Zalit podvoz za Leclercom *DELETED*

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
No sej v onem Večerovem članku piše, da nameravajo zgradit novo cesto in podvoz. Verjetno bi šla cesta naravnost mimo Leclerka do Snage, ker tudi Snaga rabi širšo cesto (zdaj vse smeti 2m od hiš vozijo), če misli bit tam kdaj zažigalnica pa še toliko bolj.

Ampak glede na to, da je tisti članek iz 2009, do zdaj pa niso premaknili niti kamenčka, bo stanje verjetno še nekaj časa takšno.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
sem se včeraj tam peljal iz smeri leclerca. takoj na prvem križišču iz smeri leclerca in dinosa je opozorilna tabla, da je cesta v primeru dežja neprevozna. trikotni znak s klicajem spodaj pa še tabla z besedilom. pred podvozm pa je okrogla taba, prepoved za vsa vozila in spodaj tabla z besedilom, da to velja ko je cesta poplavljena.
dlede na to, da pa je kangla itak zagonil že ves denar tudi za kako leto vnaprej, dvomim, da bo kaj iz obnove te ceste in podvoza

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Kot gledam na ortofotu, je res planirana nova cesta, celo razparcelirana (najbrž tudi odkupljena)so zemljišča, razen ob progi, kjer so hiše. Mislim da so te hiše težava, ker jih bo treba podreti, stroški gradnje pa so tudi nekaj milijonov evrov.

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.335
15
38
edini problem pri graditvi novega podvoza je ena lastniška hiša, katere lastnik za nobeno ceno noče prodat....in to je poanta vsega zakaj se tam nič ne dela...

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
edini problem pri graditvi novega podvoza je ena lastniška hiša, katere lastnik za nobeno ceno noče prodat....in to je poanta vsega zakaj se tam nič ne dela...

Lol, pravo dopušča, da se ga stera iz hiše, on dobi denarno nadomestilo ali novo graščino. Ponavad lih taki v podrtijah nočejo zamenjati za novo graščino v vrednosti 10 starih hiš.
rolleyes-1.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Hjooo kak stare slike so na geopediji, Leclerc je njiva
rolleyes-1.gif
Po moje bi bila najboljša rešitev direktna cesta od carinarnice do Snage, vmes ni nobene hiše, pa cesta bi šla ravno. Je pa res, da bi bil potem podvoz precej dolg.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.600
1.128
113
Titograd
Blizu sta res dve precej stari hiši, ampak verjetno ne motita tisti dve, ampak novejša (oz. obnovljena), rumene barve kjer je zdaj tudi nek kafič...... mislim pravo?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Tole pravi najnovejši kataster in zračni posnetki:
Vidi se, kje bo potekala prihodnja cesta in da novo ureditev ovirajo kar tri hiše
1185663-leclercmb.jpg

Priponke

• 1185663-leclercmb.jpg
    1185663-leclercmb.jpg
    156,2 KB · Ogledi: 98

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Blizu sta res dve precej stari hiši, ampak verjetno ne motita tisti dve, ampak novejša (oz. obnovljena), rumene barve kjer je zdaj tudi nek kafič...... mislim pravo?

Da.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kje si pa dobil to fotko? Malo je novejša kot geopedija. Samo še vedno mislim, da bi lahko cesto speljali na boljši lokaciji, tudi po obstoječem načrtu bi jo lahko premaknili samo za te hiše (proti severu) in nebi blo treba nič rušit.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ni tako enostavno, takih podvozov, kot je obstoječi, se ne dela več, danes se gradi na bolj bogato (kar je tudi prav).

Najnovejši ortofoto imaš na Gerku, posnetki Štajerske so iz pomladi 2010, preostali del Slovenije (SZ) pa je bil slikan jeseni 2010 in še ni na voljo, razen Goriške:
http://rkg.gov.si/GERK/autoLogin.jsp

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
KSZ.

Tako lahko me nehate žalit vsepovprek...

Vozniško sem kot sovoznik vrnil na upravno enoto, kot je predlagal Evrofil. Seveda me je una ženska tam malo čudno gledala... Ampak je rekla, da v vsej njeni karieri nisem bil edini. Me je 2x vprašala, če sem prepričan. Potem sem mogu izpolnit tam en obrazec, da
se odrekam vozniški in potem jo je dala v uničevalnik dokumentacije, podoben kot ga imamo doma.

Tako, da je konec s policijskimi čevlji na plinu. Upam, da sem mu ustregel...

In ja... Jaz to resno...

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Samo, da si zadovoljen in potešen, ker si dosegel, kar si si močno želel...
cheer.gif

Za voznika pa ne vem kaj bo... Itak me nikoli ne posluša, karkoli mu rečem... Za Evrofila sem pa seveda krivec jaz...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.704
9.921
113
40
MB
ksz

zanimivo, že celo jutro po radiu da sta spet dva avta not ostala ... človeška neumnost res nima meja
cheer.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
ksz

zanimivo, že celo jutro po radiu da sta spet dva avta not ostala ... človeška neumnost res nima meja
cheer.gif

Upam, da bosta šla s puško na občino...
bonk.gif