Zalit podvoz za Leclercom *DELETED*

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Glede table - če se prav spomnim je iz smeri TAM-a tam pri Snagi oz. ko zaviješ za Snago levo. Z drugo smer pa se ne spomnim, da bi jo videl.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Pred skoraj 3 leti sem zapeljal škodo favorit v podvoz kljub temu,da sem videl tablo.
Avto šlepali do doma in ga pustili parkiranega na rahem hribčku,da je voda malo odtekla.
Pobrali svečke ven in cca kake 4 ure verglali,da je zmetalo vodo ven.
Avto je vžgal,menjali olje in avto še sedaj dela brez problemov.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Z drugo smer pa se ne spomnim, da bi jo videl.

Očitno potem z nami ni nič narobe.
bonk.gif

itaq da je... še vedno ste zapeljali v podvoz poln vode...se pravi da ne spremljaš niti malo prometa...

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.191
3.606
113
Marlbor
Imaš samo srečo, da kdo ni poklical policije. Bi dobil še kazen, ker vožnje nisi prilagodil razmeram na cestišču.
grin1.gif

Dare1

Pripravnik
20. jul 2007
524
2
18
Danes sem se peljal tam skozi in sem bil pozoren na table. Postavljene so 4 table, po dve v vsaki smeri. Najprej sta opozorilni tabli, ki sem ju tudi slikal, pred samim podvozom pa je iz smeri Leclercka proti Teznuu tabla prepoved prometa v obeh smereh, iz smeri Tezno-Leclerc pa je tabla prepovedano zavijanje desno, na obeh je dopolnilna tabla, da to velja ob deževju.
Sočustvujem s tvojim kolegom, a si je za nastalo situacijo sam kriv. MO Maribor se je zavarovala pred tožbami s temi tablami, omenjeni podvoz je bil celo predvolilna tema, Auer je Kangli očital, da občina nič ne naredi glede tega problema. Kar je tudi res, saj podvoz zalije ob vsakem dežju in to ze vsaj 10 let.
Lp

edit: še link do članka v Večeru iz leta 2009. http://bor.czp-vecer.si/VECER2...PAG-MARIBOR.PDF
1184491-znakipodvoz.jpg

Priponke

• 1184491-znakipodvoz.jpg
    1184491-znakipodvoz.jpg
    98,2 KB · Ogledi: 124
Nazadnje urejeno:

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.238
1.396
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Včasih grem do Leclerca v MB samo podvoza pa še tam nisem videl ?

Če bi šel od Leclerca na Tezno, v TAM npr...pa mislim, da JE tabla tam...

Aha, sem se včasih spraševal zakaj nena tam ceste naredijo
smile-1.gif

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Upam da si poslikal zadevo če ni bilo table. Ker tabla sedaj zagotovo že je. V morebitnem odškodninskem postopku boš moral dokazovati, da table ni bilo. Če bi tabla bila pa bi dobil še kazen
tongue-1.gif
.

B81

22. jul 2007
37.699
10.959
113
Narod je fookjen
evil.gif

Pa kaj si nor, voda do haube, a oni pogumno prek
grin1.gif