Ti pa imaš visoke življenjske ideale: biti zaposlen (hlapčevanje). Torej imamo pred nami primer hlapca, ki drugim očita, da so copate
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Nerazumevanje v temelju. Jaz delam, ker je od nečesa treba živet, ne ker je to ideal. tega socialni podpiranci ne razumete, verjamem. Bo že.
Z vami socialci so sami problemi, prvo hočete podporo, otroške dodatke, potem rabimo šolske psihologe, da se ukvarjajo z vašo mularijo, potem je vaša mularija na zavodu...začaran krog revščine.
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Nerazumevanje je na tvoji strani. Ti delaš, ker je od nečesa treba živeti, govoriš pa o tem, da nekdo ne bo imel službe. Torej, ti hodiš v službo, kar pa ni enako delati. Hodiš k nekomu, ki te plačuje. Hlapec mindset, štekaš? Potem pa si pomagaš svojo hlapčevsko nesposobnost ublažiti s tem, da si za sogovorca izmisliš lastnost "socialec" in očitaš revščino.
Nekdo, ki hodi po plačilo drugam, ne bo nikoli bogat v materialnem smislu. Lahko pa se tolaži na forumih...da ima službo
Cist mimogrede...kot rezervni castnik v resnici ne duzis nicesar. Ce imas doma pistolo jo imas kot civilist (torej z namenom za lov, sport ali varnost). Ce jo imas z namenom varnosti potem jo imas kot obcan (tudi ce izvira iz obdobja osamosvojitve). Ce si v pogodbeni rezervi SV potem je dejansko v tvoji enoti nekje sef iz katerega vzamejo pistolo in ti jo dano ko imate usposabljanje oz ste vpoklicani (tko kot dajo vojakom puske) v osebni zadolzitvi imajo pistole osebno zadolzene edino aktivni castniki in vojaski policisti, ki pa morajo orozje hraniti na delovnem mestu in ga lahko nosijo le v casu sluzbe.Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
No prav, pa naj bo po tvoje..če se sramuješ prednikov, te razumem, ker se niso glih proslavili.
Ker pa vidim, da te moška telesa privlačijo (kako si pa naj drugače razlagam stalno vpletanje "kao moje zunanjosti) v vsak post?), se pa opišem tebi na ljubo- nisem pretirano visok, majhen pa tudi ne, mišičasto telo, kratki lasje( 1 cm), močna brada (brijem se), kosmat po telesu..
to da je clan ZSC nima nobene veze z oroznim listom. Ce hoce imet orozje doma je sel cez isti postopek kot vsi ostali. Ce mu je bilo orozje podarjeno s strani drzave leta 91 je se vedno moral urediti orozni list kot civilist. Je en od "sefov" pri ZSC moj dober prijatelj in vem da imajo strelsko drustvo oz z enim sodelujejo. Ravno zato da imajo lahko v posesti orozje.Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Kot član ZSČ ima verjetno orožni list in zato pištolo doma. Ni pa to službeno, ampak osebno orožje, tako kot si napisal, namenjeno lovu, športu ali varnosti.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
to da je clan ZSC nima nobene veze z oroznim listom. Ce hoce imet orozje doma je sel cez isti postopek kot vsi ostali. Ce mu je bilo orozje podarjeno s strani drzave leta 91 je se vedno moral urediti orozni list kot civilist. Je en od "sefov" pri ZSC moj dober prijatelj in vem da imajo strelsko drustvo oz z enim sodelujejo. Ravno zato da imajo lahko v posesti orozje.Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Kot član ZSČ ima verjetno orožni list in zato pištolo doma. Ni pa to službeno, ampak osebno orožje, tako kot si napisal, namenjeno lovu, športu ali varnosti.
Jaz sem se obregnil ob izjavo da "duzi" pistolo. V bistvu je ne. Ce jo ima na orozni list potem je ne "duzi" ampak jo ima v lasti.
Morem pa priznat da ljubezni do orozja ne razumem. Nimam nic proti njemu...ampak da pa cutis ljubezen oz strast do orozja...pac ne razumem no.
ladyboy mejbi? A je imel-a vsaj cev velikega kalibra (da se jaz vpletem orozje, ce je ze sla debata v smer, kdo ima in kdo nima orozja, kdo ga ljubi ipd...)Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Evo, včeraj govoril z eno punco, 28 let ji je, sama menja gume pa avtu, odkar je polnoletna, si sama služi keš, biceps večji od gattovega, špeha občutno manj kot on...pravi takole: če si služiš lasten denar, ni nič narobe, če si pri starših, v primeru, da je kulla dovolj velika...
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Smo si ljudje pač različni, nekateri se navdušujejo nad avtomobili, drugi zbirajo ročne ure, tretji so fani mobilnih telefonov, nekateri bi dali vse, da bi bili 'slavni', eni si lajfa ne predstavljajo brez piknika vsak teden, drugi dajo celo premoženje za kajtanje...
buco je pa ves blažen, ko v roki drži cev.
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Miki, tukaj ni tema o izgledu forumasev, ampak, kje stanujemo..torej, si se pri starsih ali se se preselil k zenicki?