Zamaški v križiščih

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Kupil si bom bejzbol kij. Ko grem zjutraj na šiht, mi na križišču Dunajske in ceste, ki gre ob obvoznici proti Vojkovi, konstantno kreteni zamašijo križišče. Včeraj se mi je sovoznica v octavii mirno smejala v ksiht, ko sem moral ustaviti pred avtom njenega šoferja. Pred prečkanjem Dunajske sem imel pred sabo samo TRI avtomobile, čakal sem pa dva intervala. In potem se mi baba smeji v ksiht. A bi bilo kaj narobe, če ji z avta odbijem vsaj eno ogledalo in se mirno odpeljem naprej? Pomoje bi mi ostali ploskali...

A v avtošolah ne učijo, da je treba dogajanje na cesti tudi predvidevati vnaprej? Pri nas je vozniška kultura tako v pi*di, da me je prav strah vozit po naših cestah. A je problem počakat en interval več? Ja, jaz sem moral čakati dva in se pizdim. Zakaj nisem mogel? Ker so kreteni zamašili križišče, jaz sem imel zeleno luč.

Pa to se dogaja na vseh večjih križiščih v Ljubljani...

A bi baba kej čudno pogledala, če bi imel terenca in bi se kar naslonil na njen avto? Bi rad potem videl njen napudran ksiht.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
Ej jst sm že zdavnej obupal nad našimi vozniki. Noben sploh en razmišlja vnaprej....

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Če bi ta ista baba se ustavila prej, bi ji pa vsi trobil, po vsej verjetnosti bi jo pa še kdo obvozu pa isto zabasal use.

Najhujši so pa itaq vozniki LPP, te pa praktično vsi v rdečo rinejo in zabašejo komplet use s temi dolgimi koretami...

Glede kija: če nisi član bejzbol kluba boš s sabo vozil orožje in ti bo polcaj še kako kazen napisal...

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Če bi ta ista baba se ustavila prej, bi ji pa vsi trobil, po vsej verjetnosti bi jo pa še kdo obvozu pa isto zabasal use.

Najhujši so pa itaq vozniki LPP, te pa praktično vsi v rdečo rinejo in zabašejo komplet use s temi dolgimi koretami...

Glede kija: če nisi član bejzbol kluba boš s sabo vozil orožje in ti bo polcaj še kako kazen napisal...

Se bom vpisal v bejzbol klub :D

Kaj pa če kar naslonim nogo na vrata in zavrtim ogledalo? Saj tisto se hitro zlomi.
evil.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
mene zanima kaj delajo policaji v tem času
bi lahko v vsakem malo večjem križišču ( ne samo v lj ) napisali dnevni normativ plačilnih nalogov
ampak policajev v konicah ni nikjer. verjetno imajo takrat menjavo šihta

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
Seveda so na cesti. Gužvo delajo. Ker gredo iz službe ali v službo.
grin1.gif

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
Sej dost je že da greš divje ven iz avta proti njemu, mu agresivno odpreš vrata in razložiš kaj je storil narobe.

Naprej se zgodba odvije lahko samo po dveh scenarijih:
1. pacient se bo pošteno usral in bo, dokler se mu strah ne bo polegel prekleto pazil kako bo vstopal v križišče (najbrž bo stal na zelenih in te bo enga druzga razpizdil);
2. takoj te bo na gobec;

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.285
195
63
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
mene zanima kaj delajo policaji v tem času
bi lahko v vsakem malo večjem križišču ( ne samo v lj ) napisali dnevni normativ plačilnih nalogov

Ne kliči nesreče. Ravno včeraj popoldne je stala policistka v križišču Slovenske in Gosposvetske. Gužva je bila še enkrat hujša kot če bi delo prepustila semaforjem. Verjetno obvezna praksa...
hysterical-1.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Avtorju teme odsvetujem kij, ker si lahko nakoplje težave.

Ljudje so res nesramni, že tako je kolona v križišču, pa še rinejo čez rumene in rdeče. Bolj so mi smešni tisti, ki so v sredini križišča, vse blokirajo, ljudje jim trobijo, oni pa gledajo naprej, češ, saj ni nič okrog njih, sploh ženske.

Sam tega nikoli ne počnem, se pa tud ne sekiram več zarad tega.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Avtorju teme odsvetujem kij, ker si lahko nakoplje težave.

Ljudje so res nesramni, že tako je kolona v križišču, pa še rinejo čez rumene in rdeče. Bolj so mi smešni tisti, ki so v sredini križišča, vse blokirajo, ljudje jim trobijo, oni pa gledajo naprej, češ, saj ni nič okrog njih, sploh ženske.

Sam tega nikoli ne počnem, se pa tud ne sekiram več zarad tega.

Saj jaz se načeloma vozim v službo pred 6. ali po 8., ravno zaradi tega. Ampak včasih ne gre drugače in potem me ima, da bi naredil kakšno pizdarijo.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Slick pravi:
Ne kliči nesreče. Ravno včeraj popoldne je stala policistka v križišču Slovenske in Gosposvetske. Gužva je bila še enkrat hujša kot če bi delo prepustila semaforjem. Verjetno obvezna praksa...
hysterical-1.gif
To je res. Nekaj časa so usmerjali promet med Aškerčevo in Slovensko. Je bil en policaj, ki je prav balet izvajal med menjavo signalov (v tem času pa za 7-10 sekund zaprl križišče. Posledica: rekordne kolone.

Naj namesto usmerjanja prometa v križiščih samo listke pišejo, se bo promet čudežno sam reguliral.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Če že hočeš imeti kij...pač ne kupiš prav kij ampak imaš še veliko izbire.
Po domače odžagan les, grobo oblikovan
jeklena palica ( tista rebrasta)
cev iz rosfreia
lopata, mini kramp, moment ključ, obični kljuc 40 številke,......ma samo cez bauhaus se sprehodis pa bos najdu vsaj 50 uporabnih stvari.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu

kak lahko iz sebe delate taksne tumpelne
bonk.gif

na ves glas trobite o neki cestni kulturi, ze v naslednji vrstici pa pametujete in si medsebojno svetujete kako in kaksnim predmetom bi (p)oskodovali soudelezence v prometu.

vi ste sele eni pacienti
bonk.gif

in zenska, ki ti je v oktvaviji poklonila nasmeh ni storila zaradi posmehovanja, ampak zaradi prijaznosti, ki jo tep vec kot ocitno manjka
priden.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:

kak lahko iz sebe delate taksne tumpelne
bonk.gif

na ves glas trobite o neki cestni kulturi, ze v naslednji vrstici pa pametujete in si medsebojno svetujete kako in kaksnim predmetom bi (p)oskodovali soudelezence v prometu.

vi ste sele eni pacienti
bonk.gif

in zenska, ki ti je v oktvaviji poklonila nasmeh ni storila zaradi posmehovanja, ampak zaradi prijaznosti, ki jo tep vec kot ocitno manjka
priden.gif

Očitno ti manjka tako posluh za humorne vložke kot tudi za sarkazem. Mislim, da si prvi v tej temi, ki je mimosunil.
bonk.gif

Najbolje, da so vse teme napisane v slogu: "Moti me, da zjutraj ne morem prevoziti križišča, ker je vseskozi zasedeno. Kaj mi svetujete?"

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Svetujem ene belgijske vaflje in govor predsednika evropskega parlamenta preko radia za pomiritev ter čakanje v križišču da prometna konica mine in da ti lahko pravilno prepelješ križišče.

Urca dve gor al dol, če si evrobirokrat si itak koristnejši če čakaš v gužvi, kot pa da "delaš" v pisarni.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.078
6.925
113
pri taščici
Se strinjam, policaje ven iz križišč (ker so samo za zmedo)in naj hodijo z jopiči med avti in talajo listke kot redarji tistim ki bodo stali v križišču.
Sicer se ne vozim veliko po konicah, samo mi gre res na jetra tole zapiranje križišč!

Samo en teden naj vžgejo akcijo, veselo kasirajo, bo hitro šel glas od ust do ust....

Naj pustijo syntovo levo zadnjo šipo na miru in naj pucajo križišča pa še ponoč jim ne bo treba delat.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Mislim, da si prvi v tej temi, ki je mimosunil.
bonk.gif
zakaj,
a to zato, ker ob gneci na cesti klicem k strpnosti in obsojam razno razne pozive po razkazovanju moci,
sicer pa vemo, da je tisti, ki nima prav veliko v glavi rad nagnjen k nasilnemu resevanju ovir