Citat:
Uporabnik bjani pravi:
ti tudi verjetno nisi bil vinjen v času bega, se pravi si živ dokaz za tiste, ki trdijo da alkoholizirani boljše vozijo(bežijo)
Ko bi ti vedel celotno štorijo
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Jaz govorim za tiste, ki divjajo skozi naselje več kot 100, na policijo se ne ozirajo, na prebivalce tudi ne... Ker tak bo divjal prvič, drugič, tretjič, n-tič... In če se prepove lov, bo tak še pogosteje trošil svoj adrenalin na ta način. Sploh, ker bo vedel, da ga ne bodo lovili, z ukradenimi tablicami pa ga ne bodo našli ali mu karkoli dokazali... Pa naj bo to avto, motor, kombi, šleper...
Eeeee vidiš. Razmišljava skoraj enako. Tudi sam ne odobravam 100-tke skozi naselje. Zatakne se pa takoj pri naslednjem stavku. Jaz bi takega, kot primer v Kopru (kjer je šlo čez vse meje, po moje) lovil tako samo 1x. Če že 125 pripelješ na 70 omejitve je WTF?!?!. Vsak števel laže, to je bilo po števcu več kot 130. Nimaš kaj, drugič, tretjič, n-tič in jovo na novo ogrožat vse po spisku. Tukaj se najbrž še sintič strinja. To vam trobi že veliko časa, v res krutem izbiranju besed.
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
KZS
samo (vstavi poljubno), lahko pričakuje da bo nov zakon odstranil vse prekrškarje oz. nevarne prekrškarje s cest. Če bi bilo tako bi tak zakon potrebovali samo 1 leto potem pa ne več, saj hujših prekrškarjev ne bi bilo več. Takšna pričakovanja so neracionalna oz. že na meji idiotizma. Žal.
A nisi ravno ti in tvoji somišljeniki ob sprejetju hvalil nov zakon ravno zato, ker bo spravil pijance in divjake s cest? Zakaj že so sprejeli ta zakon?
Nihče ni nikoli trdil, da bo zakon spravil VSE prekrškarje s ceste, ampak očitno ni spravil nobenega, oz. je še koga dodal, saj je bilo lani mrtvih več kot leto prej.
Ja, realno je bilo pričakovati to, kar sem pisal že pred več kot enim letom in se je tudi uresničilo. Da bo država pokasirala več, pri prometni varnosti pa ne bo sprememb. (in si jih država tudi ne želi).
Kakšno je pa tvoje mnenje, a nov zakon dobro deluje ali ne?
Kamelca, pa reč, da ni res.
Kazni so šle čez vse meje, varnost pa v podnu. To drži in temu ni za oporekat. Na soški poči skoraj vsak dan. Bemti mamo norcev na cesti. Kljub pobranih xy izpitov. Jaz, če se peljem 90-100, nimam problema v teh zahrbtnih dneh. Kako morajo šele eni noreti, če verjameš. Samo tista stvar, katera DEJANSKO vpliva na varnost, je pa težko ali bolje rečeno nemogoče, da jo zmerimo. In vem, da mi ne verjameš, ampak jaz sem 100%, da si naprej spustil že n število avtomobilov misleč, da so izpravni. Pa je daleč od tega.
Ne vem kako so lahko tisti ženski napisali, da je zdrsnila s ceste zaradi spolzkega cestišča? Kot sem rekel, jaz pri 90-100 ostanem na svojem pasu in nimam problemov. Torej, koliko je šla ženska čez dovoljeno, da je zdrsnila s cestišča? To ni spolzko cestišče, ampak je to zame čista neprilagojena hitrost. Država smatra, da si pri 90 varen ( kar si res, jaz lahko to potrdim), žensko je pa odneslo. Očitno ni peljala 90, kot pravi država, da bo varno. Preden pišete, da meni nikoli ni prav, pa ni važno kako policisti napišejo, prej 2x premislite v čem je finta mojega zadnjega odstavka.