Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Jaz pravim, da nimaš, ker je fadile napisal, kako in kaj. In glede na to, da se poznata...
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
če me spomin ne vara, je buco enkrat napisal, da sta se srečala, ampak, da se ni 'razkril'...drži pa, ko si napisal, da živi v prizidku? (domnevam, da očijeve kulle)
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Ampak jebomater ste vi psihopati nadležni.....
Zgleda bi moral v Sloveniji narest psihoteste tudi za uporabo interneta, ne samo za orožje.
Blažej, spet si spustil prdec v veter, pa tako tesen znanec si od @Mamce..Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
če me spomin ne vara, je buco enkrat napisal, da sta se srečala, ampak, da se ni 'razkril'...drži pa, ko si napisal, da živi v prizidku? (domnevam, da očijeve kulle)
Napisal sem prizidek, mansarda, ali pač. Živi s svojimi starši ali pri ženinih starših. Thats it.
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Zgleda bi moral v Sloveniji narest psihoteste tudi za uporabo interneta, ne samo za orožje.
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Napisal sem prizidek, mansarda, ali pač. Živi s svojimi starši ali pri ženinih starših. Thats it.
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Torej, si ti psihiater?