Žaljenje uradne osebe

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

vsak reče, da nič ni nardil ja ... podobno so eni moji kolegi ekrat bli nekaj pametni policaju ... seveda noben nič kriv ... na koncu pa sem vseeno zvedo, da je kolega tolk pametoval, da mu je mogo policaj še eno okrog kepe stisnit ... drugi kolega pa je pametoval kak pravo študira in je lepo pristal na policijski postaji ... seveda se je kolega, ki je dobil okrog kepe, pritožil na svojo 2xx€ kazn in seveda nič dosegel na koncu pa dobil čez 600€ sodnih stroškov itd.

sej ne rečem, da je avtor teme 100% kriv ampak ponavadi take kazni ne pridejo glih zarad ničesar.
tongue-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Ker smo pač smotani smo policaje opazovali.
No vidiš, kaj ti pol ni jasno?
Jaz bi bil tud užaljen, če bi me opazoval kak smotanec.
Kazen je na mestu.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.084
439
83
45
dolenska
Huh, podobno zgodbo imam. V LJ., v centru greva s kolegico čez prehod, ko je gorela rdeča. Nevem,kolk nas je šlo, pač nisva bila edina. Naju policaj ustavi in zateži, tle sem hiter porajtu, kje sem zaj. Rdeča za pešce jasno
frown-1.gif
. otem pa problem, najprej moji podatki, tle vse uredu, nato pa kolegico. Namesto, da bi mu izustila se je baba začela smejat. Problem je tut bil, se je kr videl, da sem bil jaz večji od policista, a kolegica, je bila še za glavo večja kot jaz. Sveti policist napiše kazen, samo meni, ki sem bil čisto tiho in brez nasmeška. To ti naredi slabo luč pri policistih.
No pa še en zagovor za njih. Moj prijatu sosed, je že par let policist. Pač eden od tistih, ki kot tehniki niso bili zadovoljni. Ko nas ustavijo in on vozi, se nikol ne izda, kje dela. Sam zadnjič je mogu povedat, ko je patrulja zahtevala, da vidi opremo, a zadaj je mel obleko. Tut tisga krtončka ne daje v vozniško. Lepa gesta. Pravi samo, da je policist na delu in tle ni kaj.
Sam tuist krtonček je pa kr zakon met
cheer.gif
.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.945
-387
113
Men pa ni jasno, kako so lahko prišli policaji na dvorišče brez naloga. Sej dvorišče je že privat zemlja.

Jest bi šel kar osebno do komandirja pa se lepo pogovoril, kaj se grejo...

Sam je pa nevarnost, da se jim pol še bolj zameriš, in te skoz pol kasneje fukajo... Sploh če živite v kakšnem majhnem kraju.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
ksz

Take otročje zgodbice je treba zmeraj z rezervo jemat...
Jaz grem stavit kako je blo približno v resnici. In sicer, kratek, zelo verjeten scenarij:
Šmrkarija je delala pizdarije ter kalila nočni red in mir, sosed jih je prijavil., ko pa so policaji prišli pogledat, so pa vsi utihnili in bulili v policaje češ, kaj nam pa morete, morete, morete, kaj nam pa morete če smo vesel in trenutno pridni.
Verjetno je kje iz te skupinice prišla kakšna opazka, češ, glupi policaji in podobno, al pa je kdo polcajem jezik kazal, pol je pa polcaj prišel bliže in enga smrkavca malo "potipal".
Ni nujno, da je blo 100% tako kot sem napisal, približno tako pa je moralo bit. Ejejej šmrkarija šmrkava, le kdo bo verjel taki otročji pravljici.
Še nikol ni polcaj prišel nekomu na dvorišče in kar tako iz dolgčasa pisal kazni.
Pust ti to mularijo pokvarjeno...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Men pa ni jasno, kako so lahko prišli policaji na dvorišče brez naloga. Sej dvorišče je že privat zemlja.

Same pravice.
tongue-1.gif

Ko boš imel pa roparja pri sebi al pa ti bo kdo drug stregel po življenju boš pa tudi vpil skozi okno policajem, kar stopte naprej!!!
17758-icon_confused.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.945
-387
113
ma dej!

Veš je pa velika razlika med strahom za življenje al pa brezvezno teženje policajev!

In če bi ga jest klical, medtem ko me en ropa, je to njegova služba in obveznost. Ni pa njegova služba, da hodi po zabavah in si izmišljuje razloge za kazni, ker prej ni imel sreče na cesti in ni pofu.ka.l nobenega pijanega.

Nazadnje urejeno:

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Ni pa njegova služba, da hodi po zabavah in si izmišljuje razloge za kazni, ker prej ni imel sreče na cesti in ni pofu.ka.l nobenega pijanega.
Če se je kdo tukaj kaj izmislil, je bil to avtor teme, ti si njegovi izmišljeni zgodbici pa nasedel.
Avtor teme je pač samo nekaj tukaj napisal in naložil, bistvo zgodbe je pa zamolčal.
Zakaj tukaj vsi kar takoj verjamete vsakmu kljukcu, samo da nekaj čez polcaje napiše?

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.945
-387
113
... ti pa to veš, ker si bil zraven, al kako?

če je 5x napisal, da ni nič pozabil napisat, niti ni nič dodal...
sej če pa je lagal, je pa itak sam sebi, ker tuki mu laž ne bo nič pomagala...

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Moram tudi jaz pazit zgleda, če mi je kak 'man in a uniform' všeč, da ga ne bom predolgo gledala, ker me lahko oglobi.
rolleyes-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ta zgodbica je tako otročja, da moraš bit res en velik naivc, al pakljukec, da tej otročariji verjameš....
Češ, nič nismo naredili, samo gledali smo.................pa pridni smo bli........samo lepo smo gledali...
Aaaaaa bejž bejž, še v prvošolčki majo boljše izgovore in zgodbice...
Citat:
sej če pa je lagal, je pa itak sam sebi, ker tuki mu laž ne bo nič pomagala...
Seveda mu ne bo nič pomagalo. Tukaj med naivnimi alter kljukci pač išče tolažbo za svojo storjeno neumnost. Avtorju teme bodo že še bolj podrobno in točno razložili, kaj je povedal, če se res ne spomni ali pa je že pozabil, nč bat....
Avtor teme je pač poslušal tukajšnje alterjevce, ki majo zmaraj kaj čez policijo govort, pa je bil verjetno preveč pameten, tam kjer ne bi rabil bit.
Se bo že nauču reda.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Pač še malo zbira dodatne laži in izgovore, ki bi mu mogoče pomagale, pri pisanju morebitne pritožbe.
Moram pa priznat, da se je obrnu na pravi naslov. Tle mu bodo alter kljukci, ki so jih policaji ravno tako scat peljali, z veseljem pomagali eno brezvezno in otročjo pritožbico skupaj sklamfat.

Zelo je zanimivo, da je na tem forumu polno primerkov, kjer polcaji kar tako nekaj brezveze nekoga kaznujejo. In to glih alterjevce, al pa njihove prijatelje, znance, tete strice in botre. Pa vsi so bli po nedolžnem kaznovani.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.945
-387
113
ma ti nisi normalen. Res bi te dal kar na ignore, sam mi je zanimivo brat, kako so nekateri ljudje zagamani in tumpasti.

sicer pa ne vem, kaj je narobe, če se človek pač proba boriti proti sistemu, kateri je itak v ku.r.cu. Ti pa kot zgleden državljan vedno vse plačaš, narediš kot ti odredijo, skratka se ukloniš kadar to pride od države. Take ima država najraje. Vse plačajo brez komplikacij, nič dela nimajo z vami... Nikoli ne sprašujete ZAKAJ?

Zdej če ima tale tip občutek da je bil ogoljufan ima vso pravico napisat pritožbo.

In če mene upravičeno kaznuje ne pišem pritožbe. Pač plačam in to je to. Če bi mi pa napisali za nekaj bz bi se pa tud verjetno razburjal, oz. bi poskušal najti rešitev.
zmaga.gif

pshemee

Pripravnik
1. feb 2008
91
0
6
Stardec....ti si eno čudo hinavsko.
Kaj je tebi mladina takega naredla? Nisi bil ti nikoli mlad?

Zakaj bi mogli bit mladi vedno vsega krivi in se nam naj nebi nič verjelo?

Ali misliš, da se mladi ne delimo na poštene in nepoštene, da nas vse mečeš v isti koš?
Ali res misliš, da vsi lažemo??

Tudi tvoja zgodbica je popolnoma zgrešena!
Nismo vsi takii, da bi za brezveze delali probleme.
TUDI OD SOSEDOV NI BILO PODANE NOBENE PRIJAVE!

Policaji so se pač hotli malo pokazat.
Pa še citat enega od njih: "Nas je pet, kaj misliš komu bodo vrjeli!"

Torej ti lahko policaj vedno ko te sreča napiše 400€, pa če si ga dejansko žalil ali ne?

Nazadnje urejeno: