kriva, kaj pa je protestirala.Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Veš kam bi pripeljal tak način?
Poglej kaj delajo v kaksnih tujih državah, ravno zadnjic sem videl ko so 3 policaji zbrcali neobroženo punco ki je le hodila na nekem protestu...pa tega imas na youtubu kolikor hoces, pa ni zrezirano,ampak le policajem so dali prevec svobode...
Točno tako. Zato bi morali izpit vzet VSEM BREZ IZJEME, ki so naredili prekršek in s tem tako dokazali da ne znajo vozito po zakonih.Citat:
Uporabnik neo32 pravi:
..Če je bilo nekomu VD odvzeto, pomeni, da je kršil enega ali več pravil oz. zakonov, za katere se je kandidat izkazal sposobnega, ko je opravil vozniški izpit. To pomeni, da osebek brez vozniškega izpita nima kaj početi na cesti, saj ni tukaj vprašanje, ali zna vozit, ampak ali zna vozit po zakonih, kar pa je z odvzemom VD dokazal da ne zna!
Mogoče zato, ker je nevarna vožnja v pijanem stanju, ne pa v treznem?Citat:
Uporabnik neo32 pravi:
Torej, če so komorkoli odvzeli VD zaradi pretirane alkoholiziranosti, zakaj bi ga mu potem vrnili, ko bo trezen?
Kot sem napisal v prvem odstavku, odvzemi bi morali bit za vse. Kdor je enkrat kršil pravila, jih lahko še enkrat.Citat:
Uporabnik neo32 pravi:
Če je to naredil enkrat, zakaj tega ne bi naredil še enkrat? Isto velja za pretirane divjake, potem takem, njim sploh ni potrebno odvzeti VD, policaj naj mu da en šnops, da se pomiri, pa naj pelje naprej.
Če ne upošteva in potem zaradi visoke kazni beži, je že sistemik dal dober predlog, takega je treba ustrelit.Citat:
Uporabnik neo32 pravi:
Je pa res, da z odvzemom VD, takega potencialno nevarnega človeka, nisi odstranil s ceste, ampak si mu nekako prepovedal vožnjo, na njemu pa je, da to upošteva. Če tega ne upošteva, pomeni, da kljub neizmernim vozniškim sposobnostim, kljub vsemu tak osebek ni primeren za na cesto.
To ni res. Policiji je lovljenje dovoljeno, če to počno tako, kot predpisuje zakon. Če pa zakon kršijo, je pa prav, da so kaznovani. Žal niso bili še nikoli, klub očitnim krštvam.Citat:
Pri nas če nekdo pobegne policiji, je krivda na strani policije, da ga hoče ujet, in ne na strani tistega, ki je pobegnil.
In zakaj bi policija uporabljala orožje, za ubijanje ubežnikov ki ne ustavijo ali za kaj drugega? Če bi samo streljali v zrak ni to nobena grožnja a ne?Citat:
Jaz govorim o tem, da če bi policija lahko uporabila v skrajni sili tudi orožje, da pobeglega ustavi, in za končno posledico bi bila tudi čuza npr. 10 let (pobeg, ogrožanje sebe, ogrožanje vsaj 100 drugih udeležencev v prometu, vsa škoda, ki jo je pobeg povzročil ipd.), bi verjetno mulo 2 x premislil, če bi poskusil pobegniti. Sploh, če bi vedel, kaj ga lahko na koncu čaka... Da to ne bodo novinarji, ampak resni in odločni policisti brez milosti.
Jasno da se ti nimaš kaj bat. Vemo da ti ne kršiš nobenih predpisov. Ti boš samo delal in plačeval množico za delo sposobnih v arestu. Izpite je pa treba vzet vsem, ki so s prekrškom dokazali da ne znajo vozit. Je tako prav?Citat:
Takega ukrepa oz. ukrepov pa bi se lahko bali le tisti, ki itak nimajo pri sebi razčiščenih zadev in čiste vesti. Jaz se česa takega sploh ne bi rabil bat...
Ja najbolj zabavno se je spravljat na najšibkejšega, proti ciganom se pa tega ne upajo?Citat:
Pa še zabavno bi bilo opazovat kup karet in tri helikopterje na lovu, pa na koncu izstavljen račun z obračunanimi vsemi stroški pobega, ki bi ga izstavili pobeglemu in njegovi familiji...
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Ja, samo poanta te zgodbe je ravno, da ga niso. Ne pred, ne po tej nesreči.
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Povdarjam, mene motijo dvig kazni samo zato, ker ni večje varnosti. Ampak, dejmo sedaj hitro napisat, vozi po omejitvah in ne boš plačeval.
Je dokazano, da je telefoniranje med vožnjo enako nevarno kot če voziš pijan z 0,8 promil.Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
ko je bila tema o tel pogovorih in prepovedi le teh med vožnjo so nekateri ogorčeno protestirali. zakaj?
enkrat bodo tudi za telefoniranje pobirali avtomobile... danes tistemu ki malo več spije jutri temu ki telefonira. kdaj in kje se konča?