Tole sem jaz pred kratkim poskusil poudarit, pri teh novodobnih generacija, pa sem bil popljuvan, češ kaj sem jaz več, in kako si drznem ocenjevat druge. Je pa ravno obratna siruacija. Ta generacija te gleda zviška, kot klošarja. Ker one pač imajo nohteke, trpelnice in cotike, vse spedenano v nulo. Jaz pa nosim adidas superge, zgolj ker so mi udobne, in ne Guesss, Tomica Killfiger ali Versaće. Mah... kaj pišem... grem z pubecoma, na eno košarko...Do 35? Mislim da kar tam nekje preko 40. Pa saj mi je kolega pravil kake scene so to, preko 30 in doma, služba ravno toliko da je, pa malo vmes ni, a pričakuje oh in sploh... točno oni graf par strani nazaj. Komad od 3-5/10 pričakuje deda od 8/10 minimalno, čeprav nima kaj ponuditi.
Biologija je na tvoji strani, če odmisliš da bi najstnik imel starca za fotra, ga lahko imaš komot po 50. letu. Ali pa ga tudi nimaš.
Zato gre vedno več evropejcev 40+ po drugo žensko na filipine/tajsko/laos/indonezijoNiti ne, mi kvečjemu za nekaj let zaostajamo.
Sicer sem v vezi, ampak če slučajno pride kdaj do ločitve, ostanem dalje kar raje sam ko da se hebem s kako ločenko oz komerkoli overdamaged. 2 krat mesečno wellcum, več ne rabiš...
En jamra, da me je navajen, ti zdaj cmizdriš, da se me ne moreš navadit. Zato sta se pa takoj našla med "priletnimi sončki, ki ne vejo kaj bi sami s sabo", mal bi, mal ne bi, mal ne ve, zagotovo pa ve zakaj ne more. Ker so drugi krivi. Največkrat komunajzarji, pedri, šiptarji. In z biomedicinsko pomočjo oplojene samske ženske.Tebe še človek zlepa ne navadi....!
Zato gre vedno več evropejcev 40+ po drugo žensko na filipine/tajsko/laos/indonezijo
Pa saj bi mu lahko kak prijatelj pomagal!!Moj kolega si je dobil brazilko, se spravta otroka delat, ne gre.. ugotovijo, da je on neploden.
Seme ni vino, zato ga ni treba hranit za vnuke. Pri osemnajstih bi morali uvesti obvezen odvzem semena. In ga hranit vsaj 20 let, ko smo ga v povprečju pripravljeni prvič uporabit.Moj kolega si je dobil brazilko, se spravta otroka delat, ne gre.. ugotovijo, da je on neploden.
Pustimo degenerirane fantke, govorim o normalnih zrelih moških in ženskah.Naravno je rekel. Kaj pa naravni soforumaši, ki na hitro tipkajo in niti ne razmišljajo, ker jim za hrbtom mama stoji in sprašuje, če bi se pri 40ih sine le opogumil in probali mamine palačinke s slivovo marmelado in ne skos tem pinat baterjem.
V 80s pa 90s je blo easy......si se vse pomenil za šolskim transformatorjem.....En jamra, da me je navajen, ti zdaj cmizdriš, da se me ne moreš navadit. Zato sta se pa takoj našla med "priletnimi sončki, ki ne vejo kaj bi sami s sabo", mal bi, mal ne bi, mal ne ve, zagotovo pa ve zakaj ne more. Ker so drugi krivi. Največkrat komunajzarji, pedri, šiptarji. In z biomedicinsko pomočjo oplojene samske ženske.