Vsako leto je na fax-ih tak navalj da joj. Lansko leto sem se vpisoval na fax-e in sem pri dveh željah po domače odletu na tretjo željo pa sem dal tako smer, k je zelo težka. Vsi bi hotel sam študirat, tud sam se poskušam pribit na fax a ne gre. Časa imam še saj sem mlad. Po študiju imet dobr šiht in dobro plačo a tako ne gre. Zadnjič sem bral, da je v tujini cenjeno to, kar znaš in, če dobro znaš delat imaš lahko višjo plačo od doktorata znanosti. Nekdo je celo govoril, da imajo navdni delavci po 3000 evrov plače v gradbeništvu.V tujini ne igra vloga izobrazba.
Je pa res, da se splača vlagat v znanje. Jaz sem hotel it študirat agronomijo vse lepo in prav, študij bi me zelo zanimal, ampak, ko pa sem šel na zavod in pogledal, če je kakšno razpisano delo za agronoma pa nič. Strojništvo jah, če si stručko potem go drugače raje ne. Sej strojna pravjo, da je težka, če ne delaš redno sam pa tud ni vse v izobrazbi problem je na delovnem mestu.
itd
Zakaj hočejo danes vsi študirat?
Odg.: Da bomo kreditno sposobni, ker navaden delavec z 500 evrov na mesec ne dobi niti 10 t evrov kredita in.
...., če hočeš biti samostojen rabiš vsaj 100 t evrov kredita, da si lahko narediš vikend za hišo pa rabiš še enkrat več.
Je pa res, da se splača vlagat v znanje. Jaz sem hotel it študirat agronomijo vse lepo in prav, študij bi me zelo zanimal, ampak, ko pa sem šel na zavod in pogledal, če je kakšno razpisano delo za agronoma pa nič. Strojništvo jah, če si stručko potem go drugače raje ne. Sej strojna pravjo, da je težka, če ne delaš redno sam pa tud ni vse v izobrazbi problem je na delovnem mestu.
itd
Zakaj hočejo danes vsi študirat?
Odg.: Da bomo kreditno sposobni, ker navaden delavec z 500 evrov na mesec ne dobi niti 10 t evrov kredita in.
Nazadnje urejeno: