jaz imam tudi na svojem laptopu Visto gor in sem zadovoljna. Dela mi veliko boljše kot XP v smislu stabilnosti (nobenega zamrzovanja), XPje sem morala na pol leta formatirati/reinštalirati in vmes so se sesuvali ipd. Vista mi pa dela zelo lepo, nobenih takih problemov nimam, poleg tega mi je veliko lepša (priznam, tudi to mi je važno). res, da sem si omislila računalnik, ki jo brez problemov zmore, drugače se ne bi hecala z njo. Vendar imam pa zmeraj za vsak slučaj s seboj na ključku PCLinuxOS live, ker Vista osnov nima pošlihtanih. Wi-fija ne hebe. Greš nekam in se odloči da WLAN povezave ne bo zaznala oz jo bo, ampak ne bo delala. Sem obrnila Googla okoli (to je bilo tik po tem, ko je SP1 ven prišla), našla 5 različnih solucij pa pri meni (kot tudi pri mnogih drugih) nobena ni delovala. To se zgodi včasih tudi preko LANa (če t-2 ali siol ven vrže), ampak tu se potem čez kak teden odloči, da bo normalno delalo. Do danes Microsoft tega ni poštimal. Poleg tega se vidim in me ne vidjo v domači mreži, printerja po novem ne najde (preko mreže).
Na kratko. Vista je super v vsem razen, ko pride do omrežij, brez česar pa žal ne gre. Če bi imela veliko recimo za printat, imela računalnik v poslovne namene, kjer je važno, če ga že moram s seboj vlačiti, da mi WLAN dela 100%, bi Visto takoj dol vrgla in počakala na windows 7, kjer upam da bo to spedenano. Tako pa imam Live Linux USB ključek za tiste redke priložnosti, kjer vse to normalno dela.
ima že kdo Windows 7 (beta) - kako je zadovoljen?
Na kratko. Vista je super v vsem razen, ko pride do omrežij, brez česar pa žal ne gre. Če bi imela veliko recimo za printat, imela računalnik v poslovne namene, kjer je važno, če ga že moram s seboj vlačiti, da mi WLAN dela 100%, bi Visto takoj dol vrgla in počakala na windows 7, kjer upam da bo to spedenano. Tako pa imam Live Linux USB ključek za tiste redke priložnosti, kjer vse to normalno dela.
ima že kdo Windows 7 (beta) - kako je zadovoljen?