Zamaški v križiščih

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Urca dve gor al dol, če si evrobirokrat si itak koristnejši če čakaš v gužvi, kot pa da "delaš" v pisarni.
sem okoljsko naravnam in se na delo pripreljem z javnim prevozom

so pa tukaj v Bruslju vozniki bolj strpni in vljudnejsi v primerjavi s slovenskimi

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
zakaj,
a to zato, ker ob gneci na cesti klicem k strpnosti in obsojam razno razne pozive po razkazovanju moci,
sicer pa vemo, da je tisti, ki nima prav veliko v glavi rad nagnjen k nasilnemu resevanju ovir

Kot tisti, ki živi izven Slovenije in svetuje, kako ravnati znotraj nje.
evil.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.803
113
Z baseball kijem bodi pazljiv. Te lahko policisti zaje.bavajo zakaj ga voziš v avtu. Pa tudi veliko teže nima na koncu (kjer jo rabiš).
Hint: palica za golf, s težko železno konico.
grims-1.gif
Samo ne preveč zamahnit, ker potem se tisti ne bo več nazaj sestavil.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
začet se bo treba voziti kakor v dominikanski republiki.....prosto
smile-1.gif

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Če že hočeš imeti kij...pač ne kupiš prav kij ampak imaš še veliko izbire.
Po domače odžagan les, grobo oblikovan
jeklena palica ( tista rebrasta)
cev iz rosfreia
lopata, mini kramp, moment ključ, obični kljuc 40 številke,......ma samo cez bauhaus se sprehodis pa bos najdu vsaj 50 uporabnih stvari.

, kabel premera ~2cm+ .. deluje podobno kot pendrek:]

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
ampak policajev v konicah ni nikjer. verjetno imajo takrat menjavo šihta
Seveda so na cesti. Gužvo delajo. Ker gredo iz službe ali v službo.
grin1.gif
Tud to drži ja, no v večini primerov za STD (strokovno tehnične delavce)
smile-1.gif

No tisti policisti k v križiščih usmerjajo promet je skoraj enako kot da jih ni tam, ker folk ne ve al bi upošteval policista, semafor ali znake
bonk.gif

Včeraj okoli 16:00 stojimo na križišču Tivolske in Slovenske/Dunajske (križišče pri Bavarcu). Policist, da znak da gremo lahko naprej ampak, ne [censored] v mercedesu stoji na mestu, tisti na sosednjem pasu pa počne enako. Šele, ko se je policist začel dret in mahat z rokami proti njima sta dojela da je treba iti naprej
bonk.gif

Mah brezveze....muziko si nažgem in lepo na izi kruzam.....jebiga.....škoda mojih živcev.

Nazadnje urejeno:

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Kupil si bom bejzbol kij. Ko grem zjutraj na šiht, mi na križišču Dunajske in ceste, ki gre ob obvoznici proti Vojkovi, konstantno kreteni zamašijo križišče. Včeraj se mi je sovoznica v octavii mirno smejala v ksiht, ko sem moral ustaviti pred avtom njenega šoferja. Pred prečkanjem Dunajske sem imel pred sabo samo TRI avtomobile, čakal sem pa dva intervala. In potem se mi baba smeji v ksiht. A bi bilo kaj narobe, če ji z avta odbijem vsaj eno ogledalo in se mirno odpeljem naprej? Pomoje bi mi ostali ploskali...

A v avtošolah ne učijo, da je treba dogajanje na cesti tudi predvidevati vnaprej? Pri nas je vozniška kultura tako v pi*di, da me je prav strah vozit po naših cestah. A je problem počakat en interval več? Ja, jaz sem moral čakati dva in se pizdim. Zakaj nisem mogel? Ker so kreteni zamašili križišče, jaz sem imel zeleno luč.

Pa to se dogaja na vseh večjih križiščih v Ljubljani...

A bi baba kej čudno pogledala, če bi imel terenca in bi se kar naslonil na njen avto? Bi rad potem videl njen napudran ksiht.

Kaj pa kakšen marker za paintball in samo strelaš?
grin1.gif

Sicer pa . . .
https://www.youtube.com/watch?v=UlzoL-wQwio&feature=fvw

Nazadnje urejeno:

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
a to misliš na križišče zraven Smelta? Sem hodil vsak dan tam včasih, pa se mi je veliko dogajalo da sem moral pri tistem kratkem intervalu ki ga imaš da prečkaš Dunajsko še gledati kje bom sploh čez prišel... Križišče skoraj obvezno zabasano, seveda pa tisti, ki grejo levo proti Črnučam so lahko samo parkirali pa gledali kako se jim idioti gužvajo v križišče, interval za intervalom, valda je bilo potem hupanja in hude krvi, saj se po 3 intervale ni nič premaknilo. Da ne omenjam da je potem kolona kmalu na obvoznico, na prehitevalno-zaviralnem pasu, kar je zelo nevarno.

Preprosto samo policisti morajo stati tam na vidnem mestu, samo stati. In takoj reagirati če se bi še potem našel kak [censored] ki bi zabasal križišče. To je vse kar rabijo naredit.

Jaz nasprotno od večine tu mislim, da policisti ko usmerjajo promet, je zadeva boljša kot bi bila brez njih. Mogoče je kdaj praksa, pa ne teče ravno kot bi moralo, mogoče kdaj kljub temu kaka stran križišča ne požira (zaradi zabasanih semaforjev naprej po tej cesti), vendar brez kapsov so križišča definitivno zabasana.

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Res ne vem v čem je poanta, da se silijo v to križišče urejati promet, ker takrat je vedno nepopisna gužva - neprimerno večja, kot če jih ni.

Sicer se strinjam, da ljudje ne poznajo znakov policista, ampak moraš biti bedak, da kljub temu tja daješ policiste usmerjati promet, če vsak bedak vidi, da takrat vse stoji
stupid-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.078
6.925
113
pri taščici
Predvidevam da je tako križišče pri smeltu kot "kozolec" (zagotovo) pokrito s kamerami.
Naj začnejo kasirat, hkrati pa naj video posnetek križišča postane veljaven dokaz na sodišču.
Dokler bo rekla/kazala praktično edini veljaven dokaz ana sodišču, bomo res v banana republiki

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
sam sem postal precej ... takole gre - ko vidim oranžno, zaviram, če je seveda varno. ker sem pogruntal, da če greš v gneči v oranžno, narediš samo štalo. če je pred križiščem premalo prostora in bi, če bi se zguzil, naredil štalo, raje počakam toliko naprej, da še vidim luči na semaforju. sicer trobijo, ampak se zaradi tega ponavadi hitreje kasneje naprej premaknemo. pa tudi ne šljivim jih pet posto.

te rineže pa enostavno ... če imam zeleno rinem proti njemu toliko časa, dokler se ne umakne. če bodo oni nesramni, ne vem, zakaj v tem primeru ne bi bil tudi jaz.če nas pa veliko začne tako delati, bi pa znalo tudi ostalim vsaj malo pokapirati ...

pomagali bi pa itak samo policaji, samo ne, oni sredi Zaloške merijo z radarjem. ko bi vsaj sredi Fužin, kjer je naselje ...